Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: šolska torba , fantovska do 3.razreda 14.8.2010 7:00:30
|
|
|
|
urbancek
|
Od kod pa si in ali se da mogoče na ZS dobiti kakšno sliko. Mi smo iz Radovljice. Sicer eno imamo ampak je zelo staromodna in se kar malo bojim, da bodo fanta v šoli zafrkavali glede na to kar mi je prodajalka v eni trgovini pravila kao so njenega sina zafrkavali, ko je prišel v šolo s podobno, kot jo imam sedaj pripravljenega za našega.
|
|
|
|
RE: šolska torba , fantovska do 3.razreda 15.8.2010 17:09:20
|
|
|
|
tanjusi
|
Torba je še na voljo, je pa taka močna masivna, modre barve, če koga zanima kako izgleda naj mi na zs pošlje mejl pa mu pošljem slikico:)
|
|
RE: šolska torba , fantovska do 3.razreda 15.8.2010 19:11:52
|
|
|
|
nena m
|
Se bom še jaz pridružila, da ne odpiram nove teme. Jaz imam tudi za oddat torbo, primerno za prvo triado - fantovsko. Je temno modra in malo rdeča. Lepo ohranjena. Če katera potrebuje, naj se mi javi na ZS.
|
|
|
|
RE: šolska torba , fantovska do 3.razreda 19.8.2010 19:01:56
|
|
|
|
tanjusi
|
torba je še vedno na voljo...
|
|
RE: šolska torba , fantovska do 3.razreda 19.8.2010 19:54:01
|
|
|
|
nena m
|
Naša torba pa je oddana. Hvala lepa za kavico in čokolado.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?