|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ostati zaradi otroka?
21.8.2010 13:47:05   
pupca
jaz te čisto razumem.pri nas je bilo isto.poročena sva 5 let.že prej sta imla z očetom kmetijo.-poleg redne službe.ko sva imela enega otroka je kar nekako šlo.res da je bil veliko odsoten ,ampak je oče veliko naredil  tudi sam.dobili smo še drugega otroka.zbolel  je tast in vse je padlo na mojega moža.delal je  v firmi-dela  skozi tudi sobote ,nedelje.in delal je na kmetiji.kmetija je od doma oddaljena 10km  in  vsaki dan je treba iti nahranit živali.doma ga ni bilo nikoli dokler ga nisem postavila pred dejstvo ,da tako se več ne grem .če se ne poboljša grem .moram priznati da ga je kar  streznilo in zdaj je že nekaj časa več doma.gre ,naredi nujno in pride domov.saj veliko dela čaka  ampak vse bo počasi narejeno.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 76
21.8.2010 18:57:33   
luba duša
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

A bojim se da res vem kaj bi rada....kaj si želim...a samo zaradi otroka cincam...

če ostajaš samo zaradi otroka, potem pa pojdi! Otrok ne bo nič preveč srečen, če bosta ostala zaradi njega skup - lahko si prebereš precej pričevanj raznih rrjevk, da bi rajši, da bi se starša prej ločila - ko sta se imela vsaj še malo rada. Pa tudi pri njih ni bilo nekega pretepanja ali zmerjanja - samo tisto ozračje, nesrečno... je čisto dovolj, da se otrok ne počuti dobro doma.
Poleg tega pa: ko bo imel otroka samo 1 ali 2 dni na teden + vsak 2. vikend, si bo verjetno takrat res vzel čas zanj in bosta nekaj skup počela - zdaj pa ga sicer vidi vsak dan, ampak tik predno gre spat za par minut in ko vstane za par minut, če prav razumem (ker mož sploh ne bi opazil, če vaju ne bi bilo čez dan) in kak vikend preživite skup... Razmisli, če ne bi bilo tudi otroku lepše, če bi bila ti srečna in bi se mu oče malo več posvečal tisti čas, ko bi ga pač imela skup. Ker poznam kar nekaj očetov, ki pred ločitvijo niso imeli nič časa za otroke, po ločitvi so pa naenkrat lahko vse zorganizriali, da tisti čas, ko imajo otroka, res porabijo zanj.

ne vem, škoda mi je, ker se čuti, da ga imaš še rada, ampak bit nesrečna zato, pa tudi nikamor ne pelje in če se njega ne da streznit, da tole res ni ok, pa da tile upsi nikamor ne peljejo... potem ti bo verjetno res boljše sami... (vsaj perila bo manj;) Vsekakor se včasih prehitro zadovoljimo z manj, ko bi se lahko imeli veliko lepše z malo več poguma.

tukaj se najdem...in razmišljam isto...dejstvo je da sem ga kar nekajkrat soočila z vsem...pogovorom tko in drugače, napisala sms,pismo, prosila, kričala, jokala, lepo rekla, pejva zdej narazen ko še lahko sodelujeva zaradi otroka...pa me vedno prepriča v nasprotno..in je nekaj dni/mesec bolje in za trenutek pomislim "prav sem naredila"...pa pride tisti ups...

Hvala vam res; Ronja tudi tebi posebej za spodbudo...sama pa moram bit pogumna...nihče drug ne bo srečen namesto mene...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 77
23.10.2010 20:12:17   
naivka
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Deloholik še čas za spat težko najde, kaj šele za hobi.

Človek postane deloholik samo zato ker mu je v službi lepše kot doma.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 78
24.10.2010 14:10:37   
bomboncek1
IZVIRNO SPOROČILO: luba duša

tukaj se najdem...in razmišljam isto...dejstvo je da sem ga kar nekajkrat soočila z vsem...pogovorom tko in drugače, napisala sms,pismo, prosila, kričala, jokala, lepo rekla, pejva zdej narazen ko še lahko sodelujeva zaradi otroka...[b]pa me vedno prepriča v nasprotno..in je nekaj dni/mesec bolje in za trenutek pomislim "prav sem naredila"...pa pride tisti ups...

Hvala vam res; Ronja tudi tebi posebej za spodbudo...sama pa moram bit pogumna...nihče drug ne bo srečen namesto mene...

po prebranem sodeč te ima tvoj mož zagotovo rad, se pa bojim, da ljubezni in spoštovanja ni več. mislim, da tudi zelo dobro ve, da če bi šla narazen, bi bil tako ob določene ugodnosti (žena servis) kot celo pridobil nove obveznosti (najbrž bi imela deljeno skrbništvo za otroka).
Če pustimo čustva ob strani in gremo samo na racionalni del zakona oz. funkcioniranja družine, ti povem takole:

Nekoč sem na enem drugem forumu prebrala, da je ženska rekla svojemu moškemu: poslušaj, glej, jaz ne morem več, stalno sem sama z otroki, familijo furam sama naprej, gospodinjstvo sama, meni je tega dovolj in odhajam. bom prihajala po otroke vsak vikend, ok?
Kaj misliš, da se je zgodilo? Najbrž je človek zelo hitro poprijel za svoj delež obveznosti, saj je po moško izračunal, da se mu to bolj splača, kot če ostane 5 dni na teden z otroki in gospodinjstvom. Morda ne bi bilo odveč, če bi tvojega moža soočila s tem, da bo hočeš nočeš MORAL najti čas, ko bo sina ob njemu določenih dnevih MORAL it iskat v šolo, peljat v glasbeno, na nogomet ali kamor pač sin hodi. In da bo med vikendi MORAL imet 48 ur neprestano otroka s sabo in to brez žena servisa. Izračunal si bo, da se mu to ne splača.

No, še za konec, praviš, da dokler ni zamenjal službe, da je bilo vse ok, službo pa je menjal pred letom dni. No, tukaj priznam, da sem se malo vprašala kako to, da si ti v enem samem letu tako na durh marš popustila in postala tako izredno nesrečna, da bi ga takoj bila pripravljena zapustit. Eno leto je - če drugače obstaja ljubezen - tako kratek čas, da se v tem času skoraj ne moreš zavedati problema, kaj šele, da bi problem zaznala, opazovala, če gre res za problem in analizirala situacijo, premislila o nadaljnjih korakih in se navsezadnje odločila o usodi zakona. Zato te imam malo na sumu, da si ti njega tudi malo naveličana, ne samo, ko ga ni, pač pa tudi ko je.

< Sporočilo je popravil bomboncek1 -- 24.10.2010 14:15:31 >

(odgovor članu luba duša)
Neposredna povezava do sporočila: 79
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

življenje
Siana

Kje se bolje počutite?

V hiši (79%)

V stanovanju (17%)

drugje (3%)

Število vseh glasov: 58

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!