Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nujno pomoč-dekle s filipinov 18.8.2010 21:55:41
|
|
|
|
sanasan
|
glede polnjenja si premalo povedala...če se ne motim ima leclerc ob vhodu polnilce za gsm...morda bi kakšen odgovarjal? za prenosnik pa ne vem, pojdite v kakšno tehnično trgovino... aja, ali potrebuje drugačen tip vtičnice, da lahko napolni aparate? na ambasadi lrk npr. ponavadi čakaš 1 teden za vizo, če je vse ok...če pa želiš, ti uredijo tudi prej...plačilo je seveda višje, pač glede na to, kako hitro želiš
|
|
RE: nujno pomoč-dekle s filipinov 18.8.2010 21:57:20
|
|
|
|
Felicita
|
pejte v kšno trgovino (conrad npr) in kupite kej takega. Potovalni adapter v kontra obrnjen. glede papirjev pa ne vem, ampak pomoje ne bi smel trajat.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: nujno pomoč-dekle s filipinov 18.8.2010 21:59:22
|
|
|
|
sanasan
|
aja, če potrebuje vtičnico s 3 'luknjami' v obliki črke v, pojdite do kakšne kitajske restavracije, morda imajo kakšen pretvornik ali podaljšek, ki bi pasal v trgovinah je to skoraj nemogoče najti pri nas...
|
|
RE: nujno pomoč-dekle s filipinov 19.8.2010 7:55:14
|
|
|
|
pikica*
|
IZVIRNO SPOROČILO: 23tina rabim pomoč.v hiši imamo filipinko, Ob temle sem se pa nasmejala .
|
|
|
|
RE: nujno pomoč-dekle s filipinov 19.8.2010 12:50:50
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanasan v trgovinah je to skoraj nemogoče najti pri nas... Mah, to ni res. Univerzalne potovalne adapterje dobiš bp - npr. Conrad. Zelo uporabna zadeva, sploh če veliko potuješ. Sicer pa povprašaš tudi v kakšnem boljšem hotelu...
|
|
RE: nujno pomoč-dekle s filipinov 19.8.2010 16:21:30
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi IZVIRNO SPOROČILO: sanasan v trgovinah je to skoraj nemogoče najti pri nas... Mah, to ni res. Univerzalne potovalne adapterje dobiš bp - npr. Conrad. Zelo uporabna zadeva, sploh če veliko potuješ. Sicer pa povprašaš tudi v kakšnem boljšem hotelu... problem je, ker ona rabi inverzni adapter kot je potovalni. mi (evropejci ko potujemo) rabimo tuji moški del in slovenski ženski, ona pa ravno obratno (slovenski ženski in tuji moški) in to je res težje poiskat, da pa se. uuu, kaj pa letališče? pokliči v duty free na brnik.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: nujno pomoč-dekle s filipinov 19.8.2010 16:25:36
|
|
|
|
sanasan
|
problem je, ker ona rabi inverzni adapter kot je potovalni. mi (evropejci ko potujemo) rabimo tuji moški del in slovenski ženski, ona pa ravno obratno (slovenski ženski in tuji moški) in to je res težje poiskat, da pa se. uuu, kaj pa letališče? pokliči v duty free na brnik exactly my point, samo si ti lepše razložila... ali si jih morda kje videla? bi kakšnega novega pri nas spet potrebovali
|
|
RE: nujno pomoč-dekle s filipinov 19.8.2010 19:43:37
|
|
|
|
Hope2
|
To imamo mi nekje doma, sam nimam pojma kje. Imamo tudi podaljšek na to foro, samo ga pa skoz rabimo, ker imamo kosilnico iz tujine. Če ga jutri kje najdem, ti javim.
|
|
|
|
RE: nujno pomoč-dekle s filipinov 19.8.2010 22:29:23
|
|
|
|
Tanja55
|
jaz mam angleske adapterje, s tremi luknjami, ce kaj pomaga...
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?