|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vagina in nosečnost
28.8.2010 21:55:32   
Anonimen
sem v tretjem tromesečju nosečnosti in danes sem opazila, da mi med stojo in sedenjem gleda iz nožnice ven del vagine. kot bula. močno sme se prestrašila. doma imam že hčer in to bo drugi otrok. zanima me, čeje katera imela podobno težavo in če se je stanje po porodu normaliziralo ali je potreben kak operativni poseg. hvala.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vagina in nosečnost
30.8.2010 7:56:09   
pomar*ANČA*
mislim da je to bradavica, obisk ginekologa je obvezen sploh če si noseča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.9.2010 9:00:43   
Anonimen
ni bradavica. potrjeno gre za prolaps nožnice, ko stena odstopa.. :(. vendar ni tako hudo in po porodu se lahko normalizira. hb.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.10.2010 17:19:25   
mmiskam
Vidim da nisem edina s takimi težavami, nas pa ni prav veliko...
Sem 20 dni po porodu in me je skoraj kap ko sem 2 dni nazaj opazila, da mi iz nožnice gleda majhna bula. Tekom noči je ok, in ko ležim, počivam ko pa hodim in dvigujem hčerko (drugi otrok) pa se situacija poslabša.
Danes sem bila pri ginekologinji in pravi, da je nožica ohlapna in da se maternica še krči, jo je pa zatipala tik nad vhodom v nožnico, torej je ta bula povešena stena nožnice. Če sem jo prav razumela....

Pravi da naj delam keglove vaje (jih delam že toliko, da sploh ne vem več če jih delam prav), malo več počivam in treniram trebušne mišice, to z bulo pa naj bi se uredilo v nekaj mesecih, kar je precej dolgo obdobje.

Kaj pa sledi, če se maternica ne pokrči kot je treba in nožnica ne postane ožja? Operacija ali kaj? Kako pa je s spolnimi odnosi do takrat?

Kak nasvet?
Hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?