|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali je možno??
27.7.2005 15:55:06   
LARIKA
Situacija:

Sem v teh dnevih ko naj bi dobila M, vendar me prsi tako kot običajno ne bolijo. Ponavadi me bolijo tako,da ne morem po stopnicah ne da me nebi bolele ko vrag, sedaj pa me ne bolijo ne prsi ne jajčniki. Sicer mi sladko še vedno paše,ampak nič me ne boli,kar mi je zelo čudno.Imam pa še en čuden iscedek,ki ga ponavadi ne zaznam.In zdej drage moje vas sprašujem če je možno da sem zanosila?

lp in hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ali je možno??
27.7.2005 16:22:44   
ameli
Želim ti, da se ti uresnićijo želje. Jaz na začetku nisem imela posebnih znakov. Edino, kar je bil pri meni znak :nosecka: je bila grozna utrujenost, posebno zvečer. Tako sem :love: že govorila, da če nisem :nosecka: sep pa prav gotovo hudo bolana. No, na srečo sem :nosecka:.
Držim pesti zate :pujs:

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ali je možno??
27.7.2005 16:23:43   
ameli
Sorči :zmeden:za napake, pišem v popolni temi, ker imam spuščene rolete zaradi vročine:grrr:

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ali je možno??
27.7.2005 16:54:30   
eva1
Pri meni je bilo tako-pred M so me prsi noro bolele, ko sem zanosil so me začele boleti šele v 7 tednu, izcedek...upam na najboljše...

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ali je možno??
27.7.2005 19:59:58   
Mari71
Draga Larika,

sva povsem na istem, skoraj kot da bi tvoje sporocilo jaz pisala:) Skratka, od sobote ze ne-cakam in vsak dan je tezje zdrzati. Imam obcutek, da me kar razganja od hormonov (in ubogo mojo faco tudi - mozoljcki pa to), vse ostalo dogajanje pa enako kot pri tebi. Drzim pesti za obe! Javi se, ko bo kaj novega? Bos delala test? Jaz se ne morem opogumiti,....ker se kar malo bojim razocaranja,....

Pozdravcek, Mari

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ali je možno??
27.7.2005 21:12:40   
Irisa
Dajta naredita test in se pridružita aprilkam, saj se mi zdi, da poleg mene še ni nobene. ali pa se motim?

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ali je možno??
29.7.2005 11:11:21   
Mari71
Irisa,

- sem danes delala mini BC, pa je zalnegativen. :hudicek: pa od nikoder,.......Bo pa naslednjic pozitivno in bom med Majcicami:I

Bodi lepa in nasmejana srecka :nosecka:

Mari

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.