Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prispevki in porodniška 14.8.2010 21:34:59
|
|
|
|
Dadi
|
Imam vprašanje za kakšno, ki se ukvarja z računovodstvom ali pa te zadeve poznate, mogoče tudi iz osebnih izkušenj. Skratka, po nožu v hrbet sem ostala brez službe, ki mi jo je dosedanji delodajalec obljubil. Tele poletne mesece sem na zavodu in dobivam denarno nadomestilo. Ker rodim decembra imam malo verjetnosti, da me kdo zaposli, oz. se bom poskušala zaposliti v nekem podjetju, samo zaradi porodniške. Zanima me koliko so vsi prispevki, ki jih delodajalec plača, če me zaposli. Vem da je odvisno od plače. Mogoče kdo ve kolikšen procent je to? Npr.: če imam npr 1000€ plače, koliko znašajo prispevki. Je dovolj zgodaj če me zaposli v oktobru, novembra bi nastopila porodniško. Hvala vsem za odgovore. Si želim imeti vsaj eno porodniško pri treh nosečnostih.
|
|
RE: Prispevki in porodniška 14.8.2010 22:10:21
|
|
|
|
zmajaz
|
Pri 1000 eur neto izplačila je skupni strošek delodajalca cca. 1800 eur. Je pa dovolj, da te zaposli magari par dni pred nastopom porodniške (ta se - kot verjetno veš, nastopi 28 dni pred PDP) - ravno toliko, da uspeš urediti vse papirje za zaposlitev in porodniško, ker je pomembno samo, da si zaposlena na dan pred nastopom porodniške, vloga za por. dopust pa se naj bi oddala najpozneje 30 dni pred PDP (torej 2 dni preden nastopiš porodniško).
< Sporočilo je popravil zmajaz -- 14.8.2010 22:12:20 >
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?