Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Cilji oz. standardi znanja za 1. razred 28.8.2010 18:15:18
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska Po hitrem pregledu ciljev oz. standardo znanja v 1. razredu mi je kar vsega preveč za tako male glavice: recimo: SLOVENŠČINA - loči umetnostno besedilo od neumetnostnega, MATEMATIKA - prepoznavanje krogle, valja, kocko, kvadra in opis.....razvrsti predmete, telesa, like, števila po dani lastnosti, razvrstitev prikaže z diagramom Kako pa je to v praksi? ostale standarde najdete tukaj: http://www.osziri.si/ucenci/1triada/1%20razred/STANDARDI%20ZNANJ%20V%201.razredu.htm Popolnoma različno in povsem odvisno od učiteljice. Pri nas je bilo zelo preprosto, mislim, da je bil cilj v glavnem ta, da se otroci počasi naučijo sedeti za mizo in biti počasi čimdlje skoncentrirani. Ostalo je pa pač zraven prišlo oz. se je učiteljica zelo prilagajala otrokom in so glede na njihovo zmožnost koncentarcije pač delali tisto, kar je bilo po programu. Ampak res toliko, kot je videla, da so zmogli. Super v bistvu, bolje ne bi moglo bit. Samo res jih je pri ans 11 v razredu, tako da se to da. Npr, moj otrok noče nastopat pred razredom, pa sta šla v drug razred, kjer sta bila sama, da je samo njej povedal (prebranmo zgodbico). Pa je ravno tako veljalo. Pa še za to ga je "snubila" precej dolgo. No, sicer govorim kot popoln laik, lahko je bilo pa z njene stran to popolnoma drugače, ampak meni se je zdelo tako, pa kar sva se pogovarjali, sem nekako tako razumela.
< Sporočilo je popravil Splišni -- 28.8.2010 18:16:39 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?