|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kateri tamponi
27.7.2005 12:48:53   
Lenny
Ha, ha, ha, Kepica, a ti povem, kaj je moj dragi vprašal eno prodajalko pri spodnjem perilu? Jaz ji povem številko, ona s s ful trapasto faco pove, da takoooo velike številke pa nimajo, nepodloženega pa sploh ne. Haloooo, hotela sem celih 85C. Meni je vse dobesedno dol padlo, kot da bi iskala čipkasto šotorsko krilo, moj dragi pa lepo: "Ja kaj pa potem tiste, ki imajo silikonske joške in iščejo 70E. Kje pa tiste modrce dobijo?" Meni je začelo iti na smeh, prodajalka pa je bila na smrt užaljena, kot da bi ji nekaj zelo žaljivega povedal. Ampak - vprašanje na mestu :)-

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   kateri tamponi
27.7.2005 13:20:06   
kepica
:)- Tut jest sem to že spraševala. Mene še bolj pisano pogledajo,ker iščem 75E.Ne vem,če so sploh že slišal za to številko:zmeden: Baje pa imajo v Emporiumu te številke ampak so pa po 15 jurjev:hudicek: Matr znajo služit:grrr: In jest nej zdej dam vsaj 30 jurjev,da bom lahko normalno živela. Vsaj enega še rabim za oprat,a ne:zmeden: A so nori8)

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   kateri tamponi
27.7.2005 13:38:50   
Lenny
Točno vedo, kje nam lahko praznijo denarnice :hudicek: Jaz sem odkrila zlato jamo, ko sem prvič v Grazu v C&A prišla na oddelek s perilom. Lepo, moderno, barvno, vse številke, modeli s podlogo in BREZ, cene pa v večini okoli 10 EUR. Juhuuuuuu! Kje pa dobiš enodelne kopalke :zmeden:

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   kateri tamponi
27.7.2005 14:03:35   
kepica
Vau;lenny,a pol bo treba v Graz:zmeden2: Mogoče me pa res še kej tja zanese.
Hm,enodelne kopalke:zmeden:.A kje bi jih dobila:zmeden2: Pojma nimam,ker jih ne nosim. Sploh ne pomislim nanje,ker ne vem,kam bi si jih dala.Sploh ne vem,katero številko bi morala vzet,da bi mi pasale na joške pa še na irt.To je pa že znanstvena fantastika8)

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   kateri tamponi
27.7.2005 14:08:37   
Lenny
:)- Eto, vidiš, zato pa sprašujem. :)- Jaz bi jih rada za plavanje z mulčkom, ko bomo jeseni spet začeli hoditi na Ptuj. Bom spet ena redkih, ki bo strašila po kopališču v dvodelnih kopalkah :(
Kar pa se Graza tiče - priporočam. Pa še prodajalke vedo, kaj prodajajo in znajo svetovati. Nekaj se govori, da naj bi C&A dobili tudi pri nas v Mariboru, ampak se še nikjer nič konkretnega ne vidi. Držim pesti, sicer pa tudi do Graza od nas na srečo ni daleč.

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   kateri tamponi
27.7.2005 14:18:45   
kepica
Ah. C&A obljubljajo tudi pri nas v KR,pa ni še nikjer nč vidt:zmeden: Bo treba kr v Avstrijo. Ampak sam zarad modrca se mi pa res komej splača. No,sej bo treba spet kej garderobo zamenjat,pa bomo šli mal pogledat. Upam,da bom dobila kaj poametnega,ker zmeraj,ko sem iskala,niso imeli.Tudi v C&A:zmeden2:
Če boš pa kaj pametnega videla,pa veš,kje me najdeš:) Se priporočam za vsako novičko....

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   kateri tamponi
27.7.2005 14:26:32   
Lenny
Ni problema. Kaj če bi ustanovili "klub vitkih bab z velikimi joški" :)- :)- :)- Potem bi si pa koristne informacije izmenjevale :)- Ojoj, kot kaže, me daje vročina. V pisarni imamo okoli 32 stopinj in temu primerne traparije mi gredo po glavi :)-

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   kateri tamponi
27.7.2005 22:09:47   
kepica
:)-:)-:)-ne bi bilo slabo.
Joj,Lenny,a misliš,da so naju tukej na RR že kej siti:zmeden2:;)

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   kateri tamponi
28.7.2005 7:51:55   
Lenny
Mislim, da ne. :)- No, upam! :ups: Če bi še katera brala, bi sigurno pristavila lonček :)- Pa vsaj nisva nove čvek teme odprili :bravo:

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   kateri tamponi
28.7.2005 8:39:13   
kepica
:) Ja,to maš pa tut prov.Šparava na prostoru:)-
U,vidim,da maš željo po še enem:duda: Kdaj greste v :sloncek:

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   kateri tamponi
28.7.2005 9:14:40   
Lenny
Na dopustu :)- Mogoče pa domov "prišvercamo" še četrtega člana družine. Potem bomo pa vsi! :bravo: Pa pri vas?

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   kateri tamponi
28.7.2005 9:21:01   
Anonimen
Ooo, vidve čveki!:) Tako še kaj izvem, Lenny, a da načrtujete še enega člana? Lepo.
Glede enodelnih kopalk, kupijo se v športnih trgovinah, Speedo ali Arena, v Avstriji tudi Adidas.
V Kranju pa menda obljubljajo H&M, po zadnjih podatkih. Ampak bo itak marca jeseni, kot kaže.

