|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vaše mnenje!
16.8.2010 14:44:37   
hribovkati
S fantom načrtujeva druzino, jaz sem zaposlena za ndč, od za dč, dokler ne diplomira.
Zdej imava kredit za stanovanje ( še sreča, da sam za renovacijo) in avte.
Sama sem zelo v dilemi, malo še počakat, al kako. Stara sem 32 let.
Strah me je, da ne bova mogla otoku nudit, vse kar potrebuje.

LP, hribovka t
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vaše mnenje!
16.8.2010 14:46:30   
naja17
Ne čakajta... Vse se da, saj nista lenuha, ki delata otroke povprek, pa nimata za futer... Če vama gre zdej lepo, vrjamem, da vama bo šlo pol še lepše user posted image ...

(odgovor članu hribovkati)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.8.2010 14:47:06   
benika
Kr pogumno!

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
16.8.2010 15:23:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.8.2010 17:30:46   
Anonimen
Strah me je, da ne bova mogla otoku nudit, vse kar potrebuje.

In to je konkretno kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 5
16.8.2010 18:56:36   
Sonček in poletje
Vedno lahko najdeš razlog zakaj lahko NE imeti otroka, ko ga pa 1x imaš, se pa sprašujej, zakaj za vraga si tolko časa čakal user posted image .

Je pa res kar pravi metulj333, potem se ti toliko stvari zdi nepotrebnih, ki si jih prej ˝nujno˝ potreboval, da ti denarja ostane še več kot prej user posted image . Vsaj pri meni je tako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.8.2010 0:40:20   
Poka
Ne čakat. 32 je hitro potem 35 in nad. Tudi midva sva čakala, sicer še nisem čist pri tvojih letih. Zdaj ne gre čist po planu... Tudi služba ne vem, če bo oz. če bo firma laufala, kot je treba, verjetno še dolgo ne. Ampak če ta leta zamudim, si verjetno ne bi odpustila. 

(odgovor članu Sonček in poletje)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.8.2010 7:36:54   
hribovkati
Hvala vsem za vse.
Miljonarka: strah, da nama financno ne bo slo skozi, zaradi vseh stvari. Pač, da otroku ne nudis tistega, kar rabi......

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.8.2010 7:42:01   
aleunam
Ne čakati, če imata oba željo po otroku. user posted image  Idealnih pogojev ni nikoli.

Neposredna povezava do sporočila: 9
17.8.2010 8:15:12   
LERO
Kar pogumno. Mi smo se prvo leto preživljali z mojo porodniško s CSD in njegovimi 500 €, pa je šlo. Je pa res, da smo porabo skrbno načrtovali.
Vse se da, če se hoče.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.8.2010 13:42:21   
vasabo
Tud jaz mislim, da nč čakat, ker nikol ne bo vse idelano, denarja tko ni nikol dost, otroku pa itak da ne boš mogla nudit vse kar bo rabil, ker otroci tko kr naprej neki rabjo, moja ja stara 2 leti, pa greva v trgovino, pa rabi celo polico igrač domov odnest, pa jih tud ne odnesemo, ker jih ne moremo in ker jih ne rabi.

Osnovne stvari, ki jih otroci nujno potrebujejo jih pa vedno imajo, to se pa ni za bat. Tko da kar pogumno, prej ko bo bolje bo. O financah pa nč razmišljat preveč, ker se ti izračuni nikol ne bodo izšli, pa potem ko otrok enkrat je je tudi denarja za vse tisto kar rabiš.

(odgovor članu LERO)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.8.2010 15:47:35   
mladika
midva tut načrtujeva novega člana in "delava" na tem (že) 10 mesecev!!!Kje piše da bo tebi recimo ratalo v prvo in ja 32 let je lih pravi in skrajni čas za 1. otroka če mene prašate.Dobil bo pa vse kar potrebuje za normalno življenje če sta oba v službi,ker itak nikoli nimaš vsega kar si želišuser posted image pa kar pogumno v akcijo...user posted image

(odgovor članu vasabo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.8.2010 22:19:09   
ronja
samo tole mam za povedat:

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.8.2010 10:16:42   
hribovkati
Hvala vsem za spodbudne besede.
V začetku septembra mam cist reden predgled pri ginekologinji, potem pa bova sla v akcijo z mojim.
Upam, da rata kmalu.
Res, še enkrat hvala vsem.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.8.2010 13:03:08   
phelps
Kot so že ostale rekle, nič čakat. Go girl, navijam zate user posted image

V tolažbo: midva sva tudi ziheraša (on 31, jaz 30) z diplomama in flatom. Za novo leto sva se odločila za otroka, on takrat še ni imel službe za nedoločen čas, jaz sicer jo imam ampak ni plača bog ve kaj (in sva bila zaradi tega kar malo negotova). Sedaj sem v 7. mesecu, pred 3 meseci je podpisal pogodbo za ndč (priletelo kot strela z jasnega). V življenju se vse poravna in skompenzira. user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

Neposredna povezava do sporočila: 15
18.8.2010 19:41:45   
Rosi*
Tudi jaz ti predlagam, da ne čakaš. Midva sva se odločila za otroka, kljub temu, da sma si rihtala papirje za gradnjo. Kljub otroku nama je uspelo v letu dni postaviti hišo, čez kaka dva meseca se selimo, čez štiri mesece pa pride še četrti član. Če hočeš nekak gre. Pač malo bolj pogledaš na račune. Pa res je, da smo bolj kot ne doma, privoščili smo si teden dni morja, drugače pa že zaradi gradnje nimamo časa okoli hoditi. user posted image

Ko boš noseča, pa povprašaj malo kolegice, če ima katega stvari za otroka za posoditi, se zelo pozna. ;)

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?