|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mikrovalovna namesto pečice?
26.7.2005 17:51:03   
Moyca_
Ker imamo bolj malo kuhinjo in nismo kaj prida peki premišljujem o nakupu mikrovalovne ki tudi peče:zmeden2: Vem da mora imeti funkcijo toplega zraka in podobne finte. Ima kdo in kako se obnese???
Neposredna povezava do sporočila: 1
26.7.2005 17:53:41   
Anonimen
Jaz sem jo imela, ampak se kar nekako nisem mogla navaditi nanjo. Pa je lepo delala in vse spekla tako, kot je treba... Kaj pa vem... Vgradna pečica v štedilniku je še zmeraj zakon... Za tiste 5x na leto, kolikor jo uporabim, hehehe... Mikrovalovka je pa idealna za gretje... Za to pa ni nadomestila...

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.7.2005 17:57:11   
baguSka
absolutno pečica in NE za mikrovalovno - totalno neuporabna - razen za gretje, to pa lahko tud drugje nardim ;)

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.7.2005 18:03:36   
kofetek2010
jap, jo imamo - z grilom in nekim extra programom za pizze pečt, a jo uporabljam le za odmrzovanje in gretje :)

sem enkrat kupila 2 pizzi od dr.Oetkerja in v MV se mi je pekla 24 minut, v pečici (ki ima tud program za pizze) pa 13 minut, tako, da ni primerjave (aja, pa v MV ni bila tako hrustljava kot v pečici) :zmeden:

MV je Sharp (vgradna), pečica pa Whirlpool (tud vgradna) :) in MV zasede okrog 2/3 prostora, ki ga zasede pečica 8)

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.7.2005 18:36:58   
rinty
Absolutno sem za pečico! Mikro sicer imam, a tako kot večina le za pogret al pa kaj v sili odmrznit.

Mislim, da je hrano bolj zdravo pripravljati bolj počasi (pečica), kot pa "na silo" (mikra).

Je pa res, da ko imaš enkrat mikro za take drobnarije, si ne predstavljam, kaj bi brez nje. :bravo:

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.7.2005 19:33:41   
Anonimen
Se strinjam z Bagusko.
Moja tašča ima tako ki kao tudi peče, pa je živa katastrofa.

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
26.7.2005 19:44:18   
Anonimen
;)tudi jaz imam mikrovalovno vendar samo za pogrevanje.ne vala za pečti potem si raje kupi konvekcijsko pečico ampak moja tašča jo ima tudi zaradi leššega.no ja saj včasih speče kako meso in krompir vendar pečica na štedilniku je zakon.:bravo:

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
26.7.2005 21:40:15   
dinika
Mikrovalovko imamo samo za pogrevanje, pečica je zakon.:bravo::bravo:

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.7.2005 21:52:08   
rija
uh, potem sem se dobro odločila!:bravo: sem mislila najprej samo mikrovalovko imet, ker nimam pojma o peki, pa me je moj prepričal, da bova imela pečico. kao, pečjaka boš pa že znala spečt!:)

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.7.2005 23:12:45   
andrejaz
Pri nas doma smo imeli takšno mikrovalovno pečico, ki tudi peče - ta varianta se super obnese - speče se hrana enako dobro kot v navadni pečici, saj programator na mikrovalovni pečici premakneš na funkcijo pečenje in mikrovalovka se spremeni v navadno pečico. Moja mama večino stvari speče kar v takšni mikrovalovki in skoraj več ne uporablja pečice na štedilniku.

Jaz imam navadno mikrovalovno pečico brez možnosti pečenja in mi je žal, da sem kupila takšno. Naslednja mikrovalovka bo taka ki bo imela tudi funkcijo pečenja. Res so takšne mikrovalovke bistveno dražje kot navadne mikrovalovke ampak so vredne svojega denarja.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.7.2005 2:17:08   
Anonimen
Midva imava in MV in navadno pečico, pa ti povem, da v MV ne pečem ničesar drugega kot kakšno zmrznjeno pico, pa še to samo zato, ker imam program za pečenje zmrznjenih pic. Poleg tega je še tavžent drugih programov, pa jih ne uporabljam - samo za gretje česa ali pa za odmrzovanje kruha in občasno mesa. Tako da je navadna pečica kar prava izbira, če nimaš namena imeti obojega.

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
27.7.2005 11:27:44   
leah
Ah dejte no,MV je čist ql.jaz si še piščanca spečem v njej,pa lazanjo se zadnjič spekla in je bila čist ok.Pa ne mislim zamrznjene...v njej tamali pogrejem mleko,kašice...itd.Problem je v tem,da večina tistih,ki tako vztrajno zatrjujo kako je MV neuporabna,torej,da se da v njej vredu spečt samo zamrznjene zadeve,sploh MV ne zna uporabljat.Želostno vendra resnično.
V ZDA,ko kupiš MV dobiš zraven še knjižico receptov...zelo uporabnih(jih imam)....Toliko o tem...

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.7.2005 13:47:02   
andrejaz
Se popolnoma strinjam s tabo leah.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.7.2005 16:53:11   
Anonimen
Hm, meni se zdi MV čisto uporabna in je ne dam stran.:)- Je pa res, da pol programov ne znam uporabljat, pa v končni fazi mi je malo premajhna, da bi v njej pekla stvari, ki jih drugače v navadni pečici. Sem si pa tud že svašta naredila v njej, take stvari, ki jih bolj poredko delam. Npr. edinkrat v življenju, ko sem spekla celega piščanca, sem ga v MV. Ampak redno prakticiram pa samo pogrevanje in odtaljevanje stvari.
Hja, če se odločaš med enim in drugim, ne pa za oboje, bi jaz vseeno izbrala navadno pečico, ampak najraje mam pa oboje.

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

KAPLJICE AD3
s1o2

mene pa zanima ali ste devale kapljice AD3 vašim malčkam ??? hvala

da (59%)

ne (41%)

Število vseh glasov: 296

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!