Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: depilacija intimnih delov 27.8.2010 18:22:48
|
|
|
|
ledenaa
|
Brazilska
|
|
|
|
RE: depilacija intimnih delov 27.8.2010 18:30:53
|
|
|
|
divans1
|
Britvica in pena.
|
|
|
|
RE: depilacija intimnih delov 27.8.2010 18:40:47
|
|
|
|
Sanjela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Zanima me kako si depilirate po intimnih predelih , predvsem na bolj bolečih predelih na notranji strani sramnih ustnic... tam imam namreč ene nadležne dlačice, pa ne vem kako se lotit Jih bi prvič rada odstranla?
|
|
RE: depilacija intimnih delov 27.8.2010 19:29:26
|
|
|
|
Anonimen
|
brila sem že sama ampak tam na bolj občutljivih delih pa res ne bi
|
|
|
|
RE: depilacija intimnih delov 27.8.2010 19:49:03
|
|
|
|
Greenie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen brila sem že sama ampak tam na bolj občutljivih delih pa res ne bi Hja, pa je to daleč najlažje in najmanj boleče. Jaz sicer hodim na brazilsko, kar dosti bolj boli, samo srbi pa ne, ko dlačice rastejo.
|
|
|
|
RE: depilacija intimnih delov 27.8.2010 20:30:23
|
|
|
|
ledenaa
|
Brazilska čist nič ne boli,če kozmetičarka zna delati in če uporablja dober vosek Grenka pri tebi ga verjetno noče,da ne bo vse popolno
|
|
|
|
RE: depilacija intimnih delov 27.8.2010 20:30:46
|
|
|
|
miapia
|
Brazilska s sladkorjem.
|
|
RE: depilacija intimnih delov 27.8.2010 21:48:02
|
|
|
|
HHH
|
IZVIRNO SPOROČILO: miapia Brazilska s sladkorjem. kako pa to zgleda? Mislim, kako to delajo?
|
|
|
|
RE: depilacija intimnih delov 28.8.2010 13:13:48
|
|
|
|
miapia
|
Namesto voska se uporablja s posebnim postopkom stopljen sladkor, ki se uporabi namesto voska, postopek pa je različen v tem, da se dlake puli v smeri rasti, z voskom pa kontra. Posledica...sladkor je naravna snov, koža je mehkejša in manj (skoraj nič) vneta, dlake se očitno manj vraščajo, drži dlje časa, je pa še enkrat dražja od navadne z vročim voskom.
|
|
RE: depilacija intimnih delov 28.8.2010 14:10:07
|
|
|
|
Greenie
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa Brazilska čist nič ne boli,če kozmetičarka zna delati in če uporablja dober vosek Grenka pri tebi ga verjetno noče,da ne bo vse popolno Kako smo pametni. Je odvisno od tega koliko dlak pač imaš in ali si se jih prej bril ali ne pa od praga bolečine ipd. Tudi porod nekatere boli nekatere pa nas ni. Od kje tebi grenka pa ne vem ...
|
|
|
|
RE: depilacija intimnih delov 28.8.2010 22:01:06
|
|
|
|
ronja
|
sladkor je naravna snov no, v principu vosek tudi . Verjamem pa, da tisti ni naraven. greenie, sem ti pa fauš, da te porod ni bolel, mene je obakrat ko ! je pa drugič malo manj časa trajalo. Lahko si pa to tudi doma narediš očitno: http://www.craftster.org/forum/index.php?topic=273124.0 Probala pa še nisem.
|
|
|
|
RE: depilacija intimnih delov 29.8.2010 15:33:51
|
|
|
|
arabela*
|
giletka in kar na suho....
|
|
RE: depilacija intimnih delov 29.8.2010 16:48:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Zame si grenka.ti bolj paše :) ne žal ni odvisno,odvisno je od tistega zgoraj kar sem napisala ledenaa
|
|
|
|
RE: depilacija intimnih delov 29.8.2010 17:58:37
|
|
|
|
zmajaz
|
laser, vmes pa britvica
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?