|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: plodni dnevi
15.10.2010 7:36:08   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: miska**

Pozdravljene! Upam da mi boste lahko pomagale ker do svojega ginekologa ne morem prit saj sem v tujini. 5,6 ta mesec sem imela ovulacijo(tak sem si zracunala) sesti dan po tem pa sem zacela krvaveti srednje mocno. Kri je svetle barve in to traja ze dva dni. S fantom sva pa pridno seksala vsaki dan.... Kaj mi lahko prosim katera pove kaj bi lahko to bilo? Aja menstruacijo dobim komaj 25. Hvala za odgovore

eno vprašanje - kolk pa je dolg tvoj ciklus? ker mi je mal dolg od O do M...

(odgovor članu miska**)
Neposredna povezava do sporočila: 26
15.10.2010 10:10:27   
benji
živjo punce,
"skrvavca", vidva živita najin lajf user posted image  user posted image , ma ne morem verjet, bolj kot sem brala tvoj post, bolj sem se spraševala, kdaj sem pa to napisala user posted image user posted image .
ISTO,..nekaj let na tabletkah, tri leta "pazila" ,sedaj ne paziva, jaz imam vsak mesec nosečniške znake, prev vse b.p.....testi vedno -, pa med M se mi najbolj lušta.
Če te kdo razume te jaz...ampak res.
Sedaj sva se dogovorila da kake pol leta še vztrajava, potem pa na preglede user posted image . Tudi jaz računam O, pa se mi dogaja, da imam 14 dni pred M ful bolečine v jajčniku, tako da naj bi to bil znak za O, ali pač. Je pa res, da ne opazim slavne sluzi ki naj bi napovedala O, tako da nimam pojma ali je O ali je ni. Sem se enkrat z O testi matrala, pa mi je bilo potem še manj jasno. Najprej nič, potem je kazalo da bo O čez 48 ur, pa čez 24 ur, spet nič ??? Vse skupaj je bila donacija DM-u, kar se mene tiče.

Še edina dobra stvar od vse te psihe je da so mi mal joški zrasli user posted image  user posted image  .

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 27
15.10.2010 12:58:18   
lily32
IZVIRNO SPOROČILO: miska**

Pozdravljene! Upam da mi boste lahko pomagale ker do svojega ginekologa ne morem prit saj sem v tujini. 5,6 ta mesec sem imela ovulacijo(tak sem si zracunala) sesti dan po tem pa sem zacela krvaveti srednje mocno. Kri je svetle barve in to traja ze dva dni. S fantom sva pa pridno seksala vsaki dan.... Kaj mi lahko prosim katera pove kaj bi lahko to bilo? Aja menstruacijo dobim komaj 25. Hvala za odgovore

Pri tvojem izračunu O nekaj ne štima, saj če bi morala dobiti M 25., bi imela O med 9. in 11. tega meseca, saj nastopi 14-16 dni pred M. Lahko pa je M ta mesec malo prehitevala. Jaz sem jo povprečno imela na 30 oz 31 dni, a se je enkrat zgodilo, da sem jo dobila že 26 dan in enkrat šele 37 dan. Narava jo včasih malo po svoje zagode.

(odgovor članu miska**)
Neposredna povezava do sporočila: 28
15.10.2010 13:10:02   
miska**
Moj ciklus traja 28 dni in danes je fant opazo da mam eno bradavico zelo zelo temno. Kaj bi to lahko blo, je mogoce nosecnost? hvala za odgovor

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 29
15.10.2010 13:27:31   
lily32
Premalo podatkov za odgovore: Kaj je bilo potem s tisto krvavitvijo? Je bila M ali le šibka krvavitev? Kdaj bi zdaj morala dobiti M? V user posted image sicer bradavice potemnijo, a to ni eden prvih zankov, se pojavi šele kasneje. 

(odgovor članu miska**)
Neposredna povezava do sporočila: 30
15.10.2010 14:38:15   
miska**
Zadnjo menstruacijo sem imela 22.9 do 26.9 in do takrat sva z fantom pazla. Po 26 pa sva se vsemu samo prepustila... Zdaj pa to. Rahlo se vedno krvavim. Sem pa tudi prebrala nekaj o vgnezditveni krvavitvi ampak ce sem odkrita nevem kaj naj si mislim. Hvala za vase odgovore in cas. Bom pocakala da to mine in ko pridem v slovenijo grem do ginekologinje.

