|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nezgodno zavarovanje za predšolske otroke
10.9.2010 7:57:58   
PC Baby
Danes smo v vrtcu dobili prospekt. A se vam zdi smiselno? Sicer stane samo 10€ letno, ampak nisem pa še preštudirala kaj vsebuje in ali je smiselno, ali gre za še eno "vlečenje" denarja iz staršev?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nezgodno zavarovanje za predšolske otroke
10.9.2010 8:08:05   
kasso
Tvoja odločitev. Jaz jih zavarujem. Prav tako se lahko poškoduje predšolski kot šolski otrok.

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.9.2010 8:09:15   
zmajaz
Ja fino je, da je otrok nezgodno zavarovan - če ga imate zavarovanega že kje drugje, tega pač ni treba izkoristiti, če pa ne, ga pa le zavarujte, saj nesreča nikoli ne počiva. Je pa tako, da so te ponudbe, ki so prav pripravljene za predšolske in šolske otroke običajno še nekoliko ugodnejše kot sicer. Mi smo zavarovali oba pri AS za maksimum (30 eur) - sklenila sem pa online, ker je tako še 10% popusta.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.9.2010 13:04:00   
nananaja
Vsekakor je pametno zavarovati tudi otroka. Odločitev je pač na vsakem posamezniku, koliko zavaruje. Mi smo doma bili vsi otroci vedno zavarovani za neko zmerno vsoto preko teh šolskih zavarovanj, dokler smo imeli možnost. Tudi sedaj sva se z možem takoj strinjala, da deklici zavarujeva. Če dobro pomislim, je precej smešno, da sem se šele zdaj ob vstopu v vrtec spomnila na zavarovanje otrok.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.9.2010 15:02:22   
livia
Pred kratkim sem brala v reviji VIP članek na to temo.
Mnenje avtorja je, da naj starši največ pozornosti posvetimo ravno višini odškodnine v primeru invalidnosti. Smrt otroka ti ne poplača noben denar, v primeru invalidnosti imaš pa stroške s prilagoditvijo stanovanja na invalida, z dvigalom,... Odškodnina za bolnišnični dan je pa minimalna.

Odločitev je na strani posameznika.

(odgovor članu nananaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.9.2010 14:38:24   
slovenka
Naš ta manjši (3 mes) je zavarovan, ampak samo zato, ker je to brezplačno del varčevanja, ki ga imava pri KD-ju zanj. Sicer ne bi zavarovala otroka. Nekak ne bi mogla iti uveljavljat odškodnine, če bi se mu kaj zgodilo, sovražila bi tisti denar... razumem prejšnji post glede invalidnosti, ampak si raje zatisnem oči, da se to ne bo zgodilo. Če se bi, bi uporabili druge vire financ...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.9.2010 14:41:26   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: livia

Pred kratkim sem brala v reviji VIP članek na to temo.
Mnenje avtorja je, da naj starši največ pozornosti posvetimo ravno višini odškodnine v primeru invalidnosti. Smrt otroka ti ne poplača noben denar, v primeru invalidnosti imaš pa stroške s prilagoditvijo stanovanja na invalida, z dvigalom,... Odškodnina za bolnišnični dan je pa minimalna.

Odločitev je na strani posameznika.

Avtor ima zelo prav.

Edino smiselno zavarovanje je tisto za invalidnost - ker z invalidnostjo bo moral otrok živeti celo življenje in to prinese za sabo določene stroške, zelo visoke.

Ostala zavaroavnja so nesmiselna - bolnišnični dan in podobne nebuloze, to je metanje denarja skozi okno.
Celo zavarovanje za primer smrti se lahko izpusti, saj je "škoda", ki pri tem nastane, zelo minimalna, vsaj v finančnem smilslu.

Jaz jo zavarujem, za invalidnost, Maximalno kar se da.

(odgovor članu livia)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
11.9.2010 19:38:53   
slovenka
samo a ni boljše varčevati kot plačevati zavarovalnih premij? Mi si delamo prihranke za primer, da bomo imeli nepredvidene izdatke, samo nič konkretnega. Pri zavarovanju za invalidnost otroka je pa stvar preveč konkretna za mene, pa v srečnem primeru,da se nič ne zgodi, izgubljen denar. Sicer imamo zavarovana avta in hišo, samo pri tej invalidnosti se mi zdi pa drugačna reč. Ne vem, no...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.9.2010 19:45:07   
Anonimen
Letna premija je 25€, to je nekaj več kot 2€ na mesec ali ena moja kava.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
11.9.2010 20:55:32   
slovenka
Aha, sem mislila, da več...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.9.2010 21:02:05   
Anonimen
Ne, ni. Se mi zdi, da sploh ni potrebno razmišljati...Zavarovalna vsota je 64.000€, oz. 128.000, če gre za 100% invalidnost.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
18.11.2011 10:39:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
20.11.2011 21:13:27   
*bubi*
Vem, da ima ZM ene kombinacije z visokimi invalidninami, brez dnevne odškodnine in podobnega.

V kolikor je tudi dnevna odškodnina, so pa zneski za invalidnost precej nizki.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
21.11.2011 12:32:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?