Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kateri nastavek za dojenje? 26.7.2005 17:31:13
|
|
|
|
Natas@
|
Jaz sem imela od Aventa, je univerzalna velikost. Prodajajo pa povsod, tudi v BC.
|
|
|
|
Kateri nastavek za dojenje? 26.7.2005 18:43:16
|
|
|
|
Anonimen
|
js sem mela avent, pa takrat ni bla univerzalna velikost?? js sem mela največje, ker mam tut velike bradavice. to izbiraš glede na velikost tvojih bradavic. so bli pa super! lp, lara
|
|
|
|
Kateri nastavek za dojenje? 26.7.2005 19:10:37
|
|
|
|
Maxica
|
Jaz sem imela že v porodnišici od Nuka, potem mi je pa :love: za doma kupil od Aventa, pa nama sploh ni šlo z njimi. Tako da sem tudi za doma kupila kr od Nuka in je bilo ok. Velikosti pa mislim, da tudi jaz nisem kakšne posebne izbirala. Mislim, da je bilo res kr univerzalno:zmeden2:.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.7.2005 19:15:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Kateri nastavek za dojenje? 26.7.2005 20:58:10
|
|
|
|
daisy
|
Imeli smo Chicco - iz kavčuka. Avent - iz silikona pa se sploh niso obnesli (ne veliki in ne mali).
|
|
|
|
Kateri nastavek za dojenje? 26.7.2005 22:05:44
|
|
|
|
Skaana
|
Hja, tudi jaz imam zate drugačen odgovor - chicco silikonski, ta mali. Kupili v lekarni na priporočilo sester. Super zadeva, kmalu sem jih lahko že brez težav dala stran.9nebesa
|
|
|
|
Kateri nastavek za dojenje? 26.7.2005 22:47:07
|
|
|
|
binica
|
Chicco silikonski iz lekarne - the best!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?