|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kakšna mizica in stolček?
25.8.2010 14:33:35   
PC Baby
Našemu 15 mesečniku kupujemo mizico in stolček, ker ful rad riše in počne druga ročna dela, kar mu je pa na tleh že neudobno. oklevamo med leseno mizico in stolčki in pa plastično. Lesena mi je vščeč zaradi naravnih materialov in stabilnosti, pod drugi strani je pa precej teška in ker imamo majhno stanovanje jo bomo morali ves čas prekladati, plastična je pa is tega vidika bolj praktična in lažja, ampak verjetno manj stabilna.

kaj se je v praksi izkazalo za boljše pri vaših malčkih?

pa še to. ali naj mu kupim stilček s stranicami pri strani (naslonjali za rokice) ali je že dovolj varno, da pri 15tih mesecih sedi na stolčku brez stranic?

Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kakšna mizica in stolček?
25.8.2010 14:55:46   
liliana
Mi smo ji kupili leseno mizico in stolček z naslonjali......riše pa še vedno na tleh ali pa v jedilnici za mizo.....user posted image

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.8.2010 15:15:29   
Lara28
mi smo mu kupili v ikei leseno mizico in 2 stolčka - komplet,  je  full poceni, po mojem spominu okoli 15 eur; je pa trpežno, ker imamo že ene 3 leta, pa skozi uporabljamo. je pa čisto lahko, ker si kr sam prestavlja tja, kjer rabi.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 15:20:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lara28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
25.8.2010 15:37:41   
Čebel@
v šparu kupila plastično mizico in stolčke(z ročaji za rokice) z motivom medvedka pu-ja

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
25.8.2010 16:33:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
26.8.2010 10:45:23   
lilka
Ma mi imamo v spodnjem štuku tudi plastično in stolčke in jih po potrebi dajemo ven in na balkon ma meni so super. V otroški ima pa leseno Hello Kitty iz Quelle.

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.8.2010 12:41:19   
jajula
mi smo kupili od ikee mizico in dva stolčka in je super, tud ni drago, pa še odrasli se loh na stolček usede (ko sem se usedla na platičnega se je slabo končalo-za stoluser posted image )

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.8.2010 14:28:51   
lenca1
Mi imamo doma plastične stolčke in mizico iz Ikee iz serije Mammut (dovolj stabilno-zdrži tudi očija, ki ima čez 90kg, sam naslont se pa ne smeuser posted image ). Drugače pa imajo v Ikei tud ful lušne lesene stolčke/mizice, dobre in poceni.

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.8.2010 15:16:25   
barni
Jaz sem kupila v BC medvedka puja. Imamo pa še en komplet pri babi iz Ikee (rdeči stolčki z naslonjali in rdeča mizica). ni bilo ravno poceni amo je ful fajn.

(odgovor članu lenca1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.8.2010 19:55:41   
PC Baby
Evo, smo kupili Ikeino leseno mizico z dvema stolčkoma, ki je v akciji (16€) in smo zelo zadovoljni. Še boljše bi blo, če bi jo mali uporabljal za to, čemur je namenjena in je ne bi ves čas prenašal okoli po stanovanju, namesto, da sedi za njo user posted image

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.9.2010 15:28:14   
livia
Mi to skupaj počnemo na jedilni mizi v trip trap stolčku, pa ne rabiš nič kupovat

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.9.2010 15:35:44   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: lenca1

Mi imamo doma plastične stolčke in mizico iz Ikee iz serije Mammut (dovolj stabilno-zdrži tudi očija, ki ima čez 90kg, sam naslont se pa ne smeuser posted image ).

enako

(odgovor članu lenca1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.10.2010 21:10:16   
anika87
A mi lahko prosim katera zmeri višino - zanima me vsaj približno razmerje mizice in stolčka, da bo kolk tolk pravilno, ker smo mi danes kupili eno mizico v BC- nimam pojma kakšna firma, sploh nisem pogledala, je blo poceni, zadnji kos. Stolček pa smo kupili v Merkurju, čisto navaden lesen stolček, samo mu je previsok, pa bi ga mal odrezali... pa me zanima višina vaših stolčkov. Naš Nejc je star 15 mesecev. 

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.10.2010 9:38:32   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: anika87

A mi lahko prosim katera zmeri višino - zanima me vsaj približno razmerje mizice in stolčka, da bo kolk tolk pravilno, ker smo mi danes kupili eno mizico v BC- nimam pojma kakšna firma, sploh nisem pogledala, je blo poceni, zadnji kos. Stolček pa smo kupili v Merkurju, čisto navaden lesen stolček, samo mu je previsok, pa bi ga mal odrezali... pa me zanima višina vaših stolčkov. Naš Nejc je star 15 mesecev. 

stolček 30 cm, miza 49cm

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.10.2010 12:02:26   
maruscha
mi smo kupili v lesnini, lesen stolček in mizico... masivno in zlo pocen... spodaj je bla deklaracija  proizvajalca VERDEV VID s.p. in tel. 040211300... sm pa take iste vidla tudi na počivališču Lom :) 

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.10.2010 16:18:13   
anika87
hvala hope!
Maruša zelo koristna info. Hvala tudi tebi za ime in telefon!

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu maruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.10.2010 13:35:23   
flik
IZVIRNO SPOROČILO: livia

Mi to skupaj počnemo na jedilni mizi v trip trap stolčku, pa ne rabiš nič kupovat

enako user posted image , pa še mali je tako najbolj zadovoljen, ker je vedno v družbi, ne pa nekje v 'svojem' kotu

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.10.2010 11:26:43   
anika87
IZVIRNO SPOROČILO: flik

IZVIRNO SPOROČILO: livia

enako user posted image , pa še mali je tako najbolj zadovoljen, ker je vedno v družbi, ne pa nekje v 'svojem' kotu

Ah pr nas pa to ne potegne. Seveda tudi občasno, ampak da ma frajerček svojo mizo je pa najbolj kul! Tako lahko sam pride okoli nje, se vsede, kaj nariše, vstane in spet gre po novih opravkih :)
V stolčku za papat pa moraš bit vedno zraven, ali pa mora bit prvezan... to pa ni kul :S user posted image

Zala,

(odgovor članu flik)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   [Brisano sporočilo]
19.10.2010 11:31:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu PC Baby)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?