|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še dober mesec in bo tu SEPTEMBER
25.7.2005 7:44:12   
Lenči
Kako ste kaj :nosecka:?

Se mi zdi, da smo me najbolj lene za pisanje. Vsi drugi meseci se redno (bi rekla da vsakodnevno pojavljajo). Pa saj ni nič zato - pa takrat ko pišemo pišemo več ;) .

Kakšno je kaj počutje? Urejeni papirji? Pripravljena oblačila?

Pri nas je vse po starem. Počutje precej utrujeno in še spati ne morem ponoči. Me res vse moti. Pa mi je prevroče, pa možek diha prenaglas (kot da nebi že 3 leta tako dihal poleg mene - oprosti :love: ), pa na stranišče me tišči... Ampak saj bo.

Zidarji pridno zidajo naše nove prostore, moj :love: pa se je odločil prepleskati celo klet. Tako da smo bili cel vikend pleskarski - pa še ta teden bomo. Koliko se to nabere stvari za v smeti - ne morem verjeti kaj vse hranimo oz. smo hranili v naši kleti.

Počasi se odpravljam tudi na CSD da oddam papirje za porodniško. Upam, da imam vse pravilno izpolnjeno in da ne bo nobenih problemov.

Drugače pa me zanima, če ima morda katrea izmed vas izkušnje z odstranjevanjem furnirja s pohištva (saj vem, da forum morda res ni najbolj pravi :)- ). Rada bi namreč prebarvala mizo za v jedilnico, ki je furnirana, spodaj pa masiven les. In sedaj ne vem, kako naj se lotim. Zato bom vesela vaših predlogov in idej.

Pridne bodite, pobožajte bušije in uživajte.

Lenči
Neposredna povezava do sporočila: 1
25.7.2005 8:04:06   
ameli
Jaz sem danes začela prvi dan podusta, ki ga nadaljujem s porodniško :bravo::bravo::bravo::bravo:. Na CSD še nisem šla, ker je moja G na dopustu in še nimam papirjev, pa saj je še čas. Drugače sem OK, le nespečnost tudi mene muči :(. Cele noči bedim, pomagam si s knjigami in premišljevanjem:grrr:. Pa sej bo bolje.
Opremo za :duda: imava nabavljeno, manjkajo le še malenkosti. Cotk še nisem prala, ker se mi zdi prehitro :zmeden2:. Sicer pa imam še res 2. meseca časa.
ameli

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.7.2005 9:41:22   
Matej@
Js sm tut še v službi, okrog 15.avgusta grem na še neporabljen dopust, porodniško začnem pa s 1.9.

Js sm tut takoooooo utrujena, kak dan čist o.k., kak dan pa tako, kot bi me nekaj ,,izcuzilo'' :zmeden:. Nespečnost me pa itak daje že od samega začetka, tako da bom zgleda že ,,naravno preparirana'' za nočno vstajanje ;).

Za otročka nimama še nč kaj prida, zdaj bova najprej nabrala okrog pr prijateljih, ostalo bova pa po moje v roku 1 mesca nabavla..

Letos najbrž ne bova več kam hodila na dopust (razen na vikende pri starših, enih in drugih), se pa že veselim drugega poletja, ko bomo vsi trije kje čofotali in vonjali nad sabo kake borovčke 9nebesa....

Pozdravček vsem, razvajajte se, pa skrijte se kam pred vročino :kuza:.

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.7.2005 9:52:05   
Pia67
Živjo!
Res se bolj poredko beremo, ampak, važno je, da je z nami vse OK. je pa fajn, da mal primerjam lastna občutja in stanja z vašimi.
Zadnji teden se mi je kar dogajalo. Počutim se sicer odlično, le kadar pretiravam me bolijo sramne kosti. Imela sem že naval lažnih popadkov (čuden občutek, vendar tak kakor ga opisujejo). Prepričala sem se, da sem ranljiva, spustil mi je ventil na avtomobilski gumi, vse sem spedenala, ko pa je bilo treba odviti feltno, nisem imela moči, potem pa me je še zvil (lažni popadki). Mimo mene so švigali avti (na žalost se mi je to zgodilo na hitri cesti). Skušala sem zaustavit koga, pa sem po 20 min obupala in sem samo še anemično čepela poleg avta (na žalost tudi priklicati nisem mogla nikogar). In ko sem se odločila, da grem pešaka do pumpe, je ustavil avtoprevoznik iz Bosne, ki je bil prava dobričina. Vse je bilo opravljeno v 5 min, saj je šlo le za to, da je odvil zadevo. Predrta guma je bila zunanja in dobro vidna in prav tako je bil viden moj trebušček, ampak folk, brez komentarja ... :zmeden:
Gospoda sem povabila na pijačo in je bil čisto raznežen, doma ima namreč 5 otrok. No, hvala bogu, da še taki vozijo po dolenjki.
Drugače pa imam vse spedenan za punčko, celo cotke, ker mislim, da bom konec avgusta že šla na CR.
Kilogrami so se pa kar nabral, trenutno 11+ glede na štart. Drugače pa nobenih posebnosti, vse OK, samo dan ima premalo ur ;)
Aja, furnir. Jaz bi ga kar z obličem porezkala (nastaviš globino reza pa je). Sem imela staro omaro, spodaj je bil poln les, pa sem jo kar pooblala in prebarvala. Ta mesec, ki mi preostane, bom najbrž porabila za ročna dela, imam kar nekaj idej, samo vprašanje kako jih bom realizirala.