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 31
15.10.2010 20:07:13   
lily32
Res težko reči, kaj je. Obstaja možnost, da je bila vgnezditvena. Če imaš cikluse dolge 28 dni, počakaj do 19, ko bi morala dobiti M in naredi test.
Srečno

(odgovor članu miska**)
Neposredna povezava do sporočila: 32
18.10.2010 12:52:15   
skrvavca
IZVIRNO SPOROČILO: benji
....
Če te kdo razume te jaz...ampak res.
Sedaj sva se dogovorila da kake pol leta še vztrajava, potem pa na preglede user posted image . Tudi jaz računam O, pa se mi dogaja, da imam 14 dni pred M ful bolečine v jajčniku, tako da naj bi to bil znak za O, ali pač. Je pa res, da ne opazim slavne sluzi ki naj bi napovedala O, tako da nimam pojma ali je O ali je ni. Sem se enkrat z O testi matrala, pa mi je bilo potem še manj jasno. Najprej nič, potem je kazalo da bo O čez 48 ur, pa čez 24 ur, spet nič ??? Vse skupaj je bila donacija DM-u, kar se mene tiče.

Še edina dobra stvar od vse te psihe je da so mi mal joški zrasli user posted image  user posted image  .

No, me veseli, da je še kdo tako kot jaz, da se ne zdim samo sama sebi glupa user posted image . brez zamere, vem pa da to sploh ni smešno, če pa že je, pa čedalje manj...men je ta mesec tudi tako, kot vse postarem. Le bubizzz sem mela večje za šlatat user posted image , če sem pa šla po štengah, sem jih mogla pa držat, k so bolele k hudič.

Tako da u nov boj. user posted image  Punce, velik sreče.

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 33
18.10.2010 13:21:37   
benji
user posted image  user posted image , meni so včeraj začele vzhajat user posted image  user posted image  
Če priznam, tudi meni ni več prav nič zabavno, ampak edino to, da se malo pošalim na svoj račun, me še pokonc drži,...

(odgovor članu skrvavca)
Neposredna povezava do sporočila: 34
19.10.2010 13:02:38   
skrvavca
Uf meni so ta mesec tudi vzšle, do ne vem kam user posted image , pol so pa sam še dol padle user posted image user posted image . Imam pa ta mesec zelo močno user posted image , tako da take že lep cajt ni bilo, pa sploh ne morem telovadit , čeprav bi fuluser posted image . Nikol ni prav. morm potrpet kakšen dan ali dva.

< Sporočilo je popravil skrvavca -- 19.10.2010 13:03:20 >

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 35
20.10.2010 11:13:04   
benji
user posted image  user posted image  tipi sploh ne vedo da so z joški sami problemi user posted image  user posted image .
Moje so ratale ful boleče,...tko k vsak mesec pred M user posted image . Lahko bi bil dober znak, ampak me upanje počasi zapušča. V parih dneh pričakujem napoved user posted image v obliki roza/rjavega izcedka in da ni dovolj žalostno sem med brskanjem po netu ugotovila, da so ti izcedki lahko znak pomankanja progesterona in da zato ne uspe user posted image  user posted image . Moja G mi ni nič omenila, hm, tako ima manj dela z mano, verjetno.
Drugače pa sem ta mesec malo bolj mirna kot običajno, očitno to pride s časom in je res vsakič pričakovanje manjše in razočaranje potem tudi.
Me že skrbi, če nama res nekega lepega dne uspe, da me bo še infarkt, ko/če bom zagledala user posted image . V bistvu že če pomislim na to mi pulz naraste user posted image .
Skrvavca, zdrži še kakšen dan, potem pa AKCIJA user posted image   user posted image   user posted image .

(odgovor članu skrvavca)
Neposredna povezava do sporočila: 36
21.10.2010 0:32:19   
dee5
sem vprašala glede cyclotesta in je baje full fajn......v 2h letih vse štima, kupila ga je zato da je hitreje zanosila, zdaj ga ima pa kot kontracepcijo....pa sploh ni tako drag....mislim da ga bom nabavila....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
24.10.2010 11:01:53   
hani bani
punce sexat na vsake 2 dni je brez veze ker moška semenčeca rabijo 72 ur da dozorijo da so dovol močna....tako da dejte raj na vsake 3 ali 4 dni ker živijo do 5 dni alora ....če na vsake 2 dni itak ne more ratat k so prešvoh da bi pršle na cilj !

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 38
3.12.2010 10:39:55   
jolika
Js sem pa zdaj začela malo razmišljat o mojih plodnih dnevih. po vseh izračunih jih naj bi imela 12, 13. dan cikla. Takrat me tudi ful špika v jajčnikih. Ampak nikoli pa nisem dobro opazovala sluzi. Večkrat sem že videla da imam beljakasto sluz že 6. dan cikla, takrat še imam malo M, ko pa naj bi imela plodne dneve, pa ni beljakasta ampak taka prozorno bela pa kisla...?! Nič mi ni jasno. Sedaj grem že v 6. krog, user posted image skoraj vsak dan, je pa res, da med M ne. Začnem tam ene 7, 8. dan. A mislite, da je možno, da imam tako hitro ovulacijo. M imam pa na 25. dni.

(odgovor članu hani bani)
Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.