Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kateri voziček ima na športnem delu pravi... 13.8.2010 11:40:19
|
|
|
|
lananai
|
Hoco Winner (jih imajo v Rutarju)
|
|
|
|
RE: Kateri voziček ima na športnem delu pravi... 13.8.2010 15:12:57
|
|
|
|
mikimaki
|
Hvala lananai Še kakšen? Mogoče katera ve za Joolz-a? Gre v raven položaj oz. kot 90 stopinj?
|
|
|
|
RE: Kateri voziček ima na športnem delu pravi... 13.8.2010 17:07:27
|
|
|
|
Binny
|
Hartan Racer
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.8.2010 20:17:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kateri voziček ima na športnem delu pravi... 14.8.2010 23:04:24
|
|
|
|
mandie
|
implast bolder
|
|
|
|
RE: Kateri voziček ima na športnem delu pravi... 15.8.2010 9:50:25
|
|
|
|
*tajda*
|
stokke xplory
|
|
|
|
RE: Kateri voziček ima na športnem delu pravi... 16.8.2010 12:45:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Za moje pojme noben voziček s školčno obliko sedeža (ala Buzz, Bugaboo, Stokke, Joolz, itd.) nima popolnoma ležečega položaja ... popolnom aležeč položaj zame pomeni, da ima otrok ravno podlago od nog do glave ... v zgoraj naštetih vozičkih je pa otrok samo v sedečem položaju zvrnjen nazaj in ima noge v luft. Drugače ima Mutsy skoraj povsem pravi kot, samo poležat se ga pa ne da do 180°.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.8.2010 13:11:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kateri voziček ima na športnem delu pravi... 16.8.2010 13:15:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: Otika nima popolnoma ležečega položaja ... vprasanje je letelo na sedec polazaj. Če se ne motim, je dala mikimaki potem še podvprašanja, če gre v popolnoma raven položaj ... IZVIRNO SPOROČILO: mikimaki Še kakšen? Mogoče katera ve za Joolz-a? Gre v raven položaj oz. kot 90 stopinj? oz. je tudi v uvodnem postu vprašala če oz. kateri gredo v popolnom aležeč položaj: IZVIRNO SPOROČILO: mikimaki Pozdravljene! zanima me kateri voziček ima športni del takšen, da gre hrbtni del v pravi kot oz. v kot 90 stopinj (otrok sedi čisto ravno)? Vem da gre Quinny -ev Freestayle, ampak, ta voziček mi res ni najbolj všeč oz. mi ni všeč :( Če ima katera kakšne izkušnje z ostalimi vozički, ki imajo ta naklon in pa po možnosti vsebujejo še čisto ležeči položaj, bi prosila za znamko in model vozička. Že vnaprej hvala LP
< Sporočilo je popravil Otika -- 16.8.2010 13:17:33 >
|
|
|
|
RE: Kateri voziček ima na športnem delu pravi... 16.8.2010 13:30:37
|
|
|
|
mikimaki
|
Res je, hvala otika in zahvala tudi vsem drugim; zanimata me oba položaja, sedeč in ležeč; čeprav predvsem sedeč, ker ima naš mali problemčke z trebušnimi mišicami in bi bilo res fino, da bi imel kot 90 stopinj, tudi ful lepše sedi v takem vozičku (sem probala na Freestaylu). danes sem v BC gledala BBY - ping in je tud kar OK, ker gre v skoraj 90 dstopinj, mogoče 85, tko da je kar vredu, samo nimam pa pojma, kakšne so njegove druge lastnosti, ve katera?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?