Uživajte, božajte bušije in mislite predvsem nase in na pikice.

Pia

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.7.2005 10:44:23   
teta beta
Haj vsem!

Jaz bom imela danes še kar precej dela za računalnikom, pa tako lepo vreme je! Moram pa malo pobrskat po spltenih straneh kakih naših zdravilišč in term in takih zadev, saj greva z :love: v sredo na dopust. Imela sva v mislih, predvsem na mojo pobudo, bolj "študentsko" varianto - do Kolpe in ob njej na morje, v šotor (!), pa tam nekaj dni in potem gor na Sočo, pa čez Vršič, pa Gorenjska, pa skok na Vrbsko jezero, pa dol na Koroško itd... No, pa so me sinoči doma zmasirali, če sem nora, pa z avtom na take dolge vožnje, pa v kamp, pa kako me bo prerukalo, pa vročina, pa gužva, pa nesreče, pa da se moram pazit, pa pazit na dojenčka, pa kaj če pride kaj prehitro, pa mi bo celo življenje žal, pa morje sem že stokrat videla, pa še celo življenje bom lahko hodila v hribe in še in še........ Poslušala in :((.
Saj ko danes razmišljam, imajo seveda prav. (Si zdaj kar predstavljam, kako bi bilo luštno spat na tleh, sred noči it na wc in ko se glih komaj vležeš, spet auf in še enkrat.) Ampak kake navite cene imajo pa zdravilišča!!! Pa je ati rekel, da naj se ne zajebavam in da mi bo on dal denar (itak sem zaposlena pri njem, pa se bom tolažila, da je to regres ali pa božičnica...)

No, toliko o :morje:. Na porodniško grem 9.8., papirje bom pa na CSD nesla v avgustu zaradi nekih njihovih fint o štetju plač v izračun porodniške :zmeden:. Aja, na UZ dojk so ugotovili, da je tista bulica kar velik (2 cm), da pa je maščevje in ni nevarna. Hvalabogu. Sicer pa sva že skoraj povsem uredila spalnico, čaka naju še dnevna oz. kuhinja.

Uf, ful sem se razpisala, grem še zdaj na lov na počitnice, ve pa uživajte, kar se da!

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.7.2005 12:50:45   
Čiračara
Še pozdrav od mene.
Ja kaj naj rečem. Tako dobro kot se počutim zdej, se nisem v celi nosečnosti.Le zgaga me malo žge vsake toliko časa. Zatekanja nič, počutje zlo v redu, utrujenosti ni več, koža se mi je izboljšala, saj imam drugače čisto suho na obrazu:bravo:. Tudi strij če za zdej ni nič. Kilce pa pridno rastejo. Že +11, trebušček pa sploh ni velik. Mi je bolj v rito in noge udarilo:)-.
Cotke že imava v glavnem, nakupit morava le še kozmetiko in ostale drobnarije.
Delam pa še samo 4 dni in potem se prepustim uživanju in pričakovanju.:bravo::bravo:
Lp vsem:angel:

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.7.2005 15:50:15   
KiSsMyAsS
Hej septembrke!

Jst sm pa mal zbolela - kasljam in smrkam, pa nesmem jemat nobenih tablet, zdej samo juhce jem pa cajcke pijem - mi :love: kuha zdravilne napitke :)- Upam da bo ta tedn minilo.

Naslednji teden ima :love: rojstni dan in se vedno laufam okrog, ker nimam ideje kaj bi mu kupila. Upam, da bom nasla pravo :darilo:, pol pa sam se pocakam na :torta: njam njam.

Za :duda: smo dobil neki cotk iz Spanije, neki jih ze mamo, igrac mamo ze tut kr velik, treba je se postlco sestavit in premaknat mal pohistva drugam, da bo dovolj prostora za use.

Odlocbo od CSD za paket sm tut ze dobila, seveda sm uzela denar in greva z :love: po nakupih - kar se rabiva, predvsem so to malenkosti, ostalo pa ze use imamo.

