|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odvajanje
26.7.2005 14:17:07   
moščanka
Hojla!

Naša Špela bo čez dober mesec dopolnila 2 leti. Smo na tem, da se odvadimo lulanja v pleničke. Kakamo ne že od 8. meseca dalje. Zdaj bi radi še lulali v kahlico. Tako tam kjer je možno brez plenice in seveda imamo zato polno polulanih stvari, pa lužic,.... Včasih že pove mama lulu, ampak takrat že teče, tako da do kahlice sploh ne pridemo. A mislite,da mi bo uspelo?:zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   odvajanje
26.7.2005 14:19:52   
TARA in MAJ
tudi lulanje v pleničke bo prešlo pač nekateri prej drugi poznej;)

(odgovor članu moščanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   odvajanje
26.7.2005 14:35:54   
neja
No, še vsakemu je uspelo:), ampak kot pravi Tara in maj, nekateri prej, drugi pozneje:). Kar v akcijo. LP

(odgovor članu moščanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   odvajanje
26.7.2005 14:45:49   
rainbow
Pozdrav!!

naša Lia je tudi tak stara, ampak še nismo šli v akcijo. zdaj je moja mala kupila kahlico, jaz pa nastavek. Ampak nekak se ne morem spravit, pa tudi zdi se mi, da še ni pripravljena.

Moščanka, kako si se ti tega lotila????

zdi se mi prepozno jo dajat na kahico, ko ona reče, da kaka ali lula, če pa že sedi gor, pa jo ne pritisne, pa tudi zdrži ne dolgo (beri-par sekund), ker je seveda ne tišči.

kak nasvet je dobrodošel!

lp:metulj:

(odgovor članu moščanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   odvajanje
26.7.2005 14:58:29   
moščanka
Menim, da je bistven trenutek, ko se odločiš dat otroka na kahlico - najboljše je v obdobju ko že sam sedi, hkrati pa še ne hodi in ti je s kahlice ne more popihat. Zraven pa igračke, da se malo zamoti.
Mi smo najprej opazovali vzorec - torej kdaj je bila plenička največkrat polna. Pri nas zjutraj po zajtrku, po kosilu in včasih zvečer. Posadili smo jo na kahlico ob tem času in zgodilo se je 1, 2, 3,... in stvar je postala tudi zanjo navada. Kmalu je pokazala, da jo kakat, tako da se je udarila po plenički. Zdaj gre ponjo že sama ko jo kakat. Opazujte otroka, ker ko se malo navadi začne takrat ko ga tišči oddajat "signale" sam spregledat jih ne smeš, ker drugače je pa......
Z lulanjem pa ti ne znam svetovat ker mi še ni uspelo. Vsi mi pravijo pusti jo malo mokro jo bo motilo, ja to bi že šlo če nebi šla Špela sama v omaro po suhe hlačke in se začela slačit. Potem pa bodi pameten!

(odgovor članu moščanka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   odvajanje
26.7.2005 15:35:17   
Anonimen
Je pa razlika, če ti otroka ujameš, ker veš, kdaj bo približno opravil potrebo, in če ti to pove sam in to prej, preden jo opravi. Prav v tem je bistvo dozoretja centra v možganih. Prehiteti se nič ne da. Jaz bi na vašem mestu še malo počakala, mogoče je še prezgodaj. Ko sem jaz mojemu sinu pri dveh letih in pol dala plenico dol, se je polulal kakšne trikrat ali štirikrat in zraven začudeno gledal, kako se dela lužica okoli njega. Pokakal se je pa kake dvakrat. Potem mu je uštekalo, kako se stvari streže in je povedal že predno se je polulal. Ampak izgleda, da je bil pač za to dovolj zrel. Treba je poskusit, saj se kmalu pokaže, če bo kaj iz tega.

(odgovor članu moščanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?