špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78 Komaj danes mi je šlo pogledat v albumu slike...oprosti ne zamerit, ampak ta otrok je hudooo debel. In to da P reče da ima mere za 4.letnika... Malo me čudi, da si tako dolgo čakala, ker da se otrok po zelo majhnih obrokih tako redi... Problem je v tem,da se je začelo to pomlad oz.pozno zimo.Prej ni bil tak,kar je njegova P takoj rekla,ko ga je maja vidla.Ja,ga je dala še na pregled za ščitnico in je tudi bil izvid vredu,zdaj naju je pa napotila v endokrinološko ambulanto v Lj in sicer na Polikliniko.Če ima katera kakšno informacijo,kak do tja prit,da se naročima,bom zelo vesela.naj še povem to,da so se mu pred 10 dnevi ponovile bule po golenici in spet niso našli vzroka,jemal je AB,ki pa ni pomagal.Pa od avgusta (nekje okoli 5-ga sem ga tehtala) do 4.9. se je zredil za še dodatna 2 kg.Tako,da tehta zdaj 25 kg,velik pa je točno 100 cm,sma ga z možem merla. Najprej pokliči na poliklinko in vprašaj, če se da naročit po telefonu ali pa če sama prideš da naročiš otroka. Če gre samo za naročanje, je brezveze s sabo vlačit otroka, saj je tam gužva za znoret, pa gužva za parkirat, pa gužva na okoliških cestah....Jaz sem šla na polikliniko testirat ščitnico, pa so me prvič samo naročili, bi lahko poklicala. Datum za pregled sem dobila šele čez 2-3 mesece. Sprosi si urgentno, naj ti pediater napiše na napotnico ali pa kaj zateži na naročanju. Drugače pa je najboljše če parkiraš v parkirni hiši ob kliničnem, tam zraven je tudi poliklinika. Pa vzami si čas, saj boš do parkirne hiše in do prakirnega mesta rabila kar nekaj časa Ali pa če greš na vlak do LJ, boš hitreje in bolj brez skrbi poštimala. Z železniške postaje greš komot peš ali pa z busom. No, sama sem šla samo 1x z busom in so me vsi, ki so bili peš, prehiteli... matcar, držim pesti, da dobiš datum čimprej
|