Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: čuden občutek v sramnih ustnicah 8.9.2010 20:48:09
|
|
|
|
AnciM
|
Mislim, da se ti medenica širi. Telo se pripravlja na porod. Še marsikaj čudnega se bo dogajalo preden pride nad D.
|
|
RE: čuden občutek v sramnih ustnicah 8.9.2010 21:40:15
|
|
|
|
m_o_i
|
ja, meni se je tudi zdelo zadnje tedne, da mi bo mulc kuj ven priletel se malo, pa bo akcija
|
|
RE: čuden občutek v sramnih ustnicah 12.9.2010 9:00:43
|
|
|
|
mamamajča
|
Mene tud nekaj zanima. Kaj lahko nosečka čuti, če se že odpira, oz. če sem že kaj odprta, bi lahko to opazla? Iz prve nosečnosti se ne spomnim takega občutka, zdaj je pa vse tolk čudno...... Mam še nekaj tednov do konca, pregled pa šele konec meseca......
|
|
|
|
RE: čuden občutek v sramnih ustnicah 12.9.2010 12:14:24
|
|
|
|
AnciM
|
Meni je G pri drugem, ko so me popadki matrali 14 dni po 2 - 3 ure na dan razložila, da ni šans. Mi je bilo prav smotan, ko nisem vedela kdaj bom rodila, že v P sem prespala, pa so me potem domov poslal. In to pri drugem otroku, ko bi vsak rekel, saj veš kako in kaj. Rekla mi je, da smo ženske različne. Ene imajo ful močne popadke in se nič ne odpirajo, druge pa parkrat malo špikne pa so že 8 cm odprte. Sto ljudi sto čudi.
|
|
RE: čuden občutek v sramnih ustnicah 12.9.2010 13:35:07
|
|
|
|
M&A
|
Pri prvem sem bila na zadnjem pregledu pri moji G odprta 2 cm, brez zaznavnih popadkov (ne sama ne CTG), čep se je že odluščil. Pri drugem sem bila tudi brez popadkov, odprta pa kar 4 cm in brez čepa. Sem pa predvsem pri drugem čutila odpiranje že par tednov pred porodom - močan pritisk na MV, oba otročka sta se zgodaj spustila nizko.
|
|
|
| Stran: [1] |
Izbira otroškega vozičkaendrinaKaj je bilo najbolj odločilno pri izbiri tvojega otroškega vozička?Znamka (
5%)
Design, barva,... (
9%)
Funkcionalnost (
58%)
Velikost koles (
8%)
Velikost zloženega vozička (
7%)
Udobje (
12%)
Število vseh glasov: 300Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!