|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ni popadkov in čez rok
31.8.2010 8:08:07   
Anonimen
Pozdravljene,

V soboto sem imela rok. Danes sem tri dni čez. Prva nosečnost. Počutje odlično. Po glavi mi roji, ja kdaj sploh bom začutila popadke!! user posted image

Nič me ne špika ali kaj podobnega. Opažam, da se mi od petka počasi neka sluz izloča - verjetno čep (mal rjav včasih pa skoraj bel oz. prozoren)

So mi rekli v Lj P, da sprožijo 10. dan. Hmmm....a se da tudi če si samo malo odprt. Jaz sem 1 cm.

A ste ve tudi bile tako ok, pa se je kr na enkrat al kako začelo dogajat?

Pred menstro vem, da te počasi začne že malo prej šraufat. Samo tole je pa čist mirno vse.

Jaoo to čakanje k ne veš kako pa kaj in kdaj.

Sej popadkov se ne bojim, čutila jih itak bom pravite ...

Sem se mogla malo..../spucat/..user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ni popadkov in čez rok
31.8.2010 8:32:40   
Sandra_26
Sama sem bila čez rok, brez popadkov, hodila vsak drug dan na preglede. v petek zjutraj sem še bila na pregledu brez kakšnih koli znakov da bi lahko rodila, v soboto zjutraj ob 3 pa so se začeli popadki ob 4 sem šla v porodnišnico ob 9:32 pa rodila 4430 g težkega fantiča, ki danes šteje že 13 mesecev.

Da nebi čutila kdaj boš rodila se ne rabiš bat.  Vse ob svojem času.

Imam tri otroke, prva rojena 8 dni čez rok, s sproženimi umetnimi popadki, druga rojena 2 dni čez rok, s svojimi popadki in tretji rojen 5 dni čez rok s svojimi popadki.

Pa vso srečo

Taša, Masha, Tai

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.8.2010 8:46:53   
pajac
Meni so sprožili 10. dan po PDP in rodil se je šele naslednji dan.. Saj svečka je držala cca 2 uri nato je vse izzvenelo. Sem pa bila oddprta 1 cm od 34. tedna. Ko pa mi je voda odtekla ob 1. uri zjutraj sem se za dodatnih 6 cm odprla, kar v dvigalu iz navadne sobe v porodno sob. Očitno je sve bilo že zrelo in čakalo na pravi trenutek. Rodili smo pa 3 ure kasneje (šlo bi tudi hitreje, če bi jaz bolj vedela kaj bi radi od mene..) Pa ne skrbi, vedela boš ziher kdaj se bo začelo...user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Sandra_26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.8.2010 9:03:31   
Anonimen
Brez skrbi user posted image  vse bo ok. Js sm rodila 5 dni čez rok, s tem
da sem še zadnji dan hodila okol kot da nič ni.
Nobenga sledu da bi bi mogla jit rodit. Niti sluzi al pa kaj takega
kot ti praviš. Potem pa zvečer kar na hitr popadki, čedalje na pogosteje.
ob enih sem prišla v porodnišnico... Potem pa klistir, britje itd...
Okol treh sem prišla v porodno... potem smo še mal čakal in ob 5-ih je blo vsega konc.

(odgovor članu pajac)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
31.8.2010 9:55:02   
Anonimen
Hvala za odgovore! No, se bom pustila presenetit. Nato vam sporočim kako je potekalo. Če bo kakšno tudi to zanimalo v prihodnosti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
31.8.2010 10:55:46   
vesna_b
tudi jaz sem bila 3 dni čez rok, nobenih znakov, pa mi je zjutraj v soboto, ob 6.30, odtekla voda, in to na hitr full velik vode, tako da sem šla v porodnišnico. popadkov še ni bilo, pa so čakali, če dobim svoje, drugače bi mi čez 24 ur dali umetne. no, ob enajstih zvečer se je začelo, ob dveh prišla v porodno, ob 4.12 pa sva imela najino princesko v rokah.

