|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jutro februarčice
26.7.2005 8:00:33   
radovednica_
dobro jutro punce.
kako ste kaj danes? jst sem super.
učiraj bla na nuhalni, blo je super. z našim :duda: vse v red.
bila sem v velenju pri Dr.Biserki, super ženska sem dobila kr nekaj slikic, saj sm bila tam skoraj 45 minut.

zdej vem zakaj nekatiri pregledi pri nuhalni trajajo dlje časa kot pa dugi. to je vse odvisno od vaših bebic, če se premikajo in obračajo tako kot je treba, da se vidijo na pregledu je to hitro končano. če pa so bol leni in skos sedijo in sam zrokam migajo pa moraš čakat de se obrnejo. jst sm šla še umes lulat ker se mi je mehor napolnil pol smo pa še malo skakal de se je mal obrnil. blo je res super in nepozabno.tut moj :love: je bil zraven in zlo navdušen.
tko de zdej komi čakam uz de spet vidmo:duda:
lep dan vsem:rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   jutro februarčice
26.7.2005 8:39:08   
tinkatonka
Dobro jutro!

Ko takole berem kako so punce zadovoljne z nuhalno, sem še bolj nestrpna in res komaj cakam da mine teh 14 dni, da si tudi jaz ogledam moje dete. Sem ravno vceraj videla slikce nuhalne od prijateljice in se res vse tako lepo ze vidi.

No :kava: sem spila. Zdele se grem pa malo zrihtat, ker grem potem na probo poročne obleke. Komaj cakam.:bravo::bravo:

Pazite nase in na svoje :duda:!

(odgovor članu radovednica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   jutro februarčice
26.7.2005 10:13:32   
bobika
hej, dekleta in njihovi :duda:
Mi smo nuhalno zamudili zaradi dopustov. Pa saj nam g vedno naredi podrobem uz in vse pokaže kje je kaj.

Včeraj sem se bila kopat na Ptuju, je full pasalo.

Slobosti nimam že dobrih 14 dni. zredila se na srečo nisem še nič.
Imam pa danes nek čuden dan. Ko sem se zbudila in vstal se mi je kr malo vrtelo. Po zajterku pa sem še komaj prišla do wc-ja in že sem bruhala. Cel zajterk sem dala nazaj. Da sem bruhala se mi je zgodilo danes prvič. Mi je kr malo čudno kak komaj zdaj, ko pa mi že lep čas ni niti slabo več. Sedaj pa mi niti do hrane ni - se mi zdi, da bom mogla spet bruhat.
Verjetno ni kaj narobe.
Lepo se imejte, božajte svoje trebuščke in veliko se smejte :)-

Neposredna povezava do sporočila: 3
   jutro februarčice
26.7.2005 11:18:34   
sarazan
Živjo!

Jaz grem na nuhalno naslednji teden.
Čeprav ne dam dosti na ta pregled, kar se rezultatov tiče, se vseeno veselim, da bom videla pikico.
Mož tudi komaj čaka. Ker imam že ves čas občutek, da bo fantek, me prav zanima, če se bo že kaj videlo (13t). Baje se za fantka lahko vidi, če se prav postavi. No ja, sicer pa počakam do morfologije, pa bom takrat vprašala.

Sicer se pa počutim odlično. Ker mi niti en dan še ni bilo slabo ali, da bi bruhala, včasih kar nimam občutka, da sem sploh noseča. Edino trebuh mi počasi raste. Verjetno je kriva tudi hrana :), saj pojem na "tone" sadja.

Lepo se imejte in se razvajajte...

Neposredna povezava do sporočila: 4
   jutro februarčice
26.7.2005 11:27:35   
BaGSi
Pozdravljene!

Sicer nisem prvič noseča, pa se vam vseeno pridružujem...

Ravnokar sem prišla iz nuhalne - ginekolog pravi, da je vse optimalno. Dobila sem dve super slikici, na eni malček kaže celo jezik...
Sicer pa se ni in ni hotem obrniti za izmerit nuhalno in sem morala priti še na en UZ čez pol ure, kjer pa je bilo vse OK.

Prve tri mesece sem se bila zelooo utrujena, bruhala pa nisem nič (in tudi slabo mi ni bilo); sedaj pa se že 2 dni počutim prav fino. Mogoče je to posledica 3 tedenskega počivanja na dopustu - moj mali je bil letos tako priden, da sem res maksimalno počivala in čuvala pikico.

LP vsem!!!

Neposredna povezava do sporočila: 5
   jutro februarčice
26.7.2005 18:00:59   
tinkatonka
Hojla punce!

Jaz sem pa tko vesela, sem ravno zvedla da bova sla jutri z :love: na morje. Zjutraj ob 7h bomo zalivali drugo plato na hiši, potem pa hop na zaslužen počitek do nedelje! :bravo::bravo::bravo:

Tiste, ki ste bile že na morju, koliko ste se kaj pazile sonca? Meni je namreč G. rekla da med 10h in 18h uro nimam kaj na soncu delat in se sprehajat po soncu pa ne vem kaj. Lahko grem sicer v vodo, ampak potem direkt nazaj v senco. Jaz nimam nobene alergije, tko da sklepam da to G. rečejo vsem :nosecka:. Posebej naj bi na trebušček pazile da ga ne sončimo. Kaj so pa vam vaši G. rekli?

No vglavnem če se ne javim več, se beremo pa tam enkrat v ponedeljek, do takrat pa en prov lep sončen pozdravček.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   jutro februarčice
26.7.2005 18:22:21   
petra.horzi
oj
končno se tud jz mal oglašam
jz sm se kr dost pazla, sploh med 11. in 15.uro, k je najmočnejši sonček.
sm bla normalno na plaži, sam čez hrbet sm se pokrilča z brisačo, drugač bi me preveč ožgal:)
včeri sm mela pregled, sm slišala srček od moje pikice,sm skor jokala tok sm bla vesela, pa slikico sm dobila oz. dve
men vsakič nardi UZ, prej sam vaginalni, včeri pa tud čez trebuh
sm vidla kako se je moj :duda: premiku
pa tok hitr mu srček bije
komi čaka res da ga (jo) bom držala v naročju, da jo (ga) bom lohk skoz gledala!!!!!:)
naročena sm spet čez en mesec
tinkatonka lepo se mej na morju
se beremo/tipkamo
uživite pa pazte nase in na svoje :duda:
lp
petra

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?