Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nezgodno zavarovanje za predšolske otroke 10.9.2010 8:08:05
|
|
|
|
kasso
|
Tvoja odločitev. Jaz jih zavarujem. Prav tako se lahko poškoduje predšolski kot šolski otrok.
|
|
|
|
RE: nezgodno zavarovanje za predšolske otroke 10.9.2010 8:09:15
|
|
|
|
zmajaz
|
Ja fino je, da je otrok nezgodno zavarovan - če ga imate zavarovanega že kje drugje, tega pač ni treba izkoristiti, če pa ne, ga pa le zavarujte, saj nesreča nikoli ne počiva. Je pa tako, da so te ponudbe, ki so prav pripravljene za predšolske in šolske otroke običajno še nekoliko ugodnejše kot sicer. Mi smo zavarovali oba pri AS za maksimum (30 eur) - sklenila sem pa online, ker je tako še 10% popusta.
|
|
RE: nezgodno zavarovanje za predšolske otroke 10.9.2010 13:04:00
|
|
|
|
nananaja
|
Vsekakor je pametno zavarovati tudi otroka. Odločitev je pač na vsakem posamezniku, koliko zavaruje. Mi smo doma bili vsi otroci vedno zavarovani za neko zmerno vsoto preko teh šolskih zavarovanj, dokler smo imeli možnost. Tudi sedaj sva se z možem takoj strinjala, da deklici zavarujeva. Če dobro pomislim, je precej smešno, da sem se šele zdaj ob vstopu v vrtec spomnila na zavarovanje otrok.
|
|
|
|
RE: nezgodno zavarovanje za predšolske otroke 10.9.2010 15:02:22
|
|
|
|
livia
|
Pred kratkim sem brala v reviji VIP članek na to temo. Mnenje avtorja je, da naj starši največ pozornosti posvetimo ravno višini odškodnine v primeru invalidnosti. Smrt otroka ti ne poplača noben denar, v primeru invalidnosti imaš pa stroške s prilagoditvijo stanovanja na invalida, z dvigalom,... Odškodnina za bolnišnični dan je pa minimalna. Odločitev je na strani posameznika.
|
|
|
|
RE: nezgodno zavarovanje za predšolske otroke 11.9.2010 14:38:24
|
|
|
|
slovenka
|
Naš ta manjši (3 mes) je zavarovan, ampak samo zato, ker je to brezplačno del varčevanja, ki ga imava pri KD-ju zanj. Sicer ne bi zavarovala otroka. Nekak ne bi mogla iti uveljavljat odškodnine, če bi se mu kaj zgodilo, sovražila bi tisti denar... razumem prejšnji post glede invalidnosti, ampak si raje zatisnem oči, da se to ne bo zgodilo. Če se bi, bi uporabili druge vire financ...
|
|
RE: nezgodno zavarovanje za predšolske otroke 11.9.2010 14:41:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: livia Pred kratkim sem brala v reviji VIP članek na to temo. Mnenje avtorja je, da naj starši največ pozornosti posvetimo ravno višini odškodnine v primeru invalidnosti. Smrt otroka ti ne poplača noben denar, v primeru invalidnosti imaš pa stroške s prilagoditvijo stanovanja na invalida, z dvigalom,... Odškodnina za bolnišnični dan je pa minimalna. Odločitev je na strani posameznika. Avtor ima zelo prav. Edino smiselno zavarovanje je tisto za invalidnost - ker z invalidnostjo bo moral otrok živeti celo življenje in to prinese za sabo določene stroške, zelo visoke. Ostala zavaroavnja so nesmiselna - bolnišnični dan in podobne nebuloze, to je metanje denarja skozi okno. Celo zavarovanje za primer smrti se lahko izpusti, saj je "škoda", ki pri tem nastane, zelo minimalna, vsaj v finančnem smilslu. Jaz jo zavarujem, za invalidnost, Maximalno kar se da.
|
|
|
|
RE: nezgodno zavarovanje za predšolske otroke 11.9.2010 19:38:53
|
|
|
|
slovenka
|
samo a ni boljše varčevati kot plačevati zavarovalnih premij? Mi si delamo prihranke za primer, da bomo imeli nepredvidene izdatke, samo nič konkretnega. Pri zavarovanju za invalidnost otroka je pa stvar preveč konkretna za mene, pa v srečnem primeru,da se nič ne zgodi, izgubljen denar. Sicer imamo zavarovana avta in hišo, samo pri tej invalidnosti se mi zdi pa drugačna reč. Ne vem, no...
|
|
RE: nezgodno zavarovanje za predšolske otroke 11.9.2010 19:45:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Letna premija je 25€, to je nekaj več kot 2€ na mesec ali ena moja kava.
|
|
|
|
RE: nezgodno zavarovanje za predšolske otroke 11.9.2010 20:55:32
|
|
|
|
slovenka
|
Aha, sem mislila, da več...
|
|
|
|
RE: nezgodno zavarovanje za predšolske otroke 11.9.2010 21:02:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, ni. Se mi zdi, da sploh ni potrebno razmišljati...Zavarovalna vsota je 64.000€, oz. 128.000, če gre za 100% invalidnost.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.11.2011 10:39:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.11.2011 12:32:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?