Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kakšna mizica in stolček? 25.8.2010 14:55:46
|
|
|
|
liliana
|
Mi smo ji kupili leseno mizico in stolček z naslonjali......riše pa še vedno na tleh ali pa v jedilnici za mizo.....
|
|
|
|
RE: kakšna mizica in stolček? 25.8.2010 15:15:29
|
|
|
|
Lara28
|
mi smo mu kupili v ikei leseno mizico in 2 stolčka - komplet, je full poceni, po mojem spominu okoli 15 eur; je pa trpežno, ker imamo že ene 3 leta, pa skozi uporabljamo. je pa čisto lahko, ker si kr sam prestavlja tja, kjer rabi.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.8.2010 15:20:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kakšna mizica in stolček? 25.8.2010 15:37:41
|
|
|
|
Čebel@
|
v šparu kupila plastično mizico in stolčke(z ročaji za rokice) z motivom medvedka pu-ja
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.8.2010 16:33:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: kakšna mizica in stolček? 26.8.2010 10:45:23
|
|
|
|
lilka
|
Ma mi imamo v spodnjem štuku tudi plastično in stolčke in jih po potrebi dajemo ven in na balkon ma meni so super. V otroški ima pa leseno Hello Kitty iz Quelle.
|
|
RE: kakšna mizica in stolček? 26.8.2010 12:41:19
|
|
|
|
jajula
|
mi smo kupili od ikee mizico in dva stolčka in je super, tud ni drago, pa še odrasli se loh na stolček usede (ko sem se usedla na platičnega se je slabo končalo-za stol )
|
|
|
|
RE: kakšna mizica in stolček? 27.8.2010 14:28:51
|
|
|
|
lenca1
|
Mi imamo doma plastične stolčke in mizico iz Ikee iz serije Mammut (dovolj stabilno-zdrži tudi očija, ki ima čez 90kg, sam naslont se pa ne sme ). Drugače pa imajo v Ikei tud ful lušne lesene stolčke/mizice, dobre in poceni.
|
|
|
|
RE: kakšna mizica in stolček? 30.8.2010 15:16:25
|
|
|
|
barni
|
Jaz sem kupila v BC medvedka puja. Imamo pa še en komplet pri babi iz Ikee (rdeči stolčki z naslonjali in rdeča mizica). ni bilo ravno poceni amo je ful fajn.
|
|
|
|
RE: kakšna mizica in stolček? 30.8.2010 19:55:41
|
|
|
|
PC Baby
|
Evo, smo kupili Ikeino leseno mizico z dvema stolčkoma, ki je v akciji (16€) in smo zelo zadovoljni. Še boljše bi blo, če bi jo mali uporabljal za to, čemur je namenjena in je ne bi ves čas prenašal okoli po stanovanju, namesto, da sedi za njo
|
|
|
|
RE: kakšna mizica in stolček? 1.9.2010 15:28:14
|
|
|
|
livia
|
Mi to skupaj počnemo na jedilni mizi v trip trap stolčku, pa ne rabiš nič kupovat
|
|
|
|
RE: kakšna mizica in stolček? 1.9.2010 15:35:44
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenca1 Mi imamo doma plastične stolčke in mizico iz Ikee iz serije Mammut (dovolj stabilno-zdrži tudi očija, ki ima čez 90kg, sam naslont se pa ne sme ). enako
|
|
|
|
RE: kakšna mizica in stolček? 12.10.2010 21:10:16
|
|
|
|
anika87
|
A mi lahko prosim katera zmeri višino - zanima me vsaj približno razmerje mizice in stolčka, da bo kolk tolk pravilno, ker smo mi danes kupili eno mizico v BC- nimam pojma kakšna firma, sploh nisem pogledala, je blo poceni, zadnji kos. Stolček pa smo kupili v Merkurju, čisto navaden lesen stolček, samo mu je previsok, pa bi ga mal odrezali... pa me zanima višina vaših stolčkov. Naš Nejc je star 15 mesecev.
Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23) Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila. Zala,
|
|
|
|
RE: kakšna mizica in stolček? 13.10.2010 9:38:32
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: anika87 A mi lahko prosim katera zmeri višino - zanima me vsaj približno razmerje mizice in stolčka, da bo kolk tolk pravilno, ker smo mi danes kupili eno mizico v BC- nimam pojma kakšna firma, sploh nisem pogledala, je blo poceni, zadnji kos. Stolček pa smo kupili v Merkurju, čisto navaden lesen stolček, samo mu je previsok, pa bi ga mal odrezali... pa me zanima višina vaših stolčkov. Naš Nejc je star 15 mesecev. stolček 30 cm, miza 49cm
|
|
|
|
RE: kakšna mizica in stolček? 13.10.2010 12:02:26
|
|
|
|
maruscha
|
mi smo kupili v lesnini, lesen stolček in mizico... masivno in zlo pocen... spodaj je bla deklaracija proizvajalca VERDEV VID s.p. in tel. 040211300... sm pa take iste vidla tudi na počivališču Lom :)
|
|
|
|
RE: kakšna mizica in stolček? 13.10.2010 16:18:13
|
|
|
|
anika87
|
hvala hope! Maruša zelo koristna info. Hvala tudi tebi za ime in telefon!
Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23) Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila. Zala,
|
|
|
|
RE: kakšna mizica in stolček? 15.10.2010 13:35:23
|
|
|
|
flik
|
IZVIRNO SPOROČILO: livia Mi to skupaj počnemo na jedilni mizi v trip trap stolčku, pa ne rabiš nič kupovat enako , pa še mali je tako najbolj zadovoljen, ker je vedno v družbi, ne pa nekje v 'svojem' kotu
|
|
|
|
RE: kakšna mizica in stolček? 19.10.2010 11:26:43
|
|
|
|
anika87
|
IZVIRNO SPOROČILO: flik IZVIRNO SPOROČILO: livia Mi to skupaj počnemo na jedilni mizi v trip trap stolčku, pa ne rabiš nič kupovat enako , pa še mali je tako najbolj zadovoljen, ker je vedno v družbi, ne pa nekje v 'svojem' kotu Ah pr nas pa to ne potegne. Seveda tudi občasno, ampak da ma frajerček svojo mizo je pa najbolj kul! Tako lahko sam pride okoli nje, se vsede, kaj nariše, vstane in spet gre po novih opravkih :) V stolčku za papat pa moraš bit vedno zraven, ali pa mora bit prvezan... to pa ni kul :S
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.10.2010 11:31:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?