|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   punce moje... :)
26.7.2005 21:32:59   
lenika
Plavček, a se je kdo spravil na samohranilke?:zmeden:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 26
26.7.2005 21:47:09   
niki5
:zmeden:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 27
26.7.2005 22:58:47   
spacey
Teja v mislih smo z vama in bodi močna še naprej, pa ne se (pre)dat!
Močen in topel objem od nas. :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 28
27.7.2005 0:22:25   
Maxica
Teja, nikar ne dovoli, da ti vzamejo prijateljic. Sicer nas nekaterih osebno ne poznaš, ampak vedi, da smo s tabo v dobrem in slabem. Ne pusti se!!! Saj veš, kako pravijo: "Tudi to bo minilo."!!! Morda se ti sedaj zdi nevzdržno, ampak že jutri se bo morda pokazalo, da vendarle vse le ni tako črno.
Teja in Maj, ne pustimo vaju, ker smo vaju vzljubili.9nebesa
Objemček tudi od nas.9nebesa

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 29
27.7.2005 7:27:58   
soncece24
Jaz lahko rečem samo: Halooooooooo! Pa kdo je tako budalo (se opravičujem za izraz), da gre nekomu na rr grozit al kaj? ma saj ne vem kaj naj sploh rečem.
Če sem jaz to prav zasledovala in razumela je itak nekdo s tvoje službe, al se pa kdo norca dela. in to zaradi neke bedne službe. če se bo tak nadaljevalo ne bo nihče več upal tu gor svojih težav in svojega mnenja izrazit. teja, pa ne daj se. ignoriraj vsa sporočila in bodi dalje z nami, ker mi te NE damo!

Pošiljam ti eno :rozica:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 30
27.7.2005 7:37:29   
k1
ajej, pa kdo ma take finte?

nena se jim pusti, saj veš da si naša 9nebesa . zaradi enega ali pa parih mutecov pa res ni vredno, da izgineš iz rr-a.

sicer pa jih daj na javno, jih bomo mi porihtali ;)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 31
27.7.2005 8:30:06   
viv_
Teja, se mi zdi, da stvari vidiš in prikazuješ bolj črne in dramatične kot v resnici so.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 32
27.7.2005 8:49:02   
CatJa
Zadnje dni nisem tolk gor, vendar ce prav razumem, ti grozi nekdo iz "resnicnega" lajfa, ne na RR :zmeden:
Ne daj se!!!

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 33
27.7.2005 12:26:48   
urbancek
Teja
Nisem ne vem kako dolgo na tem forumu, bi se reklo začetnica. Tvojo zgodbo v grobem poznam. Edino, kar ti lahko rečem, je to, ne pusti se nikomur. Veliko si že pretrpela, zato naj te zlonamerna grozilna sporočila ne spravijo s tira. Če je zelo hudo, spremeni svoj nick in odstrani slike, ne dovoli pa, da ti vzamejo prijateljice, ki si si jih sigurno veliko pridobila. Ljudje so pač različni. Eni gledajo na določene stvari iz čudnega zornega kota, in se ne zavedajo, da forum ni za to, da se ljudi popljuva, vsaj ima svojo zgodbo in svoje mnenje. Tisti, ki pa so se podlo spustili na tak nivo, da grozijo, bi jih pa vodstvo RR moralo (če se seveda to sploh da) odstraniti in jim ne dati več možnosti v takih klepetih sodelovati.
Upam, da ti nisem zatežila, včasih pač malo filozofiram. Tudi sama imam za seboj pestro življenje, določene stvari sem že napisala, preveč pa si niti ne upam, ravno zaradi takih ljudi, ki so se sedaj spravili nate. Ljudje ne potrebujemo še dodatnega moraliziranja, čeprav si ga velikokrat zaslužimo. Če nimamo kaj pametnega za povedat, bodimo raje tiho. Če se jaz na primer s čim, kar je napisano ne strinjam, se praviloma sploh ne vtikam v debate, ker to ni moja stvar, da bi nekoga napadala. Če pa sem se, se pa opravičujem, ker vem kako boli, če te poleg najbljižjih prizadenejo še takoimenovani prijatelji.

Ne pusti se jim. Živi svoje življenje naprej in veselo sodeluj v klepetih.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 34
27.7.2005 12:28:00   
k1
teja, drugače pa še ena varianta - spremeni ime, daj poleg drugo slikco, pa bo...

upam da je vse vredu!

lp :rozica:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 35
27.7.2005 13:29:23   
Pupica
urbancek ti kar jaz odgovorim glede ljudi ki grozijo...žal se jih le opominja. No je pa sreča v tem, da kdor s slabimi nameni pride sem gor kmalu punce same ugotovijo, kakšni so njihovi nameni.
Pač če imaš to smolo da se kak tak psihič spravi nate, je najbolje ignorirat, kot sem že prej Teji svetovala.
Čeprav sem jaz absolutno za to, da se take psihiče odstrani z foruma.To bi jim bila velika šola za naprej v življenju da se z grožnjami in blatenjem drugih ne bo nikoli izcimilo nič dobrega. Še tiste prijateljice ki bi lahko pridobili, izgubijo.No razen nekaj izjem, čemur jaz pravim "Gliha skup štriha"
Jaz sem bila pa prav prijetno presenečena, ko sem dobila veliko zs, ko so mi punce izrazile podporo, ter mi celo pripovedovale kaj določen osebek govori o meni. Sem se zelo nasmejala, kakšne so bile tako iz trte zvite, da bi lahko roman napisala.
Vem pa tudi "kako boli, če te poleg najbljižjih prizadenejo še takoimenovani prijatelji."Ampak saj sploh ni važno. Jaz sem ostala tukaj ker sem sem prišla po pomoč in sem jo našla med prijateljicami.Za kakšno strašilo motovilo vmes se pa ne sekiram, in tudi ti Teja se ne bi smela!
Teja drži se!
:objem::rozica:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 36
27.7.2005 13:56:52   
baguSka
**** (sori ampak tko je) Teje ne bo več.:grrr::(:((

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 37
27.7.2005 14:08:59   
Pupica
baguska a se zajbavas????:zmeden::zmeden::zmeden:
pa se ja nebo dala!!!!:hudicek:
:zmeden2:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 38
27.7.2005 14:25:30   
baguSka
zgleda :((

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 39
27.7.2005 15:27:11   
Anonimen
Za Tejo sem odprla temo: ŽEBLJI V OGRAJI + DRAGOCEN SI NE POZABI TEGA!!!!
Vse ki berete ta post si to preberte!!!! Mal si zamislite!
Ne živimo za to da se kregamo in si grozimo!!!
Zdaj bom pa jaz zaropotala!
Če ne bi blo vas tle gor, ne vem kaj bi!!!!
Tudi jaz ne odgovarjam na provokacije, preberem in grem mimo!

:kuza: :kuza: :kuza:
:rozica: in objemček za Tejo in Maja, pa za vse vas tud - za tiste ki grozite in za tiste, ki ste fajn (da ne bo katera fouš :grrr: :grrr: :grrr: )
Sm kar mau jezna!

Pa lep dan vsem!!!

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
27.7.2005 17:54:47   
Pupica
hvala Tassy sem prebrala!!!Res je lepo napisano.Jaz grem tudi mimo provokacij.VČasih celo mimo takih ki letijo direkt na mene.Včasih pa ne morem:grrr::grrr::grrr::grrr:
Objemček za vse vas!!!Pa naj vas:angel:čuvajo

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 41
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?