Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: tist,i ki ste kdaj varali 30.8.2010 9:24:07
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
100 po sto! pečena si, zvezdan!
|
|
RE: tist,i ki ste kdaj varali 30.8.2010 9:55:26
|
|
|
|
zvezdan
|
sej sem v kali zatrla...sem ga nagnala iz kuhinje Ampak ko smo ravno pri temi: danes sem v prvi rundi sanjala, da sem ga jaz prevarala pa sem se čist bedno počutila no pol v drugi rundi sem sanjala pa da je on mene prevaral...kere bolane sanje!!! Po moje neki ni uredu z mano Sem bla tok jezna zjutraj, da sem ga kar uščipnila ko je še spal...nč mu ni bilo jasn...varalici
|
|
RE: tist,i ki ste kdaj varali 30.8.2010 10:06:10
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
prasec!
|
|
RE: tist,i ki ste kdaj varali 30.8.2010 10:11:13
|
|
|
|
zvezdan
|
pa dobr miška ne tako ostro sej sem sanjala, da sem ga tudi jaz prevarala, sicer ne vem s kom ampak jaz sem imela u iber slabo vest v sanjah. On pa v sanjah čisto nič... v bistvu imaš prou prasc Razmišljam zakaj sem to sanjala pa sem se spomnila, da mogoče zato, ker je cel večer playstation igral majke mi lahko bi ga zjutraj prebutala
|
|
RE: tist,i ki ste kdaj varali 30.8.2010 10:14:35
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
no, vidis! ti imas danes slabo vest, on pa kot da se ne bi nic zgodilo! ti recem! pr.....!
|
|
RE: tist,i ki ste kdaj varali 30.8.2010 10:16:47
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
aja, zvezdan....od tistega pa ni se nobenega odgovora.
|
|
RE: tist,i ki ste kdaj varali 30.8.2010 10:19:17
|
|
|
|
zvezdan
|
sem te ravno mislila vprašat. So si čas uzel. To je že vsaj en mesec nazaj a ne? No obvesti me ko bo kaj.
|
|
RE: tist,i ki ste kdaj varali 30.8.2010 10:21:53
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
bom, absolutno.... sem jo pa vceraj srecala v trgovini. me je z vozisko s tako ihto prehitela, da bi me skor zbila! prej pa ful "prijazna" (dober da! kako ste?" itd. itd. tak, da mislim, da ji ni lih najbolj prav
|
|
RE: tist,i ki ste kdaj varali 30.8.2010 10:25:14
|
|
|
|
zvezdan
|
prou ji je, sej če ne drugega bo saj vedla, da se ne more šerifa špilat. Zihr so jo na zagovor poklical Res si preveč dovol baba zmešana
|
|
RE: tist,i ki ste kdaj varali 30.8.2010 12:52:22
|
|
|
|
RAKICA2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* aja, zvezdan....od tistega pa ni se nobenega odgovora. sem te ravno mislila vprašat. So si čas uzel. To je že vsaj en mesec nazaj a ne? No obvesti me ko bo kaj. _____________________________________________________________ bom, absolutno.... sem jo pa vceraj srecala v trgovini. me je z vozisko s tako ihto prehitela, da bi me skor zbila! prej pa ful "prijazna" (dober da! kako ste?" itd. itd. tak, da mislim, da ji ni lih najbolj prav _____________________________________________________________ prou ji je, sej če ne drugega bo saj vedla, da se ne more šerifa špilat. Zihr so jo na zagovor poklical Res si preveč dovol baba zmešana n''č jasno
< Sporočilo je popravil RAKICA2007 -- 30.8.2010 12:54:41 >
|
|
|
|
RE: tist,i ki ste kdaj varali 30.8.2010 12:57:22
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
rakica, ne sekiraj se. to je blo off topic :)
|
|
[Brisano sporočilo] 30.8.2010 14:51:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: tist,i ki ste kdaj varali 31.8.2010 22:00:45
|
|
|
|
svetnik
|
kaj pomeni tole - varati ?? koko to zgleda ??
|
|
|
|
RE: tist,i ki ste kdaj varali 31.8.2010 22:05:31
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
to je.....a veš....ko mas fanta. tazga, ko se lupčkaš z njim. pol pa se kdaj še s katerim na skrivaj lupčkas.
|
|
RE: tist,i ki ste kdaj varali 1.9.2010 8:44:47
|
|
|
|
zvezdan
|
zadnjič mi je en kolega rekel, da ga ne bi motilo, če bi ga punca varala sam da ne ve, pa da je model čist
|
|
RE: tist,i ki ste kdaj varali 1.9.2010 17:37:46
|
|
|
|
tweed
|
če ste slučajno kdaj, kako ste se obnašali pred partnerjem-ko doma? bili zadržani, se odmikali sexu, ali se je strast povečal? predvidevam, da sem bil drugačen kot prej, saj je takoj posumila, me vprašala in še isti trenutek izvedela... (3 dni potem, ko se je začelo dogajat). Sem pa bil bolj pozoren in želel več seksa ves čas...
|
|
RE: tist,i ki ste kdaj varali 1.9.2010 22:07:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tweed Sem pa bil bolj pozoren in želel več seksa ves čas... ma kako je to možgoče..moški..? zakaj več seksa doma...ko že itak imaste ljubice.....haloooooooo jaz zase vem, da sem se seksu izogibala,kolikor se je le dalo in nasploh nežnostim
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?