Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vse ki ste rodile pred rokom... 13.8.2010 11:21:02
|
|
|
|
Kerensa*
|
Radensko pijem, odkar pomnim. Rodila sem 14 dni pred PDP. V eni uri. Brez kemije (umetnih popadkov itd.) in brez šivov. Otroka z šolskimi merami cca. 50 cm in težo cca. 3 kg.
|
|
|
|
RE: Vse ki ste rodile pred rokom... 13.8.2010 11:25:47
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
vsak dan sem spila kozarec donata po kosilu. rodila 3 dni pred rokom. spontano.
|
|
RE: Vse ki ste rodile pred rokom... 13.8.2010 11:29:12
|
|
|
|
Petraa
|
magnesol plus še neke tablete za otrdevanje trebuha oz. sem že začela dobivati popadke. Rodila oba 3 tedne pred rokom
|
|
|
|
RE: Vse ki ste rodile pred rokom... 13.8.2010 11:39:02
|
|
|
|
lananai
|
Pila donat zaradi prebave. Rodila dobre 2 tedna pred rokom.
|
|
|
|
RE: Vse ki ste rodile pred rokom... 13.8.2010 12:09:27
|
|
|
|
x_srečka_x
|
1. pila magnesol todila 2 dni čez rok (sprožen porod) 2. pila magnesol rodila skoraj sva meseca prezgodaj.
|
|
|
|
RE: Vse ki ste rodile pred rokom... 13.8.2010 12:16:29
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
pila magnesol, rodila 10dni po roku, z cr
|
|
|
|
RE: Vse ki ste rodile pred rokom... 13.8.2010 13:28:57
|
|
|
|
Nika v službi
|
Nič preparatov (magnezija), nič Radenske, skratka nič .... rodila 6 dni pred PDP.
|
|
RE: Vse ki ste rodile pred rokom... 13.8.2010 14:10:55
|
|
|
|
Hope2
|
Že od sredine nosečnosti sem vsak dan pila magnezij (fi-di), od 1-1,5 tableti, ker mi je preveč trebuh otrdeval in imela krče v nogah. Istočasno sem vsak dan jemala tudi kalcij. Rodila 2 tedna pred rokom
|
|
|
|
RE: Vse ki ste rodile pred rokom... 13.8.2010 20:12:48
|
|
|
|
lukec
|
Nič jedla, nič pila , rodila 9 dni pred rokom.
|
|
RE: Vse ki ste rodile pred rokom... 13.8.2010 21:50:42
|
|
|
|
donat
|
nič jedla nič pila in rodila dva mesca prej
|
|
|
|
RE: Vse ki ste rodile pred rokom... 13.8.2010 22:20:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Od 18 tedna naprej pila vsak dan od 2-3 tbl magnezija zaradi lažnih popadkov, rodila 3 dni čez rok. Brez tbl bi težko preživela .
|
|
|
|
RE: Vse ki ste rodile pred rokom... 14.8.2010 8:38:22
|
|
|
|
Ploha
|
nič donata, nič magnezija, nič od teh zadev, ki blažijo krče...evo me še sem tukaj, 1 dan čez rok...pa še bom... v prvo sem pila, sicer sem pa tja, ko sem se spovnla...rodila 9 dni čez rok...
|
|
|
|
RE: Vse ki ste rodile pred rokom... 14.8.2010 11:58:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Se mi je zdelo, da nima prav. Hvala vam za odgovore!!
|
|
|
|
RE: Vse ki ste rodile pred rokom... 18.8.2010 17:16:25
|
|
|
|
jakipaki83
|
Ne da ginekolog nima prav. Kar ti je povedal čisto drži. Ampak seveda magnezij ni blazno močna učinkovina. Kljub jemanju tablet ali pitju napitkov lahko rodiš prej. Glede na to, da pomaga pri otrdevanju mišic, pa je seveda res, da vpliva tudi na popadke/krčenje maternice... Ampak ne toliko, da bi šla nujno čez rok. In še odgovor: jemala po 1 tableto na dan, rodila 1 teden pred rokom.
|
|
|
|
RE: Vse ki ste rodile pred rokom... 20.8.2010 10:35:23
|
|
|
|
Patty81
|
Jaz pijem magnezij že od 2. meseca, ker mi ga je priporočil G zaradi krvavitev. Če sem vmes kdaj prenehala, sem imela takoj težave s krči, pa tudi z otrdevanjem trebuha. Na zadnjem pregledu mi je rekel, naj ga od 37. tedna naprej neham pit, ker lahko zavira popadke.
|
|
|
|
RE: Vse ki ste rodile pred rokom... 20.8.2010 14:25:10
|
|
|
|
marjetica8
|
Pila magnezij celo nosečnost, rodila 2dni pred rokom.
|
|
|
|
RE: Vse ki ste rodile pred rokom... 23.8.2010 20:01:43
|
|
|
|
Renesme**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Patty81 Jaz pijem magnezij že od 2. meseca, ker mi ga je priporočil G zaradi krvavitev. Če sem vmes kdaj prenehala, sem imela takoj težave s krči, pa tudi z otrdevanjem trebuha. Na zadnjem pregledu mi je rekel, naj ga od 37. tedna naprej neham pit, ker lahko zavira popadke. Po 37t je otrok donošen in ga je tudi brezveze piti....kar bo pa bo! Prvič sem ga pila 1tbl/dan, rodila 14 dni prej, v porodni sobi sem bila 1uro in pol....
|
|
|
|
RE: Vse ki ste rodile pred rokom... 24.8.2010 8:11:03
|
|
|
|
florecita
|
nič magnezija, rodila 5 dni prej
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?