Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: histeroskopija brez anastezije 7.9.2010 16:08:17
|
|
|
|
lotty4
|
Pozdravlejna Meni so histeroskopijo in laparoskopijo delali vse naenkrat pod splošno anestezijo. Sem pa po odstranitvi cist čez pol leta zanosila, in potem po porodu spet čez deset mesecev takoj ko sva se odločila da bi bila spet noseča. Lepogumno samo dojenčka imej v mislih pa bo!!
|
|
|
|
RE: histeroskopija brez anastezije 10.9.2010 11:07:14
|
|
|
|
nati29
|
Jaz si ne bi upala brez anestezije. Če ti neki na živo reže, jaz sem imela splošno, tako da ne vem. A boš vsaj lokalno dobila
|
|
|
|
RE: histeroskopija brez anastezije 11.9.2010 21:10:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni so delali histeroskopijo v lokalni in lahko rečem, da ni nič hudega, če seveda pregrada ni velika. Mene ni bolelo popolnoma nič. Čeprav me je prej G. pripravil na to, da me bo mogoče bolelo in če bo prehudo, bo odnehal in me naročil na poseg v splošni anesteziji. Je pa res, da sem jaz pred tem že rodila. Tako, da kar brez strahu. Bodi čimbolj sproščena, pa bo mogoče tudi pri tebi tako. Srečno!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?