|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   je tu katera,ki zna sveovati o mobbingu???
24.7.2005 18:38:27   
naja78
mobbing:širjenje govoric,ki niso resnične,žalitev,poniževanje,obrekovanje,....na delovnem mestu!!

no sej ni tko hudo.da malo opišem svojo težavico,s katero sem se pred kratkim spoprijela na šihtu.naj povem da imam visoko zdr.izobrazbo,delam v timu,svoje delo obvladam,...rada hodim v službo in nasploh vse ok.:bravo:
imamo pa sodelavko,ki nesramno zja na določene zaposlene,da bi jo najraj.....:grrr:sploh po pogovoru z njo,je blebetala neumnosti,da naj si pošičem psihiatrično pomoč in da sem zmer slabe volje,mi naprej metala mojo družino,skratka najhuj je pa to,da sva se kr dobro razumele,razen pred 6 leti,ko sem bila še študentka in sva imele manjši konflikt.takrat me je druga sodelavka mirila mi svetovala in bodrila naj potrpim.povedala sem ji pa svoje,ker se je grdo obnašala,to še danes opažajo tudi drugi poleg mene.

večjih problemov nimam,razen z :love:se trudiva za :duda:1 leto.ker nisem pi...,sem soji šefici povedala,ker pač imam tako službo,ker nam mogla delat kot :nosecka:.

no,kako s naj odzovem na to njeno negativno govorico,ki me je šokirala.kregala se ne bi,itak ima probleme s sama seboj ona.premišljevala sem,da so mogoče ljubosumni,ker imam zlatega :love:,ker delava na :duda:,s starši se dobro razumem,imam svoje stanovanje,skratka vse to mi je vrgla naprej.

mogla sem se mal skašlat,ker je to čist preveč.če je katera celo odvetnik,ali pa če ukvarja s podobnimi problemi,naj mi piše privat.

vaša naja 78
Neposredna povezava do sporočila: 1
24.7.2005 18:40:39   
naja78
še to,vesela bom tudi vsakršnekoli pomoči,le bolj resne zadeve bi pisala na privat,lahko pa kar tako,da se vidi.saj se s tem spoprijemamo vsi,ne!!!

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.7.2005 18:49:41   
Primoza
A) Na delo hodimo delati.

Pomeni, če jemlješ svoje delo resno in to pokažeš tudi svojim predpostavljenim imaš vse osnove, da si ustvariš dolgoročno perspektivno delovno pozicijo ne glede na "žlehtnobo". Pomaga še če imaš z ostalimi, predvsem tudi podrejenimi dobre odnose, oz. jim po potrebi tudi kaj pomagaš, če je narava dela takšna.

So pa kakšne ženske, ko se zberejo na kupu v kolektivih živ hudič, izvor opravljanj in blebetanj. Samo kaj hočemo, tako pač je.

Osebno take ljudi ignoriram, se delam da so zrak.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.7.2005 20:49:24   
india
Jaz bi rekla takole, poskusi jo ignorirat, ne meni se za njo in njene zbadljivke, nadrejeni razloži resnico, a ne obrekuj, pokaži, da si pametnejša in korektnejša.
Nikoli pa ne razglabljaj z njo o ničemer več, poskusi se izognit privat pogovorom z njo in glej, da ne boš ti tista,kijo bodo lahko kdaj priejli za ušesa, ker ponavadi se poštenim ravno to zgodi!
Poskusi rešiti zadevo na miren način, opravljaj svoje delo, predvsem pa bodi fer!:miska:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.7.2005 21:36:32   
Anonimen
Uf, težka zadeva. Taki ljudje so do konca razočarani nad seboj in lastnim življenjem, vendar so take reve, da si tega ne upajo priznati in se rajši iz bolestnega ljubosumja znašajo nad drugimi, predvsem tistimi, ki imajo urejeno življenje in so srečni ter zadovoljni s sabo.
Jaz bi naredila naslednje: tako osebo bi popolnoma ignorirala, šla pa bi takoj do šefa, mu razložila situacijo, vendar ne bi zahtevala nobenih ukrepov, ker ne gre neposredno za službeno zadevo, temveč za medsebojne odnose. S situacijo pa ga bi obširno seznanila, da bi zaščitila sama sebe, ker se pri takih opravljivcih lahko zgodi, da ti začnejo metati polena pod noge in te ovirati pri delu. Če imaš OK šefa in svoje delo opravljaš korektno, bi te moral podpreti. Mogoče bi bilo OK, če bi zelo omejila pripovedovanje o svoji družini in svojih planih, ker bo potem imela manj kost za glodanje, oz. bi se o tem pogovarjala samo z sodelavci, ki jim zaupaš. Ne spača pa se spuščati v besedne dvoboje, so preveč omejeni, da bi se iz tega kaj naučili, ker jim je cilj opravljanja nekoga očrniti in uživati v nesreči drugega.

(odgovor članu naja78)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.7.2005 6:49:11   
naja78
ej punce ful hvala.
našemu šefu ne gre glih dobra pohvala,ampak na vsak način bom govorila z njem.zlate ste,sem pa razmišljala enako.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?