|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako so kaj vaši prvošolčki?
7.9.2010 9:17:48   
oka
No po skoraj enem tednu me zanima kako so kaj vaši prvošolčki sprejeli novo okolje in nove obveznosti. Je šlo tako kot ste pričakovali?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako so kaj vaši prvošolčki?
7.9.2010 14:08:34   
janjja
Naši so začeli bolj na izi in je bila tamala kar malo razočarana, saj je pričakovala da bo že prvi dan dobila domačo nalogo in ne vem kaj še vse. Drugače pa me moti ena stvar - da nimajo nič urnikov, vsaj do zdaj še ne, tako ne vem nič kdaj imajo kaj - sploh za šotrno vzgojo, kar me najbolj moti, saj je potrebno dati opremo zraven ipd...

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.9.2010 14:19:46   
nadka30
naši so tudi v bistvu bolj na izi; barvajo, rišejo ampka naša pravi da ji je všeč.Glede telovadbe je pa pri nas tako oprema je cel teden tam(tako da mi za to ni treba skrbet)v petek pa jo prinese domov da jo operem.No mis mo rpvi dan imeli malo problemov-se je poznalo da je bila cele počitnice doma sedaj pa zaenkrat še ni problemov-user posted image

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.9.2010 14:35:17   
Nikica
Pri našem so že nekaj listov rešili v dveh delovnih zvezkih, dobil je prvo pikapolonicouser posted image , na katero je full ponosen. Vsak dan domov nosi šolsko torbo z nekaj stvarmi, domača naloga je vsakodnevno šiljenje barvic user posted image Opremo za telovadbo imajo ves teden v šoli, v petek prinesejo domov. Zaenkrat pravi, da mu je v šoli všeč. Tudi nimajo urnika, na roditeljskem so rekle učiteljice, da se bodo ure prepletale. Drugače pa sin pravi, da so v šoli zelo majhne porcije, manjše kot v vrtcu, tako da vse poje (to me prav veseli, ker še do nedavnega ni bil pravi jedec). Res je pa, da ne nezna rezati z nožem, tako da  doma že pridno trenira. Včeraj mu je uspelo celo izgubiti prvo stvar, in sicer spodnjo majicouser posted image . V razredu je z najboljšim prijateljem iz vrtca, tako da gre zjutraj z veseljem v šolo.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.9.2010 14:36:06   
Pupica
Čao Oka!
A vi ste tudi "prvučru"?user posted image
Ja pri nas je kar ql sprejela, itak je komej čakala....Prejšnji teden sva jo še hodila ob 11:30 iskat, pa je bilo tolk stokanja, zakaj je ne pustiva dlje, da je sedaj v podaljšanem bivanju. Zvečer pa reva že ob 19h zaspi...se vidi, da se ji dogajauser posted image
@nadka30 tudi pri nas še ni urnikov, ampak sva urnik kar prepisala iz slike (ravno tako jo je mož slikal ko je prejemala rutico, da se na tabli vidi urnik). user posted image Tako orientacijsko vem, kdaj ima ŠVZ in pdb...

LP

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.9.2010 14:45:41   
oka
Zanimalo me je zato, ker je moja mala madam presenetljivo negativno sprejela vse skupaj. Glede na to, da je celo zadnje vrtčevsko leto govorila o tem kako komaj čaka na začetek šole, kako torbico bi imela itd, je zdaj v nekaj dnevih (pravzaprav že drugi dan) postala totalni antišolarček. Noče več v šolo. Danes je komaj odprla oči in je že zakvakala "Danes ne grem u šolo." Ko sem jo vprašala zakaj ne, mi je rekla "Zato, ker sm bla učeri!"

Mislim, da jo je malo zaneslo v predstavah kaj je to šola. Bog si ga vedi, kaj si je ona to predstavljala.

(odgovor članu Nikica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.9.2010 14:46:42   
oka
Čao Oka!
A vi ste tudi "prvučru"?user posted image

Ooooooo lej joo! Ja pručru smo ja. Pa tvoja dolgolaska tudi če se ne motim.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.9.2010 14:47:46   
uškinamama
Danes ne grem u šolo." Ko sem jo vprašala zakaj ne, mi je rekla "Zato, ker sm bla učeri!"
IZVIRNO SPOROČILO: oka

user posted image   user posted image  oprosti, ker se smejem. Samo mala res ne potrebuje šole pri taki "nabrušenosti"

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.9.2010 14:57:59   
oka
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Danes ne grem u šolo." Ko sem jo vprašala zakaj ne, mi je rekla "Zato, ker sm bla učeri!"
IZVIRNO SPOROČILO: oka

user posted image   user posted image  oprosti, ker se smejem. Samo mala res ne potrebuje šole pri taki "nabrušenosti"

Pa saj je bilo smešno. Sploh to, ker je bila prepričana, da je  to hudo dober argumentuser posted image

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.9.2010 20:58:55   
CatJa
Pa saj ne morejo imet neke realne predstave, dokler ne doživijo. Naš se dobro drži, edino zjutraj se mu ne da vstajat, tako da že komaj čaka na počitnice user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.9.2010 21:31:45   
sanasan
naša je tudi komaj čakala, da bo šla v šolo. me je bilo kar malo strah, da ne bi bila razočarana....hb je zelo zadovoljna. pritožuje se le, ker še po njeno niso začeli 'zares'...še ne sedijo ves čas in pišejo, kot si je želelauser posted image ...so pa zunaj 2x na dan, več kot v vrtcu zadnje leto, se mi zdiuser posted image ....no, naloge pa tudi že imajo.
je bila tako ponosna, ko si je v d.z. napisala DNuser posted image ....upam, da je ne mine vsaj do faksauser posted image

CARPE DIEM!

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.9.2010 21:32:38   
sanasan
aja, jo pa zvečer tudi kar zmanjkauser posted image

CARPE DIEM!

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.9.2010 10:15:07   
RR raziskuje
Dragi starši!
O malih šolarjih si lahko preberete tudi v članku Iz središča pozornosti v nič. Morda vam bo avtor Jesper Juul v pomoč.
Tukaj: http://www.ringaraja.net/clanek/jesper-juul-o-vstopu-v-solo_1957.html

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.9.2010 21:57:24   
Pi-kica 1
Naš prvček je čisto navdušen nad šolo. Že prej je bil, zdaj pa pravi, da je še bolj, ker je v šoli še boljše, kot je pričakoval. Skratka, evforija še traja.user posted image Upam, da bo tako še nadaljnih xx let, ko bo v šolskem sistemuuser posted image .

(odgovor članu RR raziskuje)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.9.2010 9:57:04   
Lunca1
Naša ne kaže niti pretirane evforije, niti odpora. Če jo vprašaš kako je, reče v redu. Smo pa že poslušali, ker je eno punčko vščipnila, kar pa drugače ni ravno tipično zanjo.

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej
Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.