ronja
|
Jaz mam z nudizmom dobre izkušnje. Od nekdaj smo se kopali na divjih plažah; na otoku, kamor hodimo, so tako skoraj same take, nagci prevladujejo in mi je iblo to od nekdaj nekaj popolnoma normalnega. Imela sem eno obdobje kot najstnica, ko sem se kopala v kopalkah, to pa zato, ker je bilo v moji družbi nekaj prijateljev rahlo do pretežno do fejst (kakor kiri) zacopanih vame in nisem hotela, da dobijo kake napačne ideje... Samo dve slabi strani sta: - prva: na divjih plažah, kjer je "malo mešano na žaru" (si lahko oblečen ali slečen, kakor ti paše), se ti včasih nabije en trop italijanov, ki te potem zijajo ko da si iz ne vem katerega planeta in to je res lahko malo nerodno. "naši" navadno niso tako nevljudni in če gledajo, gledajo tako, da ti zato ni nerodno in to me ne moti. Ne bulijo, skratka. - druga: če dojiš, ima tvoj otrok "samopostrežno", kar znajo malo večji dojenčki, malčki pa sploh, kar konkretno izkoristit, tako da bo ves čas visel na tebi. Iz tega blesavega razloga sem letos bila veliko več v kopalkah (ker pa res neumno izgleda, če imaš zgornji del, spodnjega pa ne ). Kopam se najrajši naga, pa sem se vseeno večinoma morala v kopalkah, ker sem potem iz plaže priplavala domov (lubi je pa otroke pritrogal - vsak je mel svoj fitnes, skratka, hehe ) in na pomol seveda ne morem zlezt naga... Vem, da je tudi v sloveniji tudi nudo plaža, mislim da mesečev zaliv, samo prej se pozanimaj za ziher, predno daš vse dol
|