|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Težave s spanjem
22.8.2010 15:30:10   
atasimon
Pozdravljeni!
Sem ponosni oče tri tedne starega Mihca. Moj sin nemirno spi, globoko odsekano diha. Ima tudi krče. Poleg materinega mleka mu dodajamo tudi Novalac univerzalno mleko 1 ter kapljice Sab simplex (6 dni). Ponoči spi dve ali tri ure potem je do tri ure buden potem pa dve ali eno uro spet spi. Najraje zaspi na ramenu ali pa ob dojenju na dojki. Potem ko ga dava v posteljico pa kar hitro začne globoko odsekano dihati. Kaj mi svetujete, kako naj ukrepam, da bo birno zaspal?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Težave s spanjem
22.8.2010 15:34:03   
ledenaa
nehaj dodajati otroku kemijo. In nimate nobene težave s spanjem,to pomeni imeti  otroka in redkokateri otrok mirno in blaženo spi prve mesece.Glede krčkov imaš v lekarni bolj naravne kapljice in ne kemijo.Pomaga termofor topel na trebušček,masaža,podiranje krčkov itd

(odgovor članu atasimon)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.8.2010 17:52:18   
atasimon
Hvala za nasvet lenaa.

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.8.2010 17:52:56   
atasimon
OPROSTI!
Ledenaa

(odgovor članu atasimon)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.8.2010 23:07:19   
Anonimen
Ste  bili kaj pri zdravniku glede dihanja.Če še ne ,bi bilo dobro ,da se greste pokazati.....Za krče smo mi uporablja koroške ali avstrijske kapljice...lp..

(odgovor članu atasimon)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.8.2010 23:12:29   
katy83
Atasimon, naj te potolažim, da smo mi tudi krče premagovali tako, da je naš fant spal na meni. Le tako je spal "celo" noč in predvsem spal je umirjeno. user posted image   Po 3 mesecih so krči izveneli in zdaj spi kot dojenček. user posted image
Drugače pa so nam pomagale homeopatske kapljica Antiflat iz Avstrije.
Pa mislim, da je ideje od ledene tudi super. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
23.8.2010 14:04:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katy83)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
23.8.2010 14:17:06   
Anonimen
Lep pozdrav!
Pri nam pa ni to pomagalo ,da je na meni gor spala,še hujšo jokanje ,pa tudi krči..na žalost ..Sedaj je že 4 mesce boljše ,ko ni več krčkov..lp..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.