|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Srečno v sredo vsem prvovrtičkarjem !
30.8.2010 19:53:11   
PC Baby
Vsem otročkom in staršem, ki bojo v sredo prvič prestopili prag vrtca želim lep, prijeten in nepozaben dan, s čimmanj stresa in skrbi ter veliko smeha in prijaznih obrazov!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Srečno v sredo vsem prvovrtičkarjem !
30.8.2010 20:02:00   
pelin
Podpis in veliko  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   še z moje strani....user posted image

< Sporočilo je popravil pelin -- 30.8.2010 20:04:10 >

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.8.2010 9:01:38   
RAKICA2007
tudi z moje strani...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vem, da bo staršem bolj hudo kot malčkom... ampak strah stran in tudi malčki bodo uživali...
če bo vas strah, bo malčke še bolj... tako, da - pozitivne misli in vse bo še dobro...

resnično uživajte v uvajanju in se tudi sami poskusite vključiti v skupinico malih nadobudnežev...

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.8.2010 10:06:50   
lilka
Se zahvaljuejm za lepe želje bodo potrebneuser posted image

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.8.2010 10:13:09   
štrumfek
Najlepša hvala za lepe želje user posted image
Upam da bo uvajanje potekalo čim boljše in, da bomo hitro "prebili led"

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.8.2010 15:24:07   
Janyna
IZVIRNO SPOROČILO: PC Baby

Vsem otročkom in staršem, ki bojo v sredo prvič prestopili prag vrtca želim lep, prijeten in nepozaben dan, s čimmanj stresa in skrbi ter veliko smeha in prijaznih obrazov!

Tole je pa krasno in zelo lepo napisano, kot mamica letošnjega prvošolčka se ti zahvaljujem za lepe misli user posted image

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.8.2010 16:53:11   
cukr07
Hvala za lepe misli in želje.user posted image
Mi gremo jutri z našim skoraj enoletnim malčkom prvič v vrtec in upamo da bomo čim prej prebrodili začetno krizo.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Janyna)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.8.2010 19:28:07   
Čebel@
naša 18m user posted image  gre tudi jutri v vrtec-je meni že danes slabouser posted image .....vem,da bo uživala med drugimi otroci,ampak mami bo pa tudi na skrivaj potočila kakšno solzicouser posted image

lep jutrišnji dan vsem vtičkarjem in šolarjemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.8.2010 19:42:41   
mamamajča
Jaz bom pa rekla SREČNO STARŠEM, čimveč poguma in dobre volje!
Ne pozabite, naši otroci čutijo vse, kar mi čutimo. Bodite pozitivni, zavedajte se, da je super, da gre vaš malček v vrtec, ker bo neizmerno užival!

Preživite lepo noč!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.8.2010 21:07:02   
reba
Hvala za vzpodbudne besede, mi gremo jutri tudi prvič v vrtec, mi je mali prej pred spanjem rekel "mami jutri pa ne dindin, jutri z mano" me je kar stisnilo v grlu. Dosti sreče vsem!!!

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.8.2010 21:10:44   
a@n@
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
31.8.2010 21:50:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu a@n@)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
31.8.2010 21:54:51   
zmajaz
Hvala za lepe želje, ampak meni so že danes na spoznavnem dnevu pokvarili dan, ko so me šokirali z novico, da pa moja malčka, ki gresta jutri oba 1. v vrtec nista skupaj v skupini, kar sem bila 1000 %, da bosta. user posted image  Pa tako smo se veselili, da ne bomo imeli težav z uvajanjem, ker sta zelo navezana eden na drugega in ni težav ju kje pustiti oba skupaj, enega samega pa nikakor ni šans, sploh ta malega ne. Zdaj nas pa čaka nočna mora z uvajanjem, če se ne bomo uspeli dogovoriti, da enega prestavijo. Še zdaj mi gre kar na jok. user posted image  user posted image user posted image  Tako da držite pesti, da nam uspe.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.9.2010 6:34:00   
RAKICA2007
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

Hvala za lepe želje, ampak meni so že danes na spoznavnem dnevu pokvarili dan, ko so me šokirali z novico, da pa moja malčka, ki gresta jutri oba 1. v vrtec nista skupaj v skupini, kar sem bila 1000 %, da bosta. user posted image  Pa tako smo se veselili, da ne bomo imeli težav z uvajanjem, ker sta zelo navezana eden na drugega in ni težav ju kje pustiti oba skupaj, enega samega pa nikakor ni šans, sploh ta malega ne. Zdaj nas pa čaka nočna mora z uvajanjem, če se ne bomo uspeli dogovoriti, da enega prestavijo. Še zdaj mi gre kar na jok. user posted image  user posted image user posted image  Tako da držite pesti, da nam uspe.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mami, vse bo vredu, pogumno in boš videla, da bo...
upam, da dobro uredite

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.9.2010 6:46:38   
*miska.mcc*
vsem prvovrtickarjem in prvosolckom srecno tudi od mene.
moja 2 sicer ne gresta ne v vrtec, ne v prvi razred, pa me vseeno stiska. ker se od takih dnevih zavem, kako cas bezi in kako otroci nenormalno hitro rastejo!user posted image

vsem vrtickarjem zelim prijazne vgojiteljice, veliko smeha in dobrih novih prijateljem. solarjem
pa veliko znanja, dobri ocen in , da ohranijo otrosko brezskrbnost, kljub natrpanim urnikom!

< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 1.9.2010 6:47:45 >

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 15
1.9.2010 7:04:30   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

Najlepša hvala za lepe želje user posted image
Upam da bo uvajanje potekalo čim boljše in, da bomo hitro "prebili led"

enako user posted image

čez eno uro gremo!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.9.2010 11:34:33   
Čebel@
naša se je imela superuser posted image user posted image user posted image ......kar tekla je med igrače in me je v 1 uri le 2x prišla pozdravit....domov sem jo mogla pa skorej zulečtuser posted image ......jutri pa spet novim zmagam naprotiuser posted image user posted image user posted image user posted image

upam da ste vse preživele brez solzicuser posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
1.9.2010 12:26:29   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upam, da dobro uredite

Smo uspeli urediti, tako da sta zdaj skupaj in nam bo lažje. user posted image

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

Neposredna povezava do sporočila: 18
1.9.2010 12:35:39   
majana79

IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007

upam, da dobro uredite

Smo uspeli urediti, tako da sta zdaj skupaj in nam bo lažje. user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 19
1.9.2010 13:24:52   
modrina08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

naša se je imela superuser posted image user posted image user posted image ......kar tekla je med igrače in me je v 1 uri le 2x prišla pozdravit....domov sem jo mogla pa skorej zulečtuser posted image ......jutri pa spet novim zmagam naprotiuser posted image user posted image user posted image user posted image

upam da ste vse preživele brez solzicuser posted image

Fino. Tudi naš sploh ni hotel iti domov in ni niti enkrat zajokal user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 20
1.9.2010 14:03:47   
nananaja
moji dve sta tudi šli danes prvič v vrtec, starejšo je uvajala moja mama, mlajšo pa mož. rezultat - starejša sramežjiva, ji je nerodno (je ena od dveh novink v skupini), mlajša pa je v skupini samih novincev, najstarejša (19m), pa se prav prima znajde in bo verjetno osvojila vrtec hitreje od svoje sestrice, jutri ji ponudijo še za jest, pa bo njihova :) grem stavit, že danes je šla domov zadnja, res pa da je kasneje prišla. sicer pa grem jutri tudi jaz z njimi, da me ne boste obtožile, kakšna mama sem, da ne pospremim otrok v vrtec, sem danes v službi samo o tem razmišljala.

< Sporočilo je popravil nananaja -- 1.9.2010 14:04:39 >

(odgovor članu modrina08)
Neposredna povezava do sporočila: 21
1.9.2010 14:13:38   
Izabela_
Ah, daj no, pri nas so lani kar prosili, naj raje uvajajo očetje, ker so bolj skulirani! user posted image

(odgovor članu nananaja)
Neposredna povezava do sporočila: 22
1.9.2010 16:07:14   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

isto pri nas user posted image jutri dobi že kosilo, jaz pa grem medtem lahko po opravkih. sploh nas ni prišla enkrat povohcat vmes (sva bila oba z možem tam, zdaj prvič), tako da jutri raje kar grem za unih nekaj  uric user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 23
1.9.2010 20:25:59   
lily975
Tudi mi smo uspešno prestali vrtčev krst .Oba sta se lepo vključila  in tam tudi ostala od 7.30 pa do 12 ure.Ati in babi pa sta lahko odšla domov .Nas žalost sem tudi jst bla v službi:((.Sem pa zelo vesela  ,da sta tud jedla tam - sicer ko ptička - ampak začetek je dober!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Ime za punčko?
JAPE

Katero ime vam je všeč za punčko?

Tanita (22%)

Karin (72%)

Terezija (6%)

Število vseh glasov: 297

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!