|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krvavitve v nosečnosti
27.7.2005 9:11:08   
simonas
Pozdravljene punce! Pa sem se le vrnila z dopusta. Vreme je bilo porazno, zdaj ko je bilo treba iti domov, pa se je lepo zjasnilo. Pa saj vreme me se ne bi toliko jezilo, ce ne bi imela nic tezav:(.

Zopet se mi je pojavila taka kratkotrajna krvavitev. Vse skupaj ni trajalo dlje kot 15 minut. Nazadnje, ko se mi je to zgodilo, sem šla do G in mi je bilo rečeno, da mi ne verjame. Zdaj pa res ne vem kaj naj. Stanje se je popravilo in za zdaj je vse ok. Sem pa v 14 tednu. A je imela katera podobne težave?

Pa še RH negativna sem in ne vem, če lahko to kaj škoduje plodu.

Za vsako besedo vam bom hvaležna, ker sem čisto zgubljena:zmeden:, saj sem mislila, da bo zdaj vse ok.

Lep dan!

Simona
Neposredna povezava do sporočila: 1
   krvavitve v nosečnosti
27.7.2005 9:16:58   
katarin1
Lep pozdrav!
Tudi jaz sem v prvi nosečnosti trikrat krvavela.Enkrat so me zaradi varnosti obdržali v bolnici, dvakrat pa me je zdravnik samo pregledal in rekel naj veliko počivam.Ali se je krvavenje pojavilo samo od sebe ali po odnosih?Ker če se je po odnosih boš morala žal malo omejiti ali biti vsaj malo bolj previdna.:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   krvavitve v nosečnosti
27.7.2005 9:35:19   
simonas
Ni bilo po odnosih. Bilo je po opravljanju velike potrebe.

Simona

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   krvavitve v nosečnosti
27.7.2005 10:06:12   
Nannn
Hojla januarcica,

Mislim da si krvavela iz druge luknje :ups: in ni krvavitev povezana z tvojim :duda: tako sem se jest ustrasila in sem ze paniko zagnala kaksnih 14 dni nazaj in ugotovila da sem bila fuuul zaprta in me je vse bolelo...od tega je prisla krvavitev...sedaj nisem zaprta in je vse ok...

LP Nannn :rozica:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   krvavitve v nosečnosti
27.7.2005 10:28:04   
ameli
Simonas tudi jaz sem RH-, pa ni to nič strašnega. V 25 tednu sem dobila injekcijo in to je to.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   krvavitve v nosečnosti
27.7.2005 10:35:03   
bevetko
jaz sem sedaj tudi v 14 tednu. Sem pa zacela krvaveti v 6 tednu. SKozi tako po malem. Dobila sem tablete Dabroston, ki jih se sedaj jemljem in odsla na bolnisko. Slišala pa sem, da če bi bila rh- bi morala zaradi tega dobiti tudi še enkrat inekcijo, tako jo je dobila ena, ki je bila z mano v bolnici, še trikrat, ker je večkrat krvavela. Boljše, da vprašaš na ginekologijo.
lp

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   krvavitve v nosečnosti
27.7.2005 12:25:14   
dadica
tudi sama imam večkrat kri po veliki potrebi,je zelo svetle barve in je zato ker sem zaprta in imam hemeroide(upam da sem prav napisala:ups: ).in zato je krvavitev.mislim da se nimaš kaj bat!

lp dadica

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   krvavitve v nosečnosti
27.7.2005 14:58:15   
simonas
Hvala vam vsem za odgovore:rozica:!

Tudi jaz imam hemoroide a tokrat ni bila krvavitev iz danke ampak iz nožnice. Najprej je bilo malo krvi, potem še mičkeno med sluzjo, nato pa je prenehalo. Zato sem tudi predvidevala, da je bilo od kakšne žilice ali kaj podobnega. Dabroston sem prej jemala, sedaj pa so mi rekli, da naj neham po dvanajstem tednu, tako da ga ne jemljem več.

Moje gin. na žalost ne morem nič vprašat, ker je do tretjega tedna v avgustu na dopustu, takrat pa imam tako pregled. Upam, da bo sedaj do takrat mir, potem pa se boma že pogovorile tudi o Rh faktorju. Ampak pri vas vedno najdem prvo tolažbo in zato sem se tudi obrnila na vas.

lep dan!

Simona

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?