Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ebay - rabljena oblačila 6.9.2010 15:39:31
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
jaz sem nekajkrat kupila, ampak sem ugotovila, da se mi ne splača- ogromno časa porabiš da najdeš, potem da se dogovoriš za poštnino- če ni določena vnaprej, moraš vprašat itn... v glavnem, jaz takih "malih" zadev na e bayu definitvno ne kupujem... pancarji so pa kar težki- tako da že poštnina nekaj nanese- se bolj splača sejem počakat.
|
|
RE: ebay - rabljena oblačila 6.9.2010 23:13:37
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Se strinjam, te privat zadeve prek ebaya ti kar poberejo časa in največkrat tudi isto denarja, ali pa še več. Kombinezonček lahko dobiš razmeroma poceni tud čisto novega, npr. Hofer ma vsako leto fajn stvari za na sneg.
|
|
[Brisano sporočilo] 4.12.2014 16:27:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?