Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Jest sem pa mal žalostna 27.7.2005 16:59:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikec ne bit žalostna.... men je tud morje izviselo.... Tk da nisi edina.
|
|
|
|
Jest sem pa mal žalostna 27.7.2005 17:01:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja solatka sam ti si bla na taborjenju. Mene pa čaka al 14 dni Ljubljane, al pa 14 dni viset doma na primorskem in gledat dolge face, ki se jim smilim zarad bivšega. 8) Ne eno ne drugo mi ne potegne. Najraj bi šla v samostan. 8)
|
|
|
|
Jest sem pa mal žalostna 27.7.2005 17:02:56
|
|
|
|
Anonimen
|
ja pa prid kej na Koroško.;) Pa ne boš sam v LJ visela. vsak dan pejd kam. če ne drugač obišči kako RR-jevko...:zmeden2:
|
|
|
|
Jest sem pa mal žalostna 27.7.2005 17:06:46
|
|
|
|
LARIKA
|
Midva sva tudi izvisela,ampak zaradi mene,ker sem prej na faksu preveč zabušavala,bo pa drugo leto toliko boljše in slajše
|
|
|
|
Jest sem pa mal žalostna 27.7.2005 17:13:18
|
|
|
|
muki1
|
zdravo babe. Jaz pa sem se vrnila z morja, nismo bili 14 dni, ampak 10, tako da sem tudim jaz malo izvisela z dopustom. Je moj :love: nekaj cmeril v kempu, češ, da ga je že sit, pa kaj čem, smo spokali po treh dneh, glavno da smo skupaj, četudi smo doma. Pikec, zakaj pa ne greš sama nekam na blef? Apartmajev je dol v Dalmaciji kolikor hočeš, pa še poceni. Nikoli si več nebom po internetu iskala, res. Ljudje kar zunaj ob cestah stojijo s tablami, freee rooms, apartmens... malo se ustaviš, povprašaš kako in kaj, pa greš. Dobre knjige si vzameš eno dve ali tri, par cedejev, pa možgane na pašo. Družbo si kuj najdeš. Midva sva letos spoznala ful ljudi. Res ni problem, kaj hudiča pa boš dva tedna na prisilnem dopustu, naredi si ga čisto po svoje, se ti vsaj prilagajati nebo treba. Meni bi te dni prav pasalo kakšen dan si po svoje urediti, a se ni dalo, ker smo bili trije.
|
|
|
|
Jest sem pa mal žalostna 27.7.2005 17:15:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Muki ni slaba ideja - sam avta nimam. Je se je bivši zanj zagrebel.
|
|
|
|
Jest sem pa mal žalostna 27.7.2005 17:20:18
|
|
|
|
muki1
|
Klinc, potem pa na vlak. Ali pa prst v luft. Saj vem, da smo to že prerasli, ampak za spremembo.... Mogoče te pa kakšen lepotec pobere.
|
|
|
|
Jest sem pa mal žalostna 27.7.2005 17:26:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej muki sam tista ideja s tvojo Dalmacijo pa ni slaba. Me prav zanima kaj je okol Omiša kaj ponudbe.
|
|
|
|
Jest sem pa mal žalostna 27.7.2005 17:42:32
|
|
|
|
smrka
|
je pikec se zalostna? :zmeden:
|
|
|
|
Jest sem pa mal žalostna 27.7.2005 18:08:16
|
|
|
|
Minka Pobalinka
|
Ooo Smrketa.. :bravo: Sem videla slikce Adriane.. kolk lepa :duda: :rozica::rozica:
|
|
|
|
Jest sem pa mal žalostna 27.7.2005 18:20:32
|
|
|
|
dinika
|
mi tudi ne gremo na morje, pa saj bomo preživeli z pomočjo RR.:bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Jest sem pa mal žalostna 27.7.2005 18:42:52
|
|
|
|
soncece24
|
pikec, spokaj potovalko, šotor, na vlak do splita in pridi na hvar!
|
|
|
|
Jest sem pa mal žalostna 27.7.2005 19:51:54
|
|
|
|
lex
|
Do Splita je menda povratna karta za vlak 5 jurjev.
|
|
|
|
Jest sem pa mal žalostna 27.7.2005 19:57:08
|
|
|
|
viv_
|
pikec0 al pa poišč eno last minute varianto pa šibej! www.odklop.com
|
|
|
|
Jest sem pa mal žalostna 27.7.2005 20:55:31
|
|
|
|
SILVA
|
Kdaj pa maš dopust,jaz rabim kakšno družbo za sabo
|
|
|
|
Jest sem pa mal žalostna 27.7.2005 23:52:54
|
|
|
|
muki1
|
Joj pikec, pa mi smo bili zdaj 6 dni v Omišu. V bistvu malo naprej v vasi Staniči, pri enem prijaznem starejšem parčku. Gospa si ni in ni mogla zapomniti imena Neža, pa je malo klicala NUNU, hi hi, kot on sesalec pri Telebajskih. Bom poiskala, sta mi dala telefonsko številko. Bili smo prek agencije ( našla na internetu) in plačali 40 eur za najem apartmaja, pa smo se zmenili, da če pridemo v lastni režiji naslednje leto dobimo za 25 eur isti apartma. No, vas Staniči je pač ena majhna vasica, gostilne, trgovinica, nič posebnega, ampak tale Omiš je pa res eno očarljivo staro mestece. Res srčkano. Mogoče se je moj :love: tako duril v kempu (Kozarica - Pakoštane), ker se mu je poprej v Omišu tako dopadlo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......