|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Odvajanje in markiranje- kaj storite?
21.8.2010 20:35:47   
PalomaNera
Tudi mi se večino uspešno odvajamo od plenic!  Na vsake toliko nam uide, bolj redko, vendar pa!
Zanima me, kaj storite, če se otrok pozabi in se polula na javnem mestu? S tem mislim v kakšnih zaprvih prostorih kot so trgovina, kino, kafetarija ipd! Ali očistite ali pustite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Odvajanje in markiranje- kaj storite?
21.8.2010 20:43:33   
Anonimen
Ja halo, verjetn spucaš aneuser posted image

(odgovor članu PalomaNera)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.8.2010 20:54:49   
PalomaNera
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Si vstala na levo nogo ali kaj? Ravno zaradi takšnih kot si ti sem takoj odebelila vprašanje! Torej še enkrat! samo ZANIMA ME! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.8.2010 20:58:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: PalomaNera

Si vstala na levo nogo ali kaj? Ravno zaradi takšnih kot si ti sem takoj odebelila vprašanje! Torej še enkrat! samo ZANIMA ME! 

Vstala sm že zjutraj pa mislim da z desno.
Torej mi nismo še tam, ko pa bomo BOM SPUCALA, verjetno ne bom pustila une lužice sred trgovine.

Neposredna povezava do sporočila: 4
21.8.2010 21:22:16   
Anonimen
A ti bi za sabo počistila, če ti driska uide? Najbrž bi, a? Ravn tko bi jaz za svojim otrokom.

Nimamo pa mi s tem nobenih problemov, ker vedno gre naša lulat preden tko kam gremo , če ne zavestno da prosi, ji pač rečem da mora lulat ker tam ni školke. Zadeva rešena.  Če vem, da je wc v trgovini si pa s tem sploh ne belim glave. Je pa res, da naša zna tud zadržat, če jo prosim. Sploh v avtu. Stara je 2 leti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
21.8.2010 21:23:55   
Volga
ah, glejte, če cel svet markira, lahko pa tud naši sončeki, saj pa to ni nič takega, če se otrokec polula v trgovini al pa podriska. ne delat zdaj panike zarad tega, odrasli pa prdijo ko žvaude.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.8.2010 21:28:25   
Anonimen
A misliš, da otrok sleče hlače in se polula in pokaka sredi trgovine?
Jaz si bolj predstavljam, da mu uide v hlače - in pač odneseš domov.

Neposredna povezava do sporočila: 7
21.8.2010 21:32:24   
PalomaNera
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

Jaz si bolj predstavljam, da mu uide v hlače - in pač odneseš domov. user posted image
Da otroku uide oz se spozabi in se polula, brez da bi se slekel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.8.2010 21:36:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

Jaz si bolj predstavljam, da mu uide v hlače - in pač odneseš domov.

Mal gre  pa vseen čez. Itak pa pustiš tisto mejhno lužico, pa sej ne bo noben opazu , bojo že čistilke spucaleuser posted image . Al pa tamal še mal potaca po lužici pa pol stopinje delauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
21.8.2010 21:40:01   
Anonimen

Al pa tamal še mal potaca po lužici pa pol stopinje delauser posted image

Temeljito markiranje user posted image .

Ne vidim težave, ko je otrok zrel za biti brez plenice, bo že počakal do prvega wc.ja ali trave. Tam pač pobereš, če se pokaka. Ko ima drisko pa pač ne hodiš okrog.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
22.8.2010 10:09:48   
pelin
Ja, živemu človeku selahko vse zgodi...bi rekla moja babiuser posted image ...sam je res, da te tile naši čmrlji večkrat nehote  radi spravijo v zagato, ko bi se najraje v zemljo pogreznil...sama še (k sreči) nisem imela točno takih izkušenj,smo pa že polili kakšen sok, enkrat pa celo šampon...Sem najprej poskusla zadevo uredit z robčki, pa je bila preobsežnauser posted image , zato sem brž poiskala čistilko , ji zadevo razložila in je stvar poštimala brez slabe volje. Rekla je celo, da se te stvari non stop dogajajo in da ni nič hudega, da pa jo zelo moti, če ljudje tega ne javijo in se vse skup raznosi  in razpaca okrog okrog...Trikrat hura za prijazno čistilkouser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.8.2010 11:37:37   
ThinkPink
Ko sva se odvajali (kljub temu, da je doma lulalat tik pred odhodom), se mi je polulala v večji trgovini. Ja nič, pojma nimam s čim naj bi v tistem trenutku sčistila lužico, sem pa opozorila trgovko, ki je šla mimo in je rekla, da bojo pobrisali.

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.8.2010 12:35:51   
liliana
Ker je otrok na javnih mestih ponavadi oblečen.....predvidevam, da kake večje lužice tudi ne naredi sredi trgovine, ampak hlačke velik del urina "popijejo".....prav tako, če otroku kakanje "uide", to stori v hlače in ni za otrokom ne vem kake svinjarije...

Neposredna povezava do sporočila: 13
23.8.2010 9:14:03   
Lunca1
Mi smo dokler ni bila sigurna, na javna mesta in obiske gor dajal pleničke. Ko smo se pa lahko že nanjo zanesli, pa je šla plenica dol za cel dan.

Neposredna povezava do sporočila: 14
23.8.2010 9:16:19   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Ker je otrok na javnih mestih ponavadi oblečen.....predvidevam, da kake večje lužice tudi ne naredi sredi trgovine, ampak hlačke velik del urina "popijejo".....prav tako, če otroku kakanje "uide", to stori v hlače in ni za otrokom ne vem kake svinjarije...

Tole pa pri nas ravno ne drži, luža gre definitivno na tla, kakanje pa seveda ostane na svojem mestu.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.8.2010 10:25:35   
kakadoo
user posted image  Si pa res ne predstavljam tole "markiranje". Če naši uide, ima
mokre spodnje hlačke in kratke hlačke npr. Kr pomeni da cunja "popije" ves
urin ne ne pride nič na tla... Tko da ne vem... A vaš hodi brez kakršnih koli
cunj okrog da kar povsod "markira"?

In ja... če bi se zgodila lužica na tleh bi jo poprisala. Ne moreš kar ignorirat pa jit naprej.
Vsaj jaz ne.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.8.2010 12:40:16   
lulu19
Nam se je ravno prejšnji teden zgodilo v BC. Polulal se je v hlače, majhna lužica je pa vseeno nastala.
Lepo sem pobrisala, plača odšla iz trgovine in ga preoblekla (sem imela s seboj hlače in spodnje hlače).

(odgovor članu kakadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.8.2010 19:00:54   
SaaS
Meni se zdi tudi precej logično, da počistiš za sabo, v odprtih ali zaprtih prostorih.

Sicer pa res da večina ostane v hlačkah, kot pravijo punce. Smo pa tudi mi še nekaj časa za kakšne takšne dolge sprehode po trgovinah in podobnem dali plenico gor..

Zadnjič pa se je mojemu 4-letnemu sinu zgodila driska, ko smo bili na otroškem igrišču. Sva šla malo stran na travo preobleči hlače v katerih je sicer vse ostalo, ampak v trenutku, ko sva se slačila, je spet ušlo in jasno po travi. Čeprav je bilo zunaj, na prostem, sem počistila z robčki in vrgla v smetnjak. Tudi sama ne bi želela, da moj otrok, če se slučajno podi kje po travi, ne zagazi v kakšen drek. Pa saj v končni fazi še za kužki je potrebno počistit, drugače te lahko celo oglobijo user posted image ..

< Sporočilo je popravil SaaS -- 28.8.2010 19:01:20 >

(odgovor članu lulu19)
Neposredna povezava do sporočila: 18
1.9.2010 13:22:25   
livia
Se nam še ni zgodilo razen doma. Če bi se mi bi otroka preoblekla, lužico pa pobrisala.

Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?