teta beta
|
Haj vsem! Jaz bom imela danes še kar precej dela za računalnikom, pa tako lepo vreme je! Moram pa malo pobrskat po spltenih straneh kakih naših zdravilišč in term in takih zadev, saj greva z :love: v sredo na dopust. Imela sva v mislih, predvsem na mojo pobudo, bolj "študentsko" varianto - do Kolpe in ob njej na morje, v šotor (!), pa tam nekaj dni in potem gor na Sočo, pa čez Vršič, pa Gorenjska, pa skok na Vrbsko jezero, pa dol na Koroško itd... No, pa so me sinoči doma zmasirali, če sem nora, pa z avtom na take dolge vožnje, pa v kamp, pa kako me bo prerukalo, pa vročina, pa gužva, pa nesreče, pa da se moram pazit, pa pazit na dojenčka, pa kaj če pride kaj prehitro, pa mi bo celo življenje žal, pa morje sem že stokrat videla, pa še celo življenje bom lahko hodila v hribe in še in še........ Poslušala in :((. Saj ko danes razmišljam, imajo seveda prav. (Si zdaj kar predstavljam, kako bi bilo luštno spat na tleh, sred noči it na wc in ko se glih komaj vležeš, spet auf in še enkrat.) Ampak kake navite cene imajo pa zdravilišča!!! Pa je ati rekel, da naj se ne zajebavam in da mi bo on dal denar (itak sem zaposlena pri njem, pa se bom tolažila, da je to regres ali pa božičnica...) No, toliko o :morje:. Na porodniško grem 9.8., papirje bom pa na CSD nesla v avgustu zaradi nekih njihovih fint o štetju plač v izračun porodniške :zmeden:. Aja, na UZ dojk so ugotovili, da je tista bulica kar velik (2 cm), da pa je maščevje in ni nevarna. Hvalabogu. Sicer pa sva že skoraj povsem uredila spalnico, čaka naju še dnevna oz. kuhinja. Uf, ful sem se razpisala, grem še zdaj na lov na počitnice, ve pa uživajte, kar se da!
|