|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko obrokov
17.8.2010 12:43:54   
Nika111
Pri 6.mesecih sem zacela z uvajanjem goste hrane, in sicer najprej zelenjava za kosilo, po par dneh sem dodala riz. Zdaj sem dodala se dopoldansko sadno malico. Kako hitro je potrebno dodajati obroke z gosto hrano? Kdaj vecerja, kdaj se popoldanska malica? Do kdaj naj ima 5 obrokov goste hrane? Zanima me seveda okvirno.

Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko obrokov
17.8.2010 13:53:14   
Katy78
Jaz sem se kar po občutku ravnala. Ko sem videla, da je en obrok mleka popolnoma nadomestil z GH, sem šla počasi na drug obrok in potem tako naprej. Jaz sem najprej začela z riževo kašico zvečer, ki jo je takoj sprejel in je v manj kot 1 tednu nadomestil z njo mleko. Potem sem šla na kosilo, mleko je nadomestil v celoti nekje v 10 ali 14 dneh, potem sva šla na dopoldansko malico (sadje), tudi tukaj je v manj kot 14 dneh nadomestil mleko s sadjem. Potem sem pa kakšen mesec pustila tako kot je bilo, potem okoli 8. meseca ali malo čez sem začela z jogurti za pop. malico in je imel mleko le še za zajtrk in pa zvečer pred spanjem za pocrkljat, ker večerja je bila ml. kašica. Za zajtrk sem mu potem nekje okoli 9. meseca začela dajati kruh in kakšen namaz, saj sem videla, da je samo po mleku hitro lačen.

Pač opazuj otroka, odvisno je, kako sprejema GH in kakšen jedec je. Moj npr. je GH zelo dobro sprejel in je bil oz. je še vedno bolj lačne sorte in nama je šlo res hitro.

Jaz bi rekla da je fajn, da ima nekje okoli 10. meseca, ker gredo potem kmalu v vrtec/varstvo, vse obroke GH.

(odgovor članu Nika111)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?