Talči
|
Pika_b, jaz danes spet upam, da bo kaj. Seveda pa sem bila včeraj zelooo srečna, ko sva šla domov, ker sem vedela, da je vse o.k. Mi je zdravnik, ki mi je delal EKG (Sebastijan BEVK) rekel, da je to zato, ker je tako vreme in ker se bliža datum (moški ful vedo, kak je, če moraš rodit :zmeden::zmeden::zmeden:) Cipresa, jaz hodim v porodnišnico zato, ker je moj G na dopustu, sicer bi se morala javljati na preglede pri njem. Ker ima on svoj CTG me najbrž tudi ne bi poslal v porodnišnico na pregled. Tako so mi tudi v porodnišnici prejšnji teden rekli, ko so se razburjali, če bodo zdaj še dopuste dežurali. Ampak so bili vseeno prijazni. Lahko pa greš v porodnišnico in rečeš, da imaš kakšne težave, pa te bodo vseeno pregledali - no, naredili ti bodo CTG in UZ, doli te verjetno ne bodo. No, tudi midva imava klimo v stanovanju, sem že vklopila in vsa okna zaprla, tak da se da dihat. Pa bom spet cel dan doma med 4 stenami, na hladnem...:ups:. V porodnišnici pa je bilo včeraj zvečer tudi grozno vroče in taki zatohli zrak, da ga človek najraje ne bi dihal... mislim, da je najboljše, če bomo šle v tem vremenu ponoči, ko se malo shladi... Danes??? JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Prosim :duda:, daj no!!! LP Talči
|