|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Da pohvalim...
24.7.2005 21:20:28   
Pikabu
...mojega moža. Včeraj smo bili na eni poroki. Bila sva naprošena, da bi poroko polepšala s petjem. Zbralo se nas je kar nekaj pevcev, oz. bolje rečeno pevk (le dva moška in eden je bil moj mož). Že prej sva naštudirala eno pesem, kjer se izmenjavata ženska in moški. Sprva je ni hotel peti, potem sva jo pa pridno vadila in sva jo zapela na poroki. Bilo je res ganljivo, vsi so :((:((:((, jaz sem pa bila najbolj ponosna na svojega moža, ker je tako lepo zapel. Vedno sem si želela, da bi to pesem pela skupaj in zdaj se mi je uresničilo. Hvala ti zlati možek. :love::love::love: Pa za njegovo prekrasno petje in še bolj prekrasen glas: :bravo::bravo::bravo:

Aja, pesem je bila pa Visoka pesem, od skupine Glorie, kdor pozna. Mogoče kasneje napiešm tudi besedilo, če bo kdo želel.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Da pohvalim...
24.7.2005 21:26:25   
india
Pikabu, najprej čestitke! To je pa res lepo, če tako lepo skupaj prepevata! Verjetno je bilo to zelo lepo darilo za mladoporočenca!
A imaš morda posnetek?? Bi bila zelo vesela, če mi ga lahko pšlješ! ( radovednost :zmeden2:), pa besedila bom tudi vesela!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Da pohvalim...
24.7.2005 21:44:55   
Pikabu
S posnetkom ne vem, kako bo. Vem, da je snemal poroko, ampak ne vem, če ni pesmic rezal. Mladoporočenca jutri odhajata na poročno potovanje, tako da bom to vedela, ko prideta nazaj. Besedilo bom pa spodaj napisala, meni je res krasno.

Dolgo sem iskala njega, ki ga ljubi srce,
v mojem pustem vrtu je izbral svoj novi dom,
z vrtnicami rosnimi mi je kronal glavo,
moja duša je vsa svetla, on me vabi:

Pridi, najdražja moja,
pridi, moj cveti.
Zima je odšla in pognal je nov cvet,
ki čaka nate le,
pridi, moj vrt cveti.

Slišim ga kako prihaja,
čutim njegov pogled,
zunaj je pomlad in moja duša je pripravljena,
slišim njegovo pesem, kot veter veje z gora
kot grlica prepeva in me vabi:

Pridi, najdražja moja... (se ponovi dopev od prej)

Kitico poje ženska, odpev je pa moški glavni, ženska pa kot odmev.

Meni je prekrasna pesem. :love::love::love: In peti skupaj z možem, je nekaj najlepšega. Prej sem jo vedno pela s kakšnim kolegom, to je bilo pa čisto posebno doživetje. Si ga med pesmijo sploh nisem upala pogledati, ker bi začela jokati. Mladoporočenca pa nista vedela, da bova to pela, tako da sta bila res presenečena in vesela. Sta imela skoraj tako lepo poroko kot sva jo imela midva. ;)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Da pohvalim...
24.7.2005 21:52:58   
Maxica
Joj, Pikabu, me je kr zmrazilo, ko sem se spomnila na to pesem. So naši pevci tudi nama na najini poroki kot psalm zapeli to pesem in mi še sedaj gredo kr kocine pokonci, ko zaslišim to pesem ali se samo spomnim nanjo. Krasna, krasna, krasna pesem.9nebesa9nebesa9nebesa

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Da pohvalim...
24.7.2005 22:10:37   
Pupica
Ooooooo9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa:((9nebesa9nebesa9nebesa

Ja Sabina ti pa si ena srečnica. No sej nč ne rečem tut moj zna peti, vendar sva v duetu le ko momljava refren kakega komada:)-:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

A mata posneto?To bi pa prov rada videla...

LP
in merkejte svoje 9nebesa

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Da pohvalim...
24.7.2005 22:15:44   
Pikabu
Posneto imam, ko sta na najini poroki pela prijatelj in prijateljica, za najino izvedbo pa moram počakati, da prideta mladoporočenca s poročnega potovanja.

Res je fino, ko skupaj pojeva, Emo sva pa že naučila, da nama dirigira. :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Da pohvalim...
24.7.2005 22:19:45   
Anonimen
Kdor poje, zlo ne misli, pravijo. Lepo.:rozica:

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
24.7.2005 23:06:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Da pohvalim...
25.7.2005 6:50:34   
.ču
:bravo::bravo::bravo:zate in za tvojga možka:bravo::bravo::bravo:

Si me spomnla na čase,ko sm tud jes pela v zboru,tko v cerkvi,kot v šoli in ansamblu skupej z mojo sestrco9nebesaspomini.....in ure solo petja,ful je blo lepo,...dons je to ena od stvari za katere mi je žal,da sem jeh opustila,no pa mogoč še gledališče,...sicer pa nikol se ne ve,mogoč pa kdaj zajadram spet v te vode...
Vesela sm za vaju,da vama je uspelo in da sta osrečila mnoge okol sebe :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Da pohvalim...
5.5.2009 20:25:35   
jokle
Pozdravljeni

Sem član MePZ Čepovan in iščem gradivo (notni zapis, posnetek, ...) omenjene pesmi Pridi, najdražja moja oz. Visoka pesem, ki jo je nekoč pela skupina Glorija. Vsako gradivo mi bo v veliko pomoč in bom zanj zelo hvaležen. Če imate kakšno informacijo mi jo lahko pošljete na jokle@volja.net. Hvala.

< Sporočilo je popravil jokle -- 5.5.2009 20:26:20 >

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.5.2009 9:01:33   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jokle
Pozdravljeni

Sem član MePZ Čepovan in iščem gradivo (notni zapis, posnetek, ...) omenjene pesmi Pridi, najdražja moja oz. Visoka pesem, ki jo je nekoč pela skupina Glorija. Vsako gradivo mi bo v veliko pomoč in bom zanj zelo hvaležen. Če imate kakšno informacijo mi jo lahko pošljete na jokle@volja.net. Hvala.

Posnetki so tule:
http://cominum.com/audio.html
http://www.youtube.com/watch?v=CgI4Lla7BFc
http://www.youtube.com/watch?v=NN3TFN3XBNY

Note so pa v tejle pesmarici, če ti kaj pomaga:
http://mladi.net/content/view/1014/85/
Mogoče pa najdeš kaj tudi tule:
http://www.animatorji.net/

Toliko mi je stric Gugl pomagal user posted image

(odgovor članu jokle)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.5.2009 9:08:41   
flora1
user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.5.2009 7:22:09   
botrca
Pošlji posnetek da čujemo...bravo za vaju in da so bili vsi ganjeni predvsem mladoporočenca.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu flora1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.6.2009 22:32:25   
Pikabu
Uvav, čisto slučajno sem odkrila, da je spet nekaj klepeta na tej temi. Od tega bo zdaj že 4 leta. in še vedno mi je najlepše, če z možem zapojeva skupaj, pe posebno, če to pesem. Res je krasna.

Jokle, obstaja prav pesmarica od Glorie in v njej je tudi ta pesem, z notami tako, kot jo poje Gloria. Pa tudi ostale pesmi so noter. špelina je dala link do te pesmarice. Meni je super.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?