Pikabu
|
S posnetkom ne vem, kako bo. Vem, da je snemal poroko, ampak ne vem, če ni pesmic rezal. Mladoporočenca jutri odhajata na poročno potovanje, tako da bom to vedela, ko prideta nazaj. Besedilo bom pa spodaj napisala, meni je res krasno. Dolgo sem iskala njega, ki ga ljubi srce, v mojem pustem vrtu je izbral svoj novi dom, z vrtnicami rosnimi mi je kronal glavo, moja duša je vsa svetla, on me vabi: Pridi, najdražja moja, pridi, moj cveti. Zima je odšla in pognal je nov cvet, ki čaka nate le, pridi, moj vrt cveti. Slišim ga kako prihaja, čutim njegov pogled, zunaj je pomlad in moja duša je pripravljena, slišim njegovo pesem, kot veter veje z gora kot grlica prepeva in me vabi: Pridi, najdražja moja... (se ponovi dopev od prej) Kitico poje ženska, odpev je pa moški glavni, ženska pa kot odmev. Meni je prekrasna pesem. :love::love::love: In peti skupaj z možem, je nekaj najlepšega. Prej sem jo vedno pela s kakšnim kolegom, to je bilo pa čisto posebno doživetje. Si ga med pesmijo sploh nisem upala pogledati, ker bi začela jokati. Mladoporočenca pa nista vedela, da bova to pela, tako da sta bila res presenečena in vesela. Sta imela skoraj tako lepo poroko kot sva jo imela midva. ;)
|