|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nudizem!
10.8.2010 17:51:15   
fincheek
Pozdravljeni!

Nameravam iti na nudistično plažo, kopališče ali kamp. Želim preizskusiti tudi to, mogoče pa se najdem tudi v tem. :)
Zanima me kakšne so vaše izkušnje z nudizmom, in kje v Sloveniji so kakšna kopališča nudistična, bazeni? na morju?
Sem iz Celja.

Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nudizem!
10.8.2010 21:34:08   
t*e*j*k*a
V termah Banovci je nudistična plaža, ampak še nisem probala, tko da iz izkušenj ne morem govorituser posted image

(odgovor članu fincheek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.8.2010 22:11:51   
josephine27
Tudi sama sem bila kar nekaj let nudistka ampak smo vedno hodili le na Hrvaško tako da ti glede Slovenije ne morem pomagat.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.8.2010 13:00:31   
Senčka
Midva sva bila že tretje leto zapored na dopustu v Koversadi, kjer lahko kampiraš ali pa spiš v bungalovu ali apartmaju. Poznam pa tudi druge komplekse v naši Istri - Ulika, Solaris, Valalta, vendar nama najbolj odgovarja Koversada. Le pogumno :).

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.8.2010 13:14:26   
muco

IZVIRNO SPOROČILO: Senčka

Midva sva bila že tretje leto zapored na dopustu v Koversadi, kjer lahko kampiraš ali pa spiš v bungalovu ali apartmaju. Poznam pa tudi druge komplekse v naši Istri - Ulika, Solaris, Valalta, vendar nama najbolj odgovarja Koversada. Le pogumno :).

user posted image zakaj pa pogumno ? Tam, kjer so vsi nagci ne potrebuješ poguma .user posted image Bi ga pa veliko mero potreboval, če bi se hotel sleči kje drugje !user posted image

(odgovor članu Senčka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.8.2010 21:50:09   
blazka
A če greš na nudistično plažo je treba na spolnosti spraševat? Ne vidim povezave. Sej tuširaš se tut naga, a boš na spolnosti ljudi spraševala, kakšno milo uporabljajo user posted image

(odgovor članu muco)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.8.2010 21:03:19   
ronja
Jaz mam z nudizmom dobre izkušnje. Od nekdaj smo se kopali na divjih plažah; na otoku, kamor hodimo, so tako skoraj same take, nagci prevladujejo in mi je iblo to od nekdaj nekaj popolnoma normalnega. Imela sem eno obdobje kot najstnica, ko sem se kopala v kopalkah, to pa zato, ker je bilo v moji družbi nekaj prijateljev rahlo do pretežno do fejst (kakor kiri) zacopanih vame in nisem hotela, da dobijo kake napačne ideje...

Samo dve slabi strani sta:
- prva: na divjih plažah, kjer je "malo mešano na žaru" (si lahko oblečen ali slečen, kakor ti paše), se ti včasih nabije en trop italijanov, ki te potem zijajo ko da si iz ne vem katerega planeta in to je res lahko malo nerodno. "naši" navadno niso tako nevljudni in če gledajo, gledajo tako, da ti zato ni nerodno in to me ne moti. Ne bulijo, skratka.
- druga: če dojiš, ima tvoj otrok "samopostrežno", kar znajo malo večji dojenčki, malčki pa sploh, kar konkretno izkoristit, tako da bo ves čas visel na tebi. Iz tega blesavega razloga sem letos bila veliko več v kopalkah (ker pa res neumno izgleda, če imaš zgornji del, spodnjega pa neuser posted image ).

Kopam se najrajši naga, pa sem se vseeno večinoma morala v kopalkah, ker sem potem iz plaže priplavala domov (lubi je pa otroke pritrogal - vsak je mel svoj fitnes, skratka, heheuser posted image ) in na pomol seveda ne morem zlezt naga...

Vem, da je tudi v sloveniji tudi nudo plaža, mislim da mesečev zaliv, samo prej se pozanimaj za ziher, predno daš vse doluser posted image

(odgovor članu blazka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.8.2010 10:06:21   
mala zirafa
Mesečev zaliv je tudi mešano na žaru.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

test
Admin

Katero ime bi izbrali?

Sven (16%)

Svit (15%)

Nejc (42%)

Anže (28%)

Število vseh glasov: 89

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!