Na dopustek pa nismo nc sli letos, oba z :love: sva bila sprejeta v solo, zdej sam se pocakava na vpis pa bo. Wiiiii ze tok pogresam solo :(

Ja nc, to je blo moje javljanje iz Savinjskega konca, lepo noseckajte in pazite na :duda: papa :sloncek:

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.7.2005 21:32:24   
dunja1
Ojla,da se še jaz malo oglasim,se res bolj poredko.
Ravno danes sem bila na CSD in sem vse uredila.Je bila zelo prijazna in mi je še odločbo za denarno pomoč takoj napisala,tako da bom dobila nakazano že drug mesec.Potem pa tisto hitr zapravt:)
Počutje je v redu,samo skrbi me,ker je moj princ obrnjen na ritko.Me je strah,da bo tako ostal.Sem že ves internet prečikirala in iskala članke na to temo:(
Oblekce še nisem nič prala,začela bom po 35.tednu. Na srečo mi ne bo treba skoraj nič kupiti,saj je imel prvi miškolin goro oblekic.
Aja,v soboto sem kupila rabljen voziček za dvojčke,ker bo med njima samo 15 mesecev razlike.Sem čist navdušena,sva šla včeraj kar na sprehod z njim:)-
Vročino tudi jaz bolj težko prenašam,mi jo bilo te dni prav všeč,ko je bilo malo bolj hladno.Jutri se bova z malim šla kar malo na bazen ohladit.Z največjim ponosom razkazujem svoj trebušček:bravo::bravo:
Imate že vse zbrana imena?
Pozdravčke vam in vašim sončkom!

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.7.2005 22:31:29   
benika
No evo, še moje poročilo.

Naj se malo pohvalim, da sva se danes tudi uradno naselila v prenovljeno stanovanje:bravo::bravo::bravo:Tako sem ponosna na mojega:love: zer na njegove in moje starše, saj so razen elektrike vse naredili sami. Sedaj je pa lepo za zjokat.

Drugače pa sem jaz s papirji že opravila prejšnji teden in upam, da mi kmalu nakažejo denar namesto paketa, ker se mi blazno mudi zapravljat:)-. V sredo imam pregled in upam da bo vse OK. Naslednji teden se odpravljam še na UZ in bom po 12ih tednih spet videla mojo pikico in slišala bitje malega srca. Drugače pa me ta vročina oz. sopara naravnost ubija. Tud mene je začelo motiti dihanje in smrčanje mojega:love:, pa že par let isto smrči. Kaj čmo, sej bo bolš.

:duda:je v trebuščku zelo priden, bolj malo brca, ampak zaenkrat dovolj, da ne zganjam panike. Pripravljeno nimava še čisto nič, razen vozička na podstrešju. Sej je še čas. Kar nekako zavlačujem in zavlačujem, čeprav bo treba tud to enkrat narest.

Drage septembrke, imejte se lepo in uživajmo še ta mesec in pol, potem bo miru konec:bravo:

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.7.2005 22:36:53   
KiSsMyAsS
dunja1 moj :duda: je tut obrnjen na ritko in me je full strah, ce se nebo obrnu pravi cas. Nevem nekje sm prebrala, da poroda z nogami naprej sploh ne delajo ampak kr nardijo carski rez. Jst se pa ze nebi rada matrala pa rojevala narobe obrnjenga otrocka, bi pa ze rajs mela carski rez. Sam moj :love: se sekira, da me bojo mogli rezat, ker mam tk lepega busija :)-. Midva sva ze zbrala ime Luka, od tega ne odstopamo, razen ce nas preseneti lulika :)-:)-:)-. :nosecka:

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.7.2005 8:13:42   
kimi
Pozdravljene

:angel:Jaz sem skoraj znorela na CSD-ju sem šla tja za starševski dodatek ter paket urejati in kaj mi reče ni ji bila všeč barva mojega papirja kdaj imam PDP bom morala belega prinestni namesto zelenega SVAŠTA pa nimam Csd prav nič blizu ampak moram iz Kamnika do Domžal pa tako malokrat imam avto:grrr:

:angel:V petek sem bila pri G ki pravi da sem shujšala če je kaj narobe in rekla da sem dobra ker še nisem rodila ko pa neprestano dvigujem ni nosim naokoli 15 mesecev starega sinčka

:angel:Sedaj v petek imam spet pregled pri G in takrat grem tudi na CSD urejati papirje.

:angel:Zaenkrat sem uredu razen tega otrdevanja trebuha ki me zelo moti ko otrdi ker me tudi boli noge me bolijo da o žilah sploh ne govorim so vse tako vn da jih z aviona vidiš:((

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.7.2005 19:15:04   
ninocka
Ojla, septemberke!

Se vam javljam z dopusta, trenutno uzivam na morju... no, ne lih ful uzivam, ker mi je prevroce, pa me sonce mot, pa nikakor ne najdem polozaja za lezat, ki bi mi ustrezu...;) bom ze prezivela, moj :love: mi bo kupu lezalnik za na plazo, pa bo.

Papirje na CSD sem zrihtala pred dopustom, po dopustu morva it pa uredit se ocetovstvo. Pocutje je OK, kile so +12, vecinoma v trebuh (110 cm obsega) in me vsi sprasujejo ce mam dvojcka in strasijo, da se lahko en za drugim skrivata :)-

lepo se mejte, se se kaj javim,

LP, :rozica:

(odgovor članu Lenči)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?