|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   imam upanje?
3.9.2010 12:48:12   
Anonimen
povejte, je kaj upanja?

1.8. je bil prvi dan zadnje menstruacije, ko sem delala test mi je zamujala 3 dni, isti dan ko sem naredila test sem čisto malo zakrvavela, potem je bilo par dni vse ok in potem spet rjav izcedek. na pregledu se ni videlo nič, res pa je da sem komaj 5t noseča, sla sem na odvzem krvi za betahcg in je bila vrednot 19enot, kar je seveda čisto premalo. to vse razumem, ampak upanje še vedno imam, do ponedeljeka ko dobim tabletko za sprožitev menstruacije.

zdaj se pa jaz z tem nočem in ne morem sprijazniti, saj čutim da bo vse ok! je imela katera podoben primer? se je na koncu vse dobro izšlo?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: imam upanje?
3.9.2010 13:02:10   
melanija
Jaz ti svetujem, da prej ko vzameš kakršnokoli tableto naj ti še enkrat naredijo UZ oz. ga zahtevaj.

Jaz sem imela podobno situacijo 2 leti nazaj in se je vse dobro izteklo, res pa je da sem imela 14 dni med prvim UZ, ki je bil tudi tam nekje okoli 5 t in nato naslednjim, ki je potrdilo nosečnost.

Letos pa so mi hoteli narediti abrazijo brez UZ, čeprav je že privi UZ pokazal da je zelo  malo upanja, da bo nosečnost normalno napredovala. Zahtevala sem UZ, zaradi mene same, da sem se prepričala, da ni več upanja (kar sem tudi sama videla na uz, saj je bilo videti vse motno oz. že so plavali koščki tkiva in samo vprašanje časa je bilo kdaj bi prišlo do spontanega ss).

Upanje zadnje umre, upam da se ti izide po tvojih željah!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: imam upanje?
5.9.2010 12:04:28   
Taddy78
Pri 5.tednih nosečnosti bi moral biti betaHCG že hudo visok.
Meni se je v 5.tednu videla gestacijska vrečka, ampak žal prazna. Imela sem še rjavkaste izcedke, pa tudi na UZ-ju se je videlo, da se je pojstlica že lušči in sem šla na abrazijo.

Edino kar je pri tebi možno je to, da si kasneje zanosila, oz. da si komaj na začetku nosečnosti. Pri meni se je skoraj točno vedelo, ker sem bila na umetni in 4. teden sem imela prvi krvni test, ki je bil 49, čez 4.dni 247.
Za nosečnost gre, ko je beta HCG nad 40.

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.