|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomoč - problem pri spolnih odnosih
2.9.2010 19:49:20   
Anonimen
Pozdravljene!!!

Obračam se na vas, ker potrebujem prijateljski nasvet.

S partnerjem se že 2 leti trudiva da bi spočelauser posted image . Po 1 letu me pošljejo na preiskave-dg. neprehodni jajcevodi. Grem na LPSC. In zdaj, ko naj bi zopet delala na user posted image , ugotovim, da je težava nastala pri mojem dragem. Prišlo je do tega da se njegov "korenjak" nikakor ne dvigne, če pa se že pa za kratek čas. Pogovorila sva se, pravi da si želi otroka, da si želi mene....spodnja glava pa dela po svoje ( sploh ne dela user posted image ).
Ko sem mu omenila da naj gre k zdravniku po tablete, je bil čisto šokiran in njegov odgovor je bil: Ja kaj a pol bom kr cel življenje na tabletah???

Ne vem več kaj naj naredim, veza propada....

Razmišljala sem že o umetni oploditvi. Ali mi katera lahko kaj pove o tem, kako bi pri nama to potekalo-postopek. Glede na to da je moj bil pred 1 letom na spermiogramu in da je z njim vse OK.

Ali je možno da meni vstavijo njegove plavalčke v maternico, ali moram čez ves postopek, injekcije, punkcija in potem vstavitev zarodka???

Hvala in LP*

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 3.9.2010 19:47:21 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prosim za nasvet!!!!!
2.9.2010 20:09:18   
Klaraklara30
Morda je pa problem, ker user posted image zgolj zaradi otročka. Morata se sprostiti, si želeti en drugega, se prepustiti toku dejanj...
Sicer je to tako enostavno napisati, kot pa storiti. Vem, tudi pri nama je bilo tako. Leto in pol je trajalo, da nama je uspelo spočeti user posted image . V tem času je bilo vse sorte, tudi to, da je spodnji korenjak obupal user posted image . In res, ko sva najmanj pričakovala, ko so bili spolni odnosi najbolj čarobni in nisva razmišljala in se obremenjevala z user posted image , je uspelo.

Držim pesti, da se vama bo vse dobro izteklo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.9.2010 20:26:26   
mladika
Jst tut mislim da je mogoč psiha kriva,ker user posted image  zaradi user posted image .Probajta,malo romantike,strasti,pa usaj za en dan pozabit na to da delata user posted image -vem da je lažje rečt kot narest ampak probajta!!

(odgovor članu Klaraklara30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.9.2010 7:06:25   
Anonimen
Jaz vama tud svetujem, da pozabita za nekaj časa na vse skupaj. Brez govorjenja o tem, o otrocih,.. poskusita pozabit, pa bo pomoje vse ok. Ker po mojem mnenju je kriva psiha.

Drugače pa delajo IUI (brez punkcije in transferja), samo jaz bi res počakala.

(odgovor članu mladika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.9.2010 9:18:03   
Anonimen
o kako te razumem. No prinama se je ustavilo lansko leto po spontanem splavu. Vem da me ima še vedno rad, da sem mu seksi in tako samo korenjaka ne moreva obuditi že skoraj eno leto. Tudi ko sem zanosila pač ni mogel več in sedaj tudi pravi da ne more verjeti da ga je izguba tako potolkla. Drugače nežnosti ne manjka in zaradi tega še vedno vzstrajam. Vse to zelo načenja odnos se strinjam in težko je. Tudi sama ne vem kaj naj naredim da bo boljše, ker se stvar že tako dolgo vleče. Jaz še kar vztrajam in upam da čas prinese svoje. Glede umetne oploditve pa ti jo odsvetujem...to težavo bosta morala rešiti in slednja nima veze z otročkom. Otroček ne bo ničesar rešil. Obrniti se morata drug k drugemu in se veliko pogovarjati. Tudi tablete niso čudežno zdravilo in če je stvar v glavi je tablete ne bodo rešile. Težko je vem in ne znam ti svetovati...ti pa povem da je pot trnova in ne znam ti povedati ali se jo splača prehoditi. Jaz še nekako vztrajam ker ga ljubim in zdi se mi da tudi on mene. Moj mi pravi da mu mora narediti le klik v glavi (ta zgornjiuser posted image )...čakam na ta klik.

Spolna odtujenost postavi vezo zelo na preizkušnjo in jaz na tvojem mestu zaradi tega ne bi sedaj razmišljala o umetni oploditvi. Midva sva prestavila za nedoločen čas celo poroko. Če bi se rada pogovorila mi sporoči in te bom kliknila na zs

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.9.2010 9:26:29   
beba75
 Ne bom pisla cele moje zgodbe, vendar ni prijetna, je pa podobna temu, le da problem ni bil v njegovem korenjaku ampak v moji psihi. Vloge so bile zamenjane. Jaz sem se odločila da grem k bioenergetiku( kolegici je pomagal), saj zgubiti nimam kaj.Sem pa slišala same pozitivne in zeelo lepe zgodbe o njem, o pomoči itd. V takem primeru RABIMO pomoč tretje osebe.

P:S: prijateljica mi je rekla da ji je rekel da pri naslednji m bo zanosila. Vse kar ji je rekel do zdaj se je zgodilo , tak da še samo počakamo en mesec in bomo videli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.9.2010 9:35:41   
Anonimen
Hvala vam za tako hitre odgovore. Nekaj dni sem bila odsotna zato se nisem nič javila.

S svojim dragim sem že na vse načine se poskušala pogovoriti, vendar brez uspeha...pravi da z leti se nekako tudi sex zmanjša. No s tem odgovorom nisem ravno zadovoljnauser posted image Koliko časa naj čakam? Kaj če se njegov korenjak nikoli več ne postavi na nogeuser posted image ??? Ne vem leta tečejo, vse več je težav pri zanositvi, in bojim se da bo enkrat mogoče prepozno zame?
Ali je katera kdaj slišala oz. ima izkušnje z bioenergetiki (mogoče bi še to poizkusila, da bi šel k nekumu ki bi mu mogoče pomagal da se malo odpre in pove kaj ga muči). Nisem neka odvisnica od sexa samo v 1 letu sexat 7X  se mi zdi pa res mal mal!!!!user posted image user posted image user posted image
Ne vem več....kaj naj....

LP

(odgovor članu beba75)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
7.9.2010 9:40:54   
koala
Nista v lahki situaciji, samo meni se zdi da tvoj dragi bolj kot bioenergetika potrebuje psihologa, dobrega psihologa pali pa oba potrebujeta zakonskega svetovalca.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?