vse bo ok, boš videla. popadki bodo prišli - ali pa jih bodo sprožili, in ko dobiš dete v roke... pozabiš vse...
srečno - naj bo porod hiter in uživaj v prvih trenutkih

pa le javi, kako bo šlo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.8.2010 14:39:56   
Isabellabina
Jaz sem bila pri zadnjem 11 dni čez rok.Zjutraj sem bila še na pregledu pri G in ni kazalo čisto nič,odprta sem bila 2 cm...zvečer ob 23.30  pa ko sem hotela it ležat u postlo ,se mi je malo ulila voda in takoj zatem popadki...v porodnišnico prišla malo čez polnoč in ob pregledu sem bila že čisto odprta tako da me je merkala pred wc-jem sestra da nebi slučajno se kaj nardilo.Rodila malo pred drugo uro.Aja bila sem pa že mnogorodka(petič)

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.8.2010 14:45:16   
_Beky_
Nooo Živjo tudi jaz sem ena taka ki je imela v soboto rok pa nič od tega danes sem spet imela amnio in me je spet naročil v petek o popadkih pa ne duha in sluha.Sej bo počas bomo že vedlee kdaj user posted image

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.8.2010 14:53:40   
jaša2
jaz sem prvič rodila 2 dni čez rok - s pomočjo tabletke za mehčanje materničnega vratu, ki so mi jo dajali dva dni zapored. pa tud sicer nisem nič čutila. pač, so se v bolnici odločili, da bodo sprožili, čeprav ni blo kaj narobe, pa tud odprta še nisem bla nič.
tak da...brez skrbi.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.8.2010 16:05:14   
jagoda28
Jaz sem že 12 dni čez rok pa ni še nič. Čep se mi je odluščil že prejšnjo soboto pa sem še zmeraj tukaj. Če nebo do četrtka nič moram zjutraj ob 7.00 v porodnišnico na sprožitev.

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.8.2010 16:08:08   
Anonimen
Beky ti pa verjetno v Kranj hodiš? Kokr vem samo še tam delajo amnio.

No lepo, da sva že dve....čez rok 3 dni user posted image

Kdaj pa v Kranju sprožijo, koliko čez rok?

(odgovor članu _Beky_)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
31.8.2010 16:09:42   
Anonimen
Jagoda, katera porodnišnica pa čaka tako dolgo? že 12 dni?? A je to normalno?

V Lj so mi rekli, da 10 dni čez rok počakajo.

(odgovor članu jagoda28)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
31.8.2010 16:11:41   
jagoda28
Mariborska. In pri nas tudi ne delajo amnioskopije.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
31.8.2010 20:45:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jagoda28)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
31.8.2010 21:08:58   
_Beky_
Ja v Kranj hodim to pa nisem vedela da samo v Kranju to še delajo mislim amnio.Nimam pojma kdaj sprožijo v Kranju bi pa bila vesela če bi vedela user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 15
31.8.2010 21:56:07   
aknela123
o, živijo

tudi moja prijateljica je imela v soboto rok, pa še kar doma lepo čaka.
jaz sem rodila točno en teden čez rok. vsako jutro, ko sem že bila čez rok in sem se doma zbudila, sem si rekla - o, smo še doma? no, šesti dan ponoči mi je pa voda odtekla in smo šli.

saj bo, lepo materinstvo ti želim!

(odgovor članu _Beky_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.9.2010 12:55:33   
Ploha
12 dan čez rok dobila hudo drisko od viroze, zutri bila na pregledu, vse ok, nič sprememb, otrok visoko, odprta 2-3 cm, kot že 3x do tega pregleda, popoldne ob 14.00 dobila popadke ob pol 6 rodila.

v prvo pa niti svojih popadkov nism dobila, dokler mi niso sprožl s tabletko za mehčanje MV, ... sprožl 8 dan čez rok, rodila 9 dan..

< Sporočilo je popravil Ploha -- 1.9.2010 12:57:09 >

(odgovor članu aknela123)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?