urbancek
|
Teja Nisem ne vem kako dolgo na tem forumu, bi se reklo začetnica. Tvojo zgodbo v grobem poznam. Edino, kar ti lahko rečem, je to, ne pusti se nikomur. Veliko si že pretrpela, zato naj te zlonamerna grozilna sporočila ne spravijo s tira. Če je zelo hudo, spremeni svoj nick in odstrani slike, ne dovoli pa, da ti vzamejo prijateljice, ki si si jih sigurno veliko pridobila. Ljudje so pač različni. Eni gledajo na določene stvari iz čudnega zornega kota, in se ne zavedajo, da forum ni za to, da se ljudi popljuva, vsaj ima svojo zgodbo in svoje mnenje. Tisti, ki pa so se podlo spustili na tak nivo, da grozijo, bi jih pa vodstvo RR moralo (če se seveda to sploh da) odstraniti in jim ne dati več možnosti v takih klepetih sodelovati. Upam, da ti nisem zatežila, včasih pač malo filozofiram. Tudi sama imam za seboj pestro življenje, določene stvari sem že napisala, preveč pa si niti ne upam, ravno zaradi takih ljudi, ki so se sedaj spravili nate. Ljudje ne potrebujemo še dodatnega moraliziranja, čeprav si ga velikokrat zaslužimo. Če nimamo kaj pametnega za povedat, bodimo raje tiho. Če se jaz na primer s čim, kar je napisano ne strinjam, se praviloma sploh ne vtikam v debate, ker to ni moja stvar, da bi nekoga napadala. Če pa sem se, se pa opravičujem, ker vem kako boli, če te poleg najbljižjih prizadenejo še takoimenovani prijatelji. Ne pusti se jim. Živi svoje življenje naprej in veselo sodeluj v klepetih.
|