|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prebava
4.9.2010 15:00:34   
marjetica8
Naš 16-mesečnik še vedno kaka po 5 - 6krat na dan. Se zgodi kdaj da tudi samo enkrat, ampak redko. Sem mislna da se mu bo to počasi zreduciralo na 1-2krat, pa kr nč od tega...Ma kira kake izkušnje? Tudi vaši otoci kakajo tko pogosto?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prebava
4.9.2010 17:06:46   
izgubljena_ovcka
Hmm, ti ne znam pomagat, naš je sicer imel isto situacijo ampak po "obdobjih". Je od recimo osmega, devetega meseca naprej (ko je že orenk jedel GH) po dva meseca kakal tudi po petkrat na dan potem pa dva meseca enkrat na dva dni. Pa ni bil zaprt, ni imel driske in nobenih prebavnih težav, vetrov ali česa podobnega. Enkrat na dan, vsak dan je začel kakat tam pri letu in pol se mi zdi... 

(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.9.2010 17:40:31   
marjetica8
hvala za odgovor. Tud naš nima drgač nekih vetrov al pa kej...sam res fuuul pogosto kaka - enako kot pri tvojem. Par tednov petkrat na dan, pol se pa zgodi da kak teden samo enkrt na dan...sem sam hotla slišat še druga mnenja, da se prepričam da ni nč narobeuser posted image

(odgovor članu izgubljena_ovcka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.9.2010 11:29:33   
Katy78
Mi imamo tudi enega velikega "sračkota". Kaka 3-5x na dan, zadnjič je bil rekord 7x, ampak je bilo 7x bolj po malo. Če kakšen dan kaka samo 1x ali 2x, potem je naslednji dan plenica 2x totalno polna, včasih celo čez pride, še ene 2x pa nekje "običajno" polna. Ima pač dobro prebavo poleg tega pa se glede na količine hrane, ki jo poje, sploh ne čudim, da toliko kaka.  user posted image

(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.9.2010 12:23:46   
Bonnie_RR
Moj tavečji ima še zdej pri 4 letih in pol tako prebavo, da vsak dan vsaj 3x kaka (večinoma pa še večkrat). Ko je bil manjši, je bila pa tud skoraj vsaka plenica pokakana.

Mala pa sedaj kaka 1-2x na dan, pa zato vsakič tako in toliko, da so vse cote pokakane.user posted image Mi je bil sistem pri sinu bolj všeč...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 5.9.2010 12:24:27 >

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.9.2010 13:14:06   
Taddy78
Naš je dosti kakal po kakšnih kislih sokovih, recimo jabolčni ali pa pomarančni. Ko smo to ukinli, se je nehalo.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.9.2010 21:01:40   
marjetica8
ja naš skoz pije jabolčnik mešan z vodo (en prst jabolčnika in pol kozarca vode), ker druge tekočine ni in ni hotu pit in smo še zdej kr pr tem ostali. Bom probala dat kej druzga za pit. Sicer je pa tudi on pravi požerušček, tko da ne - ni čudnouser posted image  Sam da se prepričam da je vse v reduuser posted image  Po tem sistemu si ne predstavljam navajanja na kahlo...ker po tem takem bo pol cel dan sam na kahli seduuser posted image user posted image  Smo jo že kupli, ma mu še ni zanimiva - joka če ga probam  posest nanjo. Tko da sem se odločla počakat do 18.meseca in upam da se do takrat tudi prebava urediuser posted image

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?