Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vodni kamen v likalniku 9.8.2010 12:42:24
|
|
|
|
**Tinkara78**
|
To bi pa tudi mene zanimalo. Tisto palčko čistim v kisu, vode s kisom pa še nisem upala naliti v likalnik. Je katera probala?
|
|
|
|
RE: Vodni kamen v likalniku 9.8.2010 12:45:32
|
|
|
|
m_o_i
|
ja, moja mama je pa bi blo boljse, da ne bi - tega vonja zlepa potem ne spravis ven (pa tud cisto ni blo kaj bolj)
|
|
RE: Vodni kamen v likalniku 9.8.2010 13:34:25
|
|
|
|
Isabellabina
|
Jaz sem to naredila pa mi je "crknu" ,pol sem ga pa nesla popravt,pa se mi je možakar sam smejal u faco.....ne res...tega se ne sme dajat noter....men so ga pol tam sčistl,pa neki novi del mi je dal noter,ker je zaradi kisa bil fuč.
|
|
|
|
RE: Vodni kamen v likalniku 10.8.2010 16:38:10
|
|
|
|
Lantea
|
O hvala, dobr da sm vprašala. Kaj naj torej...na servis? Najlažje bi mi bilo kar novega kupit .
|
|
|
|
RE: Vodni kamen v likalniku 10.8.2010 18:44:26
|
|
|
|
Isabellabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lantea O hvala, dobr da sm vprašala. Kaj naj torej...na servis? Najlažje bi mi bilo kar novega kupit . Čist odvisno.Jaz sem za novega dala preko 200 e,popravilo pa me je stalo 73 e.Meni se je še vedno splačalo-Sicer imam sedaj spet novega,ravno tako Boschevega-dobila zan rojstni dan.
|
|
|
|
RE: Vodni kamen v likalniku 11.8.2010 10:56:15
|
|
|
|
Lantea
|
Ja saj si mislim, da bo tudi mene prišel servis ceneje, ampak bolj simpl je it v štacuno, pa vzet novga, pa že maš. Očitno bo treba kak servis poklicat, ja.
|
|
|
|
RE: Vodni kamen v likalniku 12.8.2010 21:31:21
|
|
|
|
malaMravljica
|
pa ne na servis nosit za odstranit vodni kamen no, je predrago. V Müllerju ali DM se kupi tak prah, je na osnovi limone in to das v vodo, pa vodo v likalnik in spustis skozi in je likalnik kot nov.
|
|
|
|
RE: Vodni kamen v likalniku 13.8.2010 12:12:48
|
|
|
|
Lantea
|
Res? Ja super!Hvala
|
|
|
|
RE: Vodni kamen v likalniku 13.8.2010 12:28:55
|
|
|
|
MissElvira
|
Hmm, zakaj pa ne uporabljate distilirane vode za likalnik? Tako vodni kamen sploh ne more nastati.
|
|
|
|
RE: Vodni kamen v likalniku 14.8.2010 13:46:27
|
|
|
|
Lantea
|
Od danes naprej ima moj likalnik tudi (spet) paro!!! Sem res kupila prašek in danes odkrila, koliko svinjarije se je nabralo v likalniku. Pa še odgovor o destilirani vodi...sicer res nisem kupovala destilirane vode, ampak uporabljam vodo ali od sušilca ali od toplotne, ki pravijo da je ravno tako v redu, pa se mi je vseeno nabralo vodnega kamna. Tako da .
|
|
|
|
RE: Vodni kamen v likalniku 15.8.2010 10:08:39
|
|
|
|
Freya88
|
Uhh... za tale prašek pa tudi jaz nisem vedla..!:) Hvala malaMravljica!:) IZVIRNO SPOROČILO: MissElvira Hmm, zakaj pa ne uporabljate distilirane vode za likalnik? Tako vodni kamen sploh ne more nastati. Jaz osebno je ne uporabljam, ker se mi zdi predraga... vsaj na količino ki jo imamo za likat. So pa včasih stare mame tudi prekuhavale vodo, preden so jo dale v likalnik... nisem prepričana če je bilo to zaradi vodnega kamna... ampak ideja pač!:) LP:)
|
|
|
|
RE: Vodni kamen v likalniku 15.8.2010 11:03:32
|
|
|
|
malaMravljica
|
No, me veseli, da sem pomagala. Imam polno takih skritih nasvetov drugace Aja, zakaj ne destilirano vodo, ma ker se mi je da kupovat in ker likalnik mores itak vsake tok ocistit, ker v rezah za paro se nabere full svinjarije. Pa dat tiste dva eur za prasek mi res ni neka panika, ker ga imas potem res dolgo.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.