Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
prvi postopek iui in brez menstruacije 23.8.2010 13:11:00
|
|
|
|
Anonimen
|
čao punce... danes sem dobila pošto iz ukc ljubljana,za postopek iui,zanima me,tiste,ki nimate rednih menstruacij... pri meni piše,da naj pokličem gor prvi ali drugi dan menstruacije,jaz pa nimam rednih ali naj čakam,da se prikaže kar lahko traja spet mesece ali naj gor pokličem,če mi jo lahko sprožijo...pa še to,piše,če slučajno dobim menstruacijo čez vikend naj pridem en dan prej,pa kako naj prej pokličem,če sploh ne vem kdaj jo dobim,nimam nobenih znakov kdaj bi pritekla,,ko bo.... prosim za pomoč in vaše nasvete,kako ste to speljale.. lep dan
|
|
|
|
RE: prvi postopek iui in brez menstruacije 23.8.2010 13:42:14
|
|
|
|
anabanana
|
Naj ti G predpiše tabletke Primulut Nor, jemlješ 2 na dan, 10 dni, ko zaključiš čez 2 -3 dni dobiš M. Meni jih G pred vsakim postopkom predpiše, zato, da nam ni potrebno ugibat kdaj bom dobila M. Pa srečno v postopku
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Patris Health®: Podpora za bodoče staršePatris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.