|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   menjava operatetrja
26.8.2010 16:30:25   
ROŽICI
sedaj imam sklenjeno naročnino pri tušu in sicer tušmobil30 ki zajema 500min pogovorov,300sms,30mms.pogovore vedno prekoračim smse in mmse pa ne porabim tako da imam račun vedno okrog 40e.
mož je že pri simobilu,kličem pa še druge ki so pri tušu al pa mobitelu.
sedaj mi bo potekla naročnina in prosim za kakšen nasvet.
če bi šla k simobilu kateri paket naj vzamem trizame ali orto u nulo.vzela bi pa tudi telefon..in v paketu trizame so cene za telefon nižje.
user posted image

življenje je eno samo.zato uživajte...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: menjava operatetrja
26.8.2010 21:32:46   
ROŽICI
halo?a nima nobena kakšnega mnenja?

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.8.2010 21:42:07   
zmajaz
Če si toliko stara, da lahko vzameš orto u nulo, je to zagotovo najugodnejši paket, kar je možno, pa še opcija 201 (201 minuta pogovorov v druga omrežja) je v tem paketu samo 5 eur, v ostalih pa 12, tako da imaš za 10 + 5 eur pokrito 1000 minut pogovorov v simobilovem omrežju in 201 v druga omrežja, pa seveda celo goro sms-ov in mms-ov + 100 MB prenosa podatkov.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.8.2010 22:01:27   
luka jan

IZVIRNO SPOROČILO: ROŽICI

halo?a nima nobena kakšnega mnenja?

Glede Simobila ti težko kaj svetujem, saj nikoli nisem bila njihova uporabnica.
Pri Mobitelu pa je najugodnejša ponudba Itak džabest, če seveda nisi prestarauser posted image , drugače pa glede na tvojo porabo izbereš enega izmed paketov Povezani.
Malo pobrskaj, pa boš sigurno kaj našla.

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.8.2010 7:33:06   
ROŽICI
prestara nisem tako da bi lahko vzela orto u nulo.
hvala.

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.8.2010 8:17:04   
Biba Buba
Imam orto u nulo z opcijo 201(se najbolj splaca, ja). Sem pa pri Simobilu ze 7 let, ga ne zamenjam za nic...

Tuš!user posted image

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.8.2010 9:07:11   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: Biba Buba

Imam orto u nulo z opcijo 201(se najbolj splaca, ja). Sem pa pri Simobilu ze 7 let, ga ne zamenjam za nic...

Isto. Takrat, ko sem se prestavila od Mobitela, sem se zato, ker se mi je zdelo noro, da so bili klici iz Simobila v Mobitel cenejši kot klici za mobitelove naročnike v lastnem omrežju - takrat je bilo tako, da so bili (ob smešno majhnem doplačilu - enih 500 sit menda) klici simobil-mobitel 21 sit (kak tolar manj kot klici za mobitelove naročnike v mobitelovem omrežju), klici v simobilovem omrežju pa 5 sit (spet več kot 4x manj kot klici za mobitelove naročnike v mobitelovem omrežju). Skratka prestavili smo se cela družina in položnice so se nam praktično razpolovile.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu Biba Buba)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.8.2010 10:33:28   
ROŽICI
kolk približno pa znaša položnica pr simobilu?

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.