|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali premalo poje
29.8.2010 9:22:31   
emili
Pozdravljene!
Zanima me vaše mnenje. Naša punčka je stara 1 mesec in tri tedne. Na dan poje 5 obrokov po 120 ml...včasih tudi kaj manj. Ponoči prespi celo noč. Ali se vam zdi da ima premalo obrokov na dan. Spi pa tudi podnevi med vsakim obrokom po 4 ure. Če jo zbudim prej , da ji dam jest spije samo 40 ml al 50ml.
Naj jo pustim tako kot hoče ona ali naj ji silim. Samo če ji silim ji pa obrača želodček, se pravi da je sita.
Ko se je rodila je bila težka 3050g , iz porodnišnice smo prišli 2880 g. Zdaj pa jih ima 4100 g.
Kaj se vam zdi?

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ali premalo poje
29.8.2010 9:44:33   
j6
Ne, glede nato, da se redi, jo pusti, naj spi dokler spi, po mojem jo pusti naj je ko se zbudi,  poslušaj otročka.

(odgovor članu emili)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.8.2010 13:45:44   
miapia
Redi se super in tudi poje kar dovolj.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu emili)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.8.2010 13:54:49   
divans1
Pa to je super!!! Pa spi ti celo noč.... ka bi jst dala za to... user posted image

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.8.2010 14:32:35   
emili
ja spi celo noč..včeraj npr je zaspala ob 22:30 in danes se zbudila ob 6:45...pridna je ampak se mi zdi d premalo je ..kak dan rata tudi da poje samo 4 obroke...

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.8.2010 17:11:19   
j6
Važno je da je zadovoljna in da se redi, in ce tolk spi, pol je sigurno zadovoljna. Uživaj, dokler še lahko, kajti kmalu če ne prej pri 3 m je preskok v rasti in takrat začnejo zahtevati več in tudi spala bo manj. Ne delaj si skrbi tam kjer jih ni treba.

(odgovor članu emili)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.8.2010 9:04:02   
sonček88
Zdravo...kaj pri 1 mesecu da ti poje 5 obrokov po 120 ml ti zgleda malo??
Kaj bi morala rečt jaz..ki 3 dni nazaj mi je pojedel v celem dnevu 150 ml?!?!?!?!je res da je bilo full vroče..ma vseeno niti učeraj ni nevem kolko pojedel:PPPeni so pač taki, da jim nerabi več..
Tako, da ne se sekirat, poje še več kot preveč:P hehe

Najlepše je v družbi ljubljenih oseb.
***MATIJA***

(odgovor članu j6)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.8.2010 19:55:05   
slovenka
Hm, res, če ji teža tako lepo narašča, je vse super. Pa tudi količinsko spije dovolj mleka, saj to je 600 ml. Jaz je ne bi nič zbujala, ti bo še žal, ko ji boš pomrdala ritem... Naš je star 3 mesece, pa spi od 19.30 do 3.30 za dojenje in potem dalje do 7.30. Se pravi, da v prvi rundi spi 8 ur. Dobiva pa po 1kg na mesec in je to dovolj.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu sonček88)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?