aljča
|
Že dolgo nisem neč dala sem gor za smejat pa naj bo to danes,ko je tolk frdamano vroče.:):):):):):):):) >>> >>> Nekega dne pride Maja iz šole in že za vrat prične vpiti: Mama, >>> >>> mama! Danes smo se v šoli učili šteti in vsi otroci so znali šteti >>> >>> samo do pet, jaz pa sem znala do deset!!! 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, >>> >>> 9, 10! Vidiš.!? Odlično,reče na to mama. >>> >>> Mami, a je to zato, ker sem blondinka? Vpraša Maja. >>> >>> Da, to je zato, ker si blondinka! odgovori mama. >>> >>> >>> >>> Naslednjega dne priteče Maja zopet iz šole vsa srečna in vesela in >>> >>> zavpije z vrat: Mama, mama! Danes smo se v šoli učili črk in vsi >>> >>> otroci so znali >>> samo >>> >>> do črke D, jaz pa sem znala do črke G!!! A, B, C, Č, D, E, F, G! >>> >>> Vidiš.!? Odlično, reče zopet mama. >>> >>> Mami, a je to zato, ker sem blondinka? Vpraša Maja. >>> >>> Da, to je zato, ker si blondinka! odgovori mama. >>> >>> >>> >>> Dan za tem, eto zopet prihaja Maja iz šole domov: >>> >>> Mama, mama! Danes smo imeli v šoli telovadbo in med tuširanjem sem >>> >>> videla, da imajo vse punce ravne prsi, jaz pa imam to!!! zavpije >>> >>> ona, dvigne majico in pokaže svoje joške - solidna štirica. >>> >>> Odlično, reče malo v nelagodju mama. Mami, a je to zato, ker sem >>> >>> blondinka? vpraša Maja. Ne srček, to je zato, ker imaš 22 8)8)8)8)8)8)8)8)8)8)8)8)8)8)8)8)8)8)8)8)8)8)8)8)8) Alja:metulj::metulj:
|