|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Plodovnica?
2.9.2010 9:47:42   
Anonimen
DAnes teden imam uradno rok po UZ, vendar po izračunu je že bil. Danes zjutraj sem se zbudila z mokrim krogcem na sp.hlačah, pol pa ko sem šla drugič lulat je tekla taka prozorna tekočina malo obarvana na mlečno, ampak ni bilo veliko, no urin ni tako da sedaj predvidevam da je plodovnica. Samo ko ni bilo veliko. Ima katera podobne izkušnje? Zdaj pa ne vem al naj počakam do jutri ko imam pregled al naj kr pokličem in se grem pokazat k gin.?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Plodovnica?
2.9.2010 10:21:22   
emica2008
 Pokliči G ter ga vprašaj kako, drugače se pa pojdi pokazat pa ti bodo preverli, če je plodovnica.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.9.2010 10:34:53   
polho3006
Pojdi se pokazat, ker...boljše en pregled preveč kot pa eden premalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.9.2010 11:11:37   
Anonimen
čep

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.9.2010 11:21:35   
Anonimen
Sem poklicala in mi je gin.rekla da če res ni veliko vode lahko komot počakam do jutri,
da če pa bodo popdaki pol sem pa itak za v porodnišnicouser posted image
Bomo videli - me neki v križu začelo špikat - mogoče se pa danes rešim, kar bi bilouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.9.2010 11:54:50   
Anonimen
Živjo,

To kar praviš ni plodovnica. Jaz imam isto to. Vsake toliko mi po lulanju priteče vn še kakšna kapljica, čeprav si vse obrišem. To so mi v P LJ rekli, da ni plodovnica. Sploh ne vem kaj so točno rekli, samo da ni to nič narobe.

Če imaš pa čep, pa to izgleda malo drugače....je taka sluz kot čigumi ali smrkelj. Ni tako tekoče, se bolj vleče. Pa še obarvano je lahko ali prozorno, rjavo, rdeče...čisto različno....to sem prebrala v knjigi. Jaz sem imela tako prozorno in malo svetlo rumeno/belo...saj težko povem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
2.9.2010 13:27:55   
Anonimen
men je tkole večkrat "ušlo" pote pa se mi je začelo dogajati vse pogosteje in tudi rečmo ko sem bila na wc-ju, se polulala in vstala mi je še neki vn prtekl..bila sm sveto prepričana da mi uhaja urin..
pri pregledu sem omenila G in jo vprašala kašna je razlika med uhajanjem urina in da mi odteka voda..pa je rekla da če mi res odteka voda da dobiš v roku 24h popadke..in res..drugi dan zjutraj sm dobila popadke in popoldan že rodila..
držim pesti

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
2.9.2010 13:38:15   
Anonimen
Kar naj piše  vknjigi v real lif-u je pa  malo drugačeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
2.9.2010 15:07:19   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sem poklicala in mi je gin.rekla da če res ni veliko vode lahko komot počakam do jutri,
da če pa bodo popdaki pol sem pa itak za v porodnišnicouser posted image
Bomo videli - me neki v križu začelo špikat - mogoče se pa danes rešim, kar bi bilouser posted image

Do jutri boš mogoče že mami user posted image Drži se!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.9.2010 17:51:09   
Anonimen
user posted image Hvala punce, saj si želim da bi že rodila, prava muka je te zadnje tedne. Poročam, hvala vam za odgovoreuser posted image

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?