Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
dober zobozdravnik iz Lj 4.9.2010 15:56:30
|
|
|
|
Spark
|
Iščem dobrega zobozdravnika, ki jemlje na koncesijo. Zadnje čase me nekaj zobje bolijo, pri svoji čakam že več kot 3 mesece, da mi zaflika en zob, ker mi je počil in imam luknjo. Dvakrat sem bila pri njej, pa mi ga je provizoriš zaprla. Tisto je itak že naslednji dan ven padlo. Naročena sem bila prejšnji teden, pridem do tja, in na vratih piše, da je odsotna. Nihče je ni nadomeščal, in sedaj moram počakat naslednji teden, da se vrne, pa da se spet naročim in da spet čakam kot zmešana. Bolje bi mi bilo če bi šla že takrat nekam samoplačniško, pa bi mi takoj naredili.
|
|
|
|
RE: dober zobozdravnik iz Lj 4.9.2010 23:12:06
|
|
|
|
KlaraMay
|
Pozdravljena Za bežigradom sprejema na koncesijo dr. Lucija Sanja Pečnik. Tako ona kot drugi zobozdravnik, ki še dela poleg nje v ordinaciji sta super. Mene je na prvih pregledih imel ta dr. (ne spomnim se imena), zdaj nazadnje pa ga. Lucija in je res ok. Oba sta mi delala brez inekcije, z občutkom in razumevanjem. Skratka zelo zadovoljna. Aja ko sem prvič klicala so me naročili že čez 11 dni. V torek sem klicala za kolegico, če še sprejemajo in so jo naročili že ta ponedeljek. Pokliči in se pozanimaj. Ordinacija je pa nasproti AMZS, v tisti svetlo-sivi stavbi, kjer je bil nekoč ORION, tam v drugem nadstropju, poleg Lekarne (bivše, je zaprta). V tej stavbi ima tudi Diners svoje poslovne prostore. Tole je pa njihova spletna stran http://www.pecnik.net16.net/ PEČNIK SANJA LUCIJA ZOBOZDRAVNIŠKA ORDINACIJA Naslov DUNAJSKA CESTA 129, 1000 LJUBLJANA Zemljevid Telefon 01/565 14 25 E-pošta sl.pecnik@gmail.com Dan Ura Izjema Opomba Pon 07:30-14:00 Tor 07:30-14:00 Sre 12:30-19:00 Čet 12:30-19:00 Pet 07:30-14:00
< Sporočilo je popravil KlaraMay -- 4.9.2010 23:13:36 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?