|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kateri nastavek za dojenje?
26.7.2005 16:43:50   
anckabancka
Po treh tednih dojenja so moje bradavice že skoraj čisto uničene, po dojenju me kar žgejo, zato razmišljam nastavku.

Kateri je najbolj primeren? Avent, Nuk..., mali, večji...
Še to, mali ne mara dude, ne vem ali bo nastavek?!?!??

Prosim povejte čimprej, da še danes skočim do lekarne, ali imajo to morda kje v baby centru? :zmeden:

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
26.7.2005 17:31:13   
Natas@
Jaz sem imela od Aventa, je univerzalna velikost. Prodajajo pa povsod, tudi v BC.

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.7.2005 18:43:16   
Anonimen
js sem mela avent, pa takrat ni bla univerzalna velikost?? js sem mela največje, ker mam tut velike bradavice. to izbiraš glede na velikost tvojih bradavic. so bli pa super!

lp, lara

Neposredna povezava do sporočila: 3
26.7.2005 19:10:37   
Maxica
Jaz sem imela že v porodnišici od Nuka, potem mi je pa :love: za doma kupil od Aventa, pa nama sploh ni šlo z njimi. Tako da sem tudi za doma kupila kr od Nuka in je bilo ok. Velikosti pa mislim, da tudi jaz nisem kakšne posebne izbirala. Mislim, da je bilo res kr univerzalno:zmeden2:.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
26.7.2005 19:15:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 5
26.7.2005 20:58:10   
daisy
Imeli smo Chicco - iz kavčuka.
Avent - iz silikona pa se sploh niso obnesli (ne veliki in ne mali).

Neposredna povezava do sporočila: 6
26.7.2005 22:05:44   
Skaana
Hja, tudi jaz imam zate drugačen odgovor - chicco silikonski, ta mali. Kupili v lekarni na priporočilo sester. Super zadeva, kmalu sem jih lahko že brez težav dala stran.9nebesa

Neposredna povezava do sporočila: 7
26.7.2005 22:47:07   
binica
Chicco silikonski iz lekarne - the best!

Neposredna povezava do sporočila: 8
30.7.2005 14:42:22   
zi&mm
Ojla,

mi imamo doma Chicco nastavek od kavčuka, ker je najin Žiga imel alergijo na silikonski nastavek ampak sedaj papamo brez nastavka.

Seveda po vsakem podoju si dojko umijem z toplo vodo, obrišem s pleničko, namažem z lanolinom in dam sveže blazinice tudi Chicco, zvečer pa dojke "prezračim" na zraku.

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?