(odgovor članu Tada)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
   kateri tamponi
28.7.2005 9:30:31   
Lenny
Eto, vidiš, da so naju našli :)- :)-
Jah, sem že težila tudi okoli športnih trgovin, samo nič našla. Če so zgoraj O.K., je spodaj vse prazno. V nasprotnem primeru pa me zgoraj splošči :( Bom še malo čez mejo "pošnofala". To je zdaj novi izraz našega razgrajača, ko kaj stika okoli.
Še enega baucka bi rada, ja. Upam, da se nama želja hitro izpolni :upajočismajli:

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   kateri tamponi
28.7.2005 9:51:44   
kepica
:)-:)- pa so naju le razkrinkal. Sej sva se kr dolg skrivale:)-
Ja,mi gremo konec leta v akcijo:sloncek: Pa upam,da se bo kr kmal prjel,da bomo imel čimmanj razlike.
A v KR bo H&M:zmeden: Sem pa mislla,da bo C&A. Ma sej ni važn.Vsaka trgovina bo dobrodošla,ker je v KR ena sama žalost,kar se tega tiče. Aja,pa upam,da bojo imel tut ta velike številke modrcev. Drugač se bova pa res midve morale skupej vzet,a ne Lenny?Škoda,da si iz MB. Bi lahko kakšen biznis naredile.:)

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   kateri tamponi
28.7.2005 11:59:19   
Lenny
Super, ti že v naprej držim pesti!!!
Ravno danes sem brala, da bodo kmalu predor pod Trojanami odprli, potem bomo pa v uri in pol mariborčani že v Kranju, če smo zdaj v dveh in nekaj v Bohinju :)- A vam je na Gorenjskem koncu že kaj vroče? Pri nas je že 30 stopinj in PEČE!!!

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   kateri tamponi
28.7.2005 12:21:49   
kepica
No,pol nama pa še dobr kaže:bravo: Mogoče bom pa kmal iskala novo službo,pa bi se mi kr splačal tole uresničit.Beri mojo temo:kaj pravi zakon na NV. Danes mi sam od tega dol teče,ker so me res razkurili in mi je vroče,kot da bi bla v peklu doma:hudicek::hudicek::hudicek:

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   kateri tamponi
28.7.2005 12:28:15   
Lenny
Sem brala, ja. Verjamem, da ti presede, če ta določen čas traja nedoločeno dolgo. Potem pa te kakšna banka recimo pri kreditu zafrkava, ker nimaš službe za nedoločen čas. :grrr:

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   kateri tamponi
28.7.2005 12:56:27   
kepica
Sej ravn to me najbolj jezi.Jeseni se selimo,pa nimam od kje denarja vzet.Kredita ne morem vzet,plača je pa poden:zmeden:

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   kateri tamponi
28.7.2005 14:49:53   
Lenny
In pri vsem tem imajo nekateri lepo korist. Saj ne, da bi vse metala v en koš, ampak žal poznam dva taka primera :(

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   kateri tamponi
28.7.2005 20:58:39   
kepica
Joj,danes me je čist povozilo tole:( Upam,da bom vse skupej mal prespala in se jutri zbudila,kot da nimam nobenih skrbi8) Preveč sanjam a ne:zmeden:
Najraje bi videla,da bi bil že jutri 31.september,da bi videla,kaj bo z mojo pogodbo... Zdej grem pa iskat vse pogodbe za nazaj in štet,kolikokrat so mi podaljšal. Jutri grem pa iskat pravico na internet h kakšnemu brezplačnemu odvetniku.Če moja pravica sploh obstaja:zmeden:

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   kateri tamponi
29.7.2005 9:23:49   
Lenny
Težko kaj pametnega svetujem, ker nisem iz pravnega "faha". Edino, kar lahko rećem je, da se jim za ljudi fučka, ker imajo zase dobro poskrbljeno. Žalostno! Glede na to, da sem dala skozi dve privat službi, vem, kako izgleda in zato tudi sedanjo službo veliko bolj cenim.
Iskreno upam, da boš lahko našla dobro rešitev!

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   kateri tamponi
29.7.2005 9:39:23   
kepica
Ja, ravnokar sem dobila odgovor,da mi vsaj do 1.1.2006 še lahko podaljšujejo,potem me pa ščiti kolektivna pogodba,ampak tut to ni za 100%. Tko,da vse skupej je en :hudicek: Upam na boljše čase. Danes sem pa čist :(

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   kateri tamponi
29.7.2005 10:05:41   
Lenny
:rozica: za nasmeh! Morda pa se kje drugje pokaže možnost za boljšo službo. V bistvu nikoli ne veš. Meni se je ta zadeva nasmehnila povsem po naključju, izbrana sem bila brez VIP in strašno vesela. Držim pestke tudi zate.

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   kateri tamponi
29.7.2005 11:10:52   
kepica
Hvala,Lenny:rozica: Upam,da mi čimprej uspe.

Lep dan ti želim

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   kateri tamponi
29.7.2005 12:15:10   
Lenny
Tudi tebi in seveda lep vroč vikend! Se beremo v ponedeljek :)

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?