Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Razlika med lažnimi in pravimi popadki... 27.7.2005 12:17:44
|
|
|
|
Taša
|
Mene lažni niso boleli.. Pri lažnih mi je samo otrjeval trebuh.. Redni popadki morajo biti enakomerni oz.. se morejo stopnjevati..Po času in po moči! Malo se opazuje na kliko časa so te tvoje bolečine.. Potem boš pa videla, če se bo stopnjevalo bo potrebno iti....oz. bi se jaz šla kar kmalu pokazat ne bi čakala dolgo, ker si le v 33 tednu!
|
|
|
|
Razlika med lažnimi in pravimi popadki... 27.7.2005 12:37:12
|
|
|
|
m jana
|
Pri laznih samo otrdi trebuh in predsem drugic se mi je zdelo kot da me stiska v prsih od laznih popadkov! Glede na to da si ze enkrat rodila mislim da bos definitivno vedela kdaj gre zares! No ja saj tudi prvic ni dvoma! Jaz bi sla na tvojem mestu preverit ce se ne bi pocutila sigurno! V tej vrocini ni nic cudnega vse to! LP:rozica:
|
|
|
|
Razlika med lažnimi in pravimi popadki... 27.7.2005 12:37:35
|
|
|
|
soncece24
|
kimi, glede na to, da si že prvega otroka prej rodila ti bi jaz svetovala, da se pojdi pokazat v porodnišnico.
|
|
|
|
Razlika med lažnimi in pravimi popadki... 27.7.2005 13:37:37
|
|
|
|
niki5
|
Med lažnimi in pravimi naj bi bila ta razlika, da se pravi popadki odvijajo s točnim časovnim razmakom in dolgim inetrvalom. Zdej pa če ti povem iz lasznih izkušenj sem jaz imela popadke na 15 min, ki so prišli na 5 min in se po pol ure spet prešli na 15 min. Tako, da po vseh njihovih definicijah o popadkih bi moralo za moje biti, da so lažni, v bistvu pa se je porod začel. Na tvojem mestu bi se res raje pokazala v porodnišnici, če pa že to pa vsaj pokliči ginekologa in vprašaj kaj storiti. Upam, da bo vse vredu :rozica: Držim pesti.
|
|
|
|
Razlika med lažnimi in pravimi popadki... 27.7.2005 14:49:33
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
To sem se tudi jaz spraševala, ko sem bila noseča. Pa ti povem, da še v porodnišnici niso vedeli. Meni je namreč cel mesec zvijalo, celo na pet minut več ur skupaj, pa vse skupaj ni bilo nič. Ko se je porod začel in mi je odtekla voda, pa ne duha in sluha o kakšnih popadkih. In sem rodila z umetnimi. No, nisem ti ravno pomagala, počakaj še malo in če se bo stopnjevalo, se pojdi raje pokazat. LP Pi-kica
|
|
|
|
Razlika med lažnimi in pravimi popadki... 27.7.2005 16:25:59
|
|
|
|
lidia
|
lahko so kvazi redni, kar traja npr. kakšno uro al pa dve,no ne čist enakomerno do minute, pol pa vse enostavno preneha in npr. naslednji dan spet. Tako so se lažni popadki pojavljali pri meni kar nekaj dni, jaz pa vsa zmedena zapisovala :zmeden::zmeden:... Pazi nase! :rozica:
|
|
|
|
Razlika med lažnimi in pravimi popadki... 27.7.2005 22:00:08
|
|
|
|
TaRe*
|
No,kaj si ugotovila?:zmeden: Jaz upam,da že mirno spančkaš.Če le ni prehudo,pozabi na te popadke,pa se pojdi spočit...pa bo verjetno minilo.Meni se je tudi to dogajalo.Teden dni pred porodom sem imela celo tako močne "popadke",da sem sanjala cel porod...ko pa sem rodila,sem se pa zbudila in me ni več bolelo,ura je bila pa 5 zjutraj. Po moje boš tudi vedela,če bo šlo zares.Nikar pa se ne obremenjuj še z potjo do porodnišnice ,če nisi sigurna,da se gre zares...raje vsaj pokliči prej. Pa,pa...pa veliko sreče ti želim.:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?