Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ovulacijski testi-moja izkušnja 25.7.2005 22:10:55
|
|
|
|
Irisa
|
Živjo! Upam, da bo moja izkušnja pomagala vsem vam, ki se že nekaj časa trudite in dvomite v resničnost ovulacijskih testov. V preteklosti sem jih kar nekaj uporabila, a mi nikoli niso nič pokazali.Prejšnji mesec pa sem sklenila, da se temeljito lotim proučevanja moje ovulacije. Vsako jutro sem si merila temperaturo, nabavila dve vrsti ovulacijih testov (Today- 7 skupaj v škatli-cena 5570 sit) ter še dva ovulacijska testa Romed. Poleg tega pa še ovulaciji test - F tester fertilnosti( 3300 SIT). Today test sem začela uporabljati po navodilih (popoldan), tester fertilnosti pa večkrat na dan. Res sem 11. dan prvič opazila črtico na "today":modri:. Naredila sem jo tudi na Romed testu, a je bil negativen. Prav tako je bil negativen tudi test fertilnosti. Isti dan sem imela najnižjo telesno temperaturo. Pozitiven test je bil še naslednji dan (močnejša črtica), potem pa je začela slabeti.Verjetno je bila ovulacija 12.dan. Da pa test Today res ZANESLJIV, pa vam lahko povem, da sem že 11 dni po Today testu zagledala dve črtici na mini Baby Check nosečniškem testu.:roza: Lep pozdrav vsem skupaj in upam, da tudi vse ve, ki čakate kmalu ugledate dve črtici.
|
|
|
|
Ovulacijski testi-moja izkušnja 25.7.2005 22:36:17
|
|
|
|
anajmad
|
Čestitke:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: en lp:morje:D.
|
|
|
|
Ovulacijski testi-moja izkušnja 26.7.2005 8:00:41
|
|
|
|
Neža81
|
Tudi jaz sem sprobovala včasih te teste, ampak samo takrat, ko naj bi mela ovulacijske dne. V ešestih mesecih mi ni niti enkrat pokazalo da bi naj imela ovulacijo. No, prejšnji teden pa mi je prvič pokazalo. Mogoče bo kaj, mogoče ne. Če pa mi še avgusta ne uspe zanosit, pa se bom že preselila med fosilke. :(
|
|
|
|
Ovulacijski testi-moja izkušnja 26.7.2005 8:42:06
|
|
|
|
IrenaO.
|
Neža držim pesti, da ti rata. Tudi meni je ta vikend pokazalo in smo veselo delali:)..Koliko dni ti je kazalo dve črtici,meni štiri dni, malo dolgo, kaj ne?lep dan:)):)
|
|
|
|
Ovulacijski testi-moja izkušnja 26.7.2005 9:23:52
|
|
|
|
Neža81
|
Irena upam da nama res rata...cajt bi že bil :)-:)- Meni je kazalo samo en dan :grrr:, no pa smo takrat 2 krat :sloncek::sloncek::sloncek:. :)-:)- Irena, kak dolgo se pa vidva trudita?
|
|
|
|
Ovulacijski testi-moja izkušnja 26.7.2005 9:30:14
|
|
|
|
tinkamiška
|
Irisa čestitam:):bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Tinka
|
|
|
|
Ovulacijski testi-moja izkušnja 26.7.2005 9:37:18
|
|
|
|
IrenaO.
|
Neža midva sva šele začetnika,drugi mesec,ampak v septembru odhaja moj bodoči možek v tujino in bo še težje loviti plodne dneve:((pa vidva?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?