Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Srečno v sredo vsem prvovrtičkarjem ! 30.8.2010 20:02:00
|
|
|
|
pelin
|
Podpis in veliko še z moje strani....
< Sporočilo je popravil pelin -- 30.8.2010 20:04:10 >
|
|
|
|
RE: Srečno v sredo vsem prvovrtičkarjem ! 31.8.2010 9:01:38
|
|
|
|
RAKICA2007
|
tudi z moje strani... Vem, da bo staršem bolj hudo kot malčkom... ampak strah stran in tudi malčki bodo uživali... če bo vas strah, bo malčke še bolj... tako, da - pozitivne misli in vse bo še dobro... resnično uživajte v uvajanju in se tudi sami poskusite vključiti v skupinico malih nadobudnežev...
|
|
|
|
RE: Srečno v sredo vsem prvovrtičkarjem ! 31.8.2010 10:06:50
|
|
|
|
lilka
|
Se zahvaljuejm za lepe želje bodo potrebne
|
|
RE: Srečno v sredo vsem prvovrtičkarjem ! 31.8.2010 10:13:09
|
|
|
|
štrumfek
|
Najlepša hvala za lepe želje Upam da bo uvajanje potekalo čim boljše in, da bomo hitro "prebili led"
|
|
|
|
RE: Srečno v sredo vsem prvovrtičkarjem ! 31.8.2010 15:24:07
|
|
|
|
Janyna
|
IZVIRNO SPOROČILO: PC Baby Vsem otročkom in staršem, ki bojo v sredo prvič prestopili prag vrtca želim lep, prijeten in nepozaben dan, s čimmanj stresa in skrbi ter veliko smeha in prijaznih obrazov! Tole je pa krasno in zelo lepo napisano, kot mamica letošnjega prvošolčka se ti zahvaljujem za lepe misli
|
|
|
|
RE: Srečno v sredo vsem prvovrtičkarjem ! 31.8.2010 16:53:11
|
|
|
|
cukr07
|
Hvala za lepe misli in želje. Mi gremo jutri z našim skoraj enoletnim malčkom prvič v vrtec in upamo da bomo čim prej prebrodili začetno krizo.
|
|
RE: Srečno v sredo vsem prvovrtičkarjem ! 31.8.2010 19:28:07
|
|
|
|
Čebel@
|
naša 18m gre tudi jutri v vrtec-je meni že danes slabo .....vem,da bo uživala med drugimi otroci,ampak mami bo pa tudi na skrivaj potočila kakšno solzico lep jutrišnji dan vsem vtičkarjem in šolarjem
|
|
|
|
RE: Srečno v sredo vsem prvovrtičkarjem ! 31.8.2010 19:42:41
|
|
|
|
mamamajča
|
Jaz bom pa rekla SREČNO STARŠEM, čimveč poguma in dobre volje! Ne pozabite, naši otroci čutijo vse, kar mi čutimo. Bodite pozitivni, zavedajte se, da je super, da gre vaš malček v vrtec, ker bo neizmerno užival! Preživite lepo noč!
|
|
|
|
RE: Srečno v sredo vsem prvovrtičkarjem ! 31.8.2010 21:07:02
|
|
|
|
reba
|
Hvala za vzpodbudne besede, mi gremo jutri tudi prvič v vrtec, mi je mali prej pred spanjem rekel "mami jutri pa ne dindin, jutri z mano" me je kar stisnilo v grlu. Dosti sreče vsem!!!
|
|
|
|
RE: Srečno v sredo vsem prvovrtičkarjem ! 31.8.2010 21:10:44
|
|
|
|
a@n@
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.8.2010 21:50:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Srečno v sredo vsem prvovrtičkarjem ! 31.8.2010 21:54:51
|
|
|
|
zmajaz
|
Hvala za lepe želje, ampak meni so že danes na spoznavnem dnevu pokvarili dan, ko so me šokirali z novico, da pa moja malčka, ki gresta jutri oba 1. v vrtec nista skupaj v skupini, kar sem bila 1000 %, da bosta. Pa tako smo se veselili, da ne bomo imeli težav z uvajanjem, ker sta zelo navezana eden na drugega in ni težav ju kje pustiti oba skupaj, enega samega pa nikakor ni šans, sploh ta malega ne. Zdaj nas pa čaka nočna mora z uvajanjem, če se ne bomo uspeli dogovoriti, da enega prestavijo. Še zdaj mi gre kar na jok. Tako da držite pesti, da nam uspe.
|
|
RE: Srečno v sredo vsem prvovrtičkarjem ! 1.9.2010 6:34:00
|
|
|
|
RAKICA2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz Hvala za lepe želje, ampak meni so že danes na spoznavnem dnevu pokvarili dan, ko so me šokirali z novico, da pa moja malčka, ki gresta jutri oba 1. v vrtec nista skupaj v skupini, kar sem bila 1000 %, da bosta. Pa tako smo se veselili, da ne bomo imeli težav z uvajanjem, ker sta zelo navezana eden na drugega in ni težav ju kje pustiti oba skupaj, enega samega pa nikakor ni šans, sploh ta malega ne. Zdaj nas pa čaka nočna mora z uvajanjem, če se ne bomo uspeli dogovoriti, da enega prestavijo. Še zdaj mi gre kar na jok. Tako da držite pesti, da nam uspe. mami, vse bo vredu, pogumno in boš videla, da bo... upam, da dobro uredite
|
|
|
|
RE: Srečno v sredo vsem prvovrtičkarjem ! 1.9.2010 6:46:38
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
vsem prvovrtickarjem in prvosolckom srecno tudi od mene. moja 2 sicer ne gresta ne v vrtec, ne v prvi razred, pa me vseeno stiska. ker se od takih dnevih zavem, kako cas bezi in kako otroci nenormalno hitro rastejo! vsem vrtickarjem zelim prijazne vgojiteljice, veliko smeha in dobrih novih prijateljem. solarjem pa veliko znanja, dobri ocen in , da ohranijo otrosko brezskrbnost, kljub natrpanim urnikom!
< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 1.9.2010 6:47:45 >
|
|
RE: Srečno v sredo vsem prvovrtičkarjem ! 1.9.2010 7:04:30
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek Najlepša hvala za lepe želje Upam da bo uvajanje potekalo čim boljše in, da bomo hitro "prebili led" enako čez eno uro gremo!!!
|
|
|
|
RE: Srečno v sredo vsem prvovrtičkarjem ! 1.9.2010 11:34:33
|
|
|
|
Čebel@
|
naša se je imela super ......kar tekla je med igrače in me je v 1 uri le 2x prišla pozdravit....domov sem jo mogla pa skorej zulečt ......jutri pa spet novim zmagam naproti upam da ste vse preživele brez solzic
|
|
|
|
RE: Srečno v sredo vsem prvovrtičkarjem ! 1.9.2010 12:26:29
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007 IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz Hvala za lepe želje, ampak meni so že danes na spoznavnem dnevu pokvarili dan, ko so me šokirali z novico, da pa moja malčka, ki gresta jutri oba 1. v vrtec nista skupaj v skupini, kar sem bila 1000 %, da bosta. Pa tako smo se veselili, da ne bomo imeli težav z uvajanjem, ker sta zelo navezana eden na drugega in ni težav ju kje pustiti oba skupaj, enega samega pa nikakor ni šans, sploh ta malega ne. Zdaj nas pa čaka nočna mora z uvajanjem, če se ne bomo uspeli dogovoriti, da enega prestavijo. Še zdaj mi gre kar na jok. Tako da držite pesti, da nam uspe. mami, vse bo vredu, pogumno in boš videla, da bo... upam, da dobro uredite Smo uspeli urediti, tako da sta zdaj skupaj in nam bo lažje.
|
|
RE: Srečno v sredo vsem prvovrtičkarjem ! 1.9.2010 12:35:39
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007 IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz Hvala za lepe želje, ampak meni so že danes na spoznavnem dnevu pokvarili dan, ko so me šokirali z novico, da pa moja malčka, ki gresta jutri oba 1. v vrtec nista skupaj v skupini, kar sem bila 1000 %, da bosta. Pa tako smo se veselili, da ne bomo imeli težav z uvajanjem, ker sta zelo navezana eden na drugega in ni težav ju kje pustiti oba skupaj, enega samega pa nikakor ni šans, sploh ta malega ne. Zdaj nas pa čaka nočna mora z uvajanjem, če se ne bomo uspeli dogovoriti, da enega prestavijo. Še zdaj mi gre kar na jok. Tako da držite pesti, da nam uspe. mami, vse bo vredu, pogumno in boš videla, da bo... upam, da dobro uredite Smo uspeli urediti, tako da sta zdaj skupaj in nam bo lažje.
|
|
|
|
RE: Srečno v sredo vsem prvovrtičkarjem ! 1.9.2010 13:24:52
|
|
|
|
modrina08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ naša se je imela super ......kar tekla je med igrače in me je v 1 uri le 2x prišla pozdravit....domov sem jo mogla pa skorej zulečt ......jutri pa spet novim zmagam naproti upam da ste vse preživele brez solzic Fino. Tudi naš sploh ni hotel iti domov in ni niti enkrat zajokal
|
|
|
|
RE: Srečno v sredo vsem prvovrtičkarjem ! 1.9.2010 14:03:47
|
|
|
|
nananaja
|
moji dve sta tudi šli danes prvič v vrtec, starejšo je uvajala moja mama, mlajšo pa mož. rezultat - starejša sramežjiva, ji je nerodno (je ena od dveh novink v skupini), mlajša pa je v skupini samih novincev, najstarejša (19m), pa se prav prima znajde in bo verjetno osvojila vrtec hitreje od svoje sestrice, jutri ji ponudijo še za jest, pa bo njihova :) grem stavit, že danes je šla domov zadnja, res pa da je kasneje prišla. sicer pa grem jutri tudi jaz z njimi, da me ne boste obtožile, kakšna mama sem, da ne pospremim otrok v vrtec, sem danes v službi samo o tem razmišljala.
< Sporočilo je popravil nananaja -- 1.9.2010 14:04:39 >
|
|
|
|
RE: Srečno v sredo vsem prvovrtičkarjem ! 1.9.2010 14:13:38
|
|
|
|
Izabela_
|
Ah, daj no, pri nas so lani kar prosili, naj raje uvajajo očetje, ker so bolj skulirani!
|
|
|
|
RE: Srečno v sredo vsem prvovrtičkarjem ! 1.9.2010 16:07:14
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ naša se je imela super ......kar tekla je med igrače in me je v 1 uri le 2x prišla pozdravit....domov sem jo mogla pa skorej zulečt ......jutri pa spet novim zmagam naproti isto pri nas jutri dobi že kosilo, jaz pa grem medtem lahko po opravkih. sploh nas ni prišla enkrat povohcat vmes (sva bila oba z možem tam, zdaj prvič), tako da jutri raje kar grem za unih nekaj uric
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Ime za punčko?JAPEKatero ime vam je všeč za punčko?Tanita (
22%)
Karin (
72%)
Terezija (
6%)
Število vseh glasov: 